Cesur Yürek tarzı tarihi film(ler) önerebilecek olan var mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCesur Yürek tarzı tarihi film(ler) önerebilecek olan var mı?
Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRobin Hood'u izlemediysen mutlaka izle.Hem de adamım Russell Crowe ile..
http://www.turkcealtyazi.org/mov/095...obin-hood.html
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu yaşıma kadar izlediğim en iyi hacking/hacker filmidir.İnanılmaz bir senaryo ve ters köşe.....
Who Am I?....2014 yapımı
http://www.turkcealtyazi.org/mov/304...st-sicher.htmlTeşekkür ederim.
Kıyıda köşede saklı kalmış bu tarz film önerin varsa alırım bi dal
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden kardeşimTeşekkür ederim.
Kıyıda köşede saklı kalmış bu tarz film önerin varsa alırım bi dal
Film benim işim
Bu tarz derken yine hacker filmi mi?
Çok var aslında ama bunun kadar kendine özgü olana rastlamadım.
Ama en bilinen hacker
2lardan olan Kevin Mitnick'i anlatan 2000 yapımı Takedown var.Fazla beğenmem bu filmi ama fena değildir.
FBI, Kevin Mitnick ve bilgisayar korsanı arkadaşı Alex Lowe için bir operasyon düzenler. Amaç bu korsanları yakalayıp hapse atmaktır.
Ayrıca bence bir kült film olan Kod Adı Kılıçbalığı var.Kötü değildir,izlersen seversin.
Bağlanın... Hack edin... Herşeyi çalın... John Travolta’nın delifişek bir gizli ajanı canlandırdığı film, CIA’in hapisten yeni çıkmış usta
Bunun yanısıra çok sevdiğim Harrison Ford'un oynadığı Firewall var.Bu da fena değildir.
Bir bankada üst düzey bilgisayar güvenlik uzmanı olarak çalışmakta olan Jack Stanfield'in mutlu bir evliliği vardır. Mimar eşi ve iki çocuğuyla mutlu
Ama bu filmler Who Am I etkisi yapmaz baştan söyleyeyimEn son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 28.08.2015, 14:31.Arafilboylu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFilm benim işim
Bu tarz derken yine hacker filmi mi?
Çok var aslında ama bunun kadar kendine özgü olana rastlamadım.
Ama en bilinen hacker
2lardan olan Kevin Mitnick'i anlatan 2000 yapımı Takedown var.Fazla beğenmem bu filmi ama fena değildir.
FBI, Kevin Mitnick ve bilgisayar korsanı arkadaşı Alex Lowe için bir operasyon düzenler. Amaç bu korsanları yakalayıp hapse atmaktır.
Ayrıca bence bir kült film olan Kod Adı Kılıçbalığı var.Kötü değildir,izlersen seversin.
Bağlanın... Hack edin... Herşeyi çalın... John Travolta’nın delifişek bir gizli ajanı canlandırdığı film, CIA’in hapisten yeni çıkmış usta
Bunun yanısıra çok sevdiğim Harrison Ford'un oynadığı Firewall var.Bu da fena değildir.
Bir bankada üst düzey bilgisayar güvenlik uzmanı olarak çalışmakta olan Jack Stanfield'in mutlu bir evliliği vardır. Mimar eşi ve iki çocuğuyla mutlu
Ama bu filmler Who Am I etkisi yapmaz baştan söyleyeyim
Ters köşe sonu olan filmlerden bahsetmiştim
Verdiğin filmlere de bakacağım, teşekkür ederim kardeşim.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTers köşe sonu olan filmlerden bahsetmiştim
Verdiğin filmlere de bakacağım, teşekkür ederim kardeşim.
Aile dostları olan bir avukatın çağrısı üzerine annelerinin ölümünün ardından kendilerine yazılmış bir mektupla karşılaşan ikiz kardeşler Jeanne
Mutlaka izle....Arafilboylu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMüthiş bir filmdir. Matematiği çaresiz bırakır.Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Stargate (1994),AVP: Alien vs. Predator 2004,Prometheus (2012)John Carter (2012),They Live (1988)
annunakey azcık ucundan göndermeye yapan filimler:riddick serileri-pitch black,starwars
Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
- Alıntı
Yorum
-
courage under fire....
kadro; d.washington, matt damon, meg ryan, glenn scott....
ben begendim....
sanırım, özellikle hayranı oldugum 90 lar sinemasının izlemedigim ve bugunlere kalan güzel filmleriden....
90 lar sineması için birkac geri planda kalmıs atladıgımız film var ise yazarsanız memnun olurum....ıslak imza....
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecourage under fire....
ben begendim....
sanırım, özellikle hayranı oldugum 90 lar sinemasının izlemedigim ve bugunlere kalan güzel filmleriden....
90 lar sineması için birkac geri planda kalmıs atladıgımız film var ise yazarsanız memnun olurum....
Pelikan dosyası geldi tabi hemen aklıma, izlemediysen tavsiye ederim.Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bu arada "Who Am I" ve ters köşe filmleri beğendik diyorsanız Mr Robot dizisini kesinlikle izlemelisiniz.Arafilboylu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecourage under fire....
ben begendim....
90 lar sineması için birkac geri planda kalmıs atladıgımız film var ise yazarsanız memnun olurum....
İşte bu adamın yok...
Hayranı olduğum Eastwood'un bile boş filmleri varken bu adamın yok....Arafilboylu
- Alıntı
Yorum
Yorum