Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Derin Darbe olabilir mi ? Öyle bişey di galiba.
    Evet Derin darbe , Eyvallah abi ya kaç senedir aklımdaydı

Süper bi film bi daha izleyecem

Yorum

• Oyuncak Hikayesi 1 - 2 serisini izledim...
      Mükemmeldi...
      Animasyondan hoşlananlar varsa kaçırmasınlar...
      3.'sü de Temmuz'un ilk haftası gösterime girecek zaten...
      Hamiş

Yorum

• bugün otobüsle İstanbul'a gelirken ''Türkler çıldırmış olmalı'' filmini izledim hoşuma gitti...Bugünlerde daha anlamlı geliyor..
        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
        Olmak ister isen bu yolda mahir,
        Harabat ehlini hor görme şakir,
        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• "Başka Dilde Aşk"

Sabah uyandığımda, bir gece önceki Begüm değildim artık... Derinden, sessizce akan bir film yüreğinize.

Mert Fırat! O nasıl bir oyunculuktur ki, sarstın beni film izlerken ve devamında...

İzlenilesi...
          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

The Shawshank Redemption filminin aslında devamı güzel olurdu. Başka bir konudan devam edilebilir.
            O film efsaneler arasında zaten imdb'de tüm zamanlarda en iyi film olarak gösteriliyor..İkincisi çekilirse bu başarıyı yakalamaz sanırım bırakalım birincilikte kalsın

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O film efsaneler arasında zaten imdb'de tüm zamanlarda en iyi film olarak gösteriliyor..İkincisi çekilirse bu başarıyı yakalamaz sanırım bırakalım birincilikte kalsın
              Sonunda çok morallim bozuldu. Sahilde bitti film. Bitmemesi lazımdı. Sonra bu ikiliyi beraber yaşarken görmeliydik.

Aşk filmi canım çektiğinde 3 film izliyorum. Göl Evi - Notebook ve Titanic. Bunların dışında iyi bir film varmı.
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Sonunda çok morallim bozuldu. Sahilde bitti film. Bitmemesi lazımdı. Sonra bu ikiliyi beraber yaşarken görmeliydik.

Aşk filmi canım çektiğinde 3 film izliyorum. Göl Evi - Notebook ve Titanic. Bunların dışında iyi bir film varmı.
                Aşk filmleri pek izlemem açıkcası uzun zaman önce izlediğim bir filmi tavsiye edeyim..Tam olarak aşk filmi demeyebilirz.Genellikle dram ağırlıklı bir film ama beğeneceğini düşünüyorum fazla detaya girmeden ismini vereyim...

İhtiras Rüzgarları/ Legends Of The Fall (1994)

Yorum

• [QUOTE=Mustafa Önder;1916934683]
                  İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dur sana bir liste çıkarıyım...

21-12 Angry Man

Al sana 25 tane başyapıt.... Hepsini İzle...
                  Maaşallah kardeşim, sinema zevkimiz neredeyse aynı. Yalnız bu alıntıladığım filmin modern versiyonu olan, Nikita Mihalkov'un "12" filmi orjinalinden çok daha güzel. (Aynı yönetmenin "Güneş Yanığı" filmine de hayran olmuştum) Jüri rolündeki yaşlı oyuncuların her birinin muhteşem performansı insanı büyülüyor. İzlemediysen mutlaka öneririm. Filmi biliyorsan da cd'sini nereden temin edeceğime dair yol gösterirsen çok memnun olurum
                  BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Zeki Demirkubuz'un ilk dönem filmi. Yönetmenliğini daha çok beğendim bu filmde. Senaryo ağır ilerliyor ama sıkmıyor insanı. Mizansenden dolayı içine çekiyor kendini. Oyunculuğu da beğendim ama Nergis Öztürk'ü ayrıca alkışlamak istiyorum

Yorum

• Deccal

2009 Yapımı Ancak Yeni Sinemalarda Türkiyede..

Sakın Gitmeyin Çok Berbat Yarısında Çıkdım.. Uyarmadı Demeyin .. Bu Film'e Gitmemeniz Konusunda Uyarmak Vatandaşlık Görevi
                      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Deccal

2009 Yapımı Ancak Yeni Sinemalarda Türkiyede..

Sakın Gitmeyin Çok Berbat Yarısında Çıkdım.. Uyarmadı Demeyin .. Bu Film'e Gitmemeniz Konusunda Uyarmak Vatandaşlık Görevi
                        Yok yahu çok güzel film Öyle derin anlamları çıkar ki o filmden. Ama kesinlikle ailecek izlenecek bir film değil, kesinlikle.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Kurtlar Vadisi Filistin ne zaman yayına çıkacak ?

Bu konuda hiç açıklama yok mu ?

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kurtlar Vadisi Filistin ne zaman yayına çıkacak ?

Bu konuda hiç açıklama yok mu ?
                            5 Kasım 2010'da tüm dünyada aynı anda vizyona girecekmiş Yazete.com'dan baktım. Malum, Necati Şaşmaz'ın haber sitesi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              5 Kasım 2010'da tüm dünyada aynı anda vizyona girecekmiş Yazete.com'dan baktım. Malum, Necati Şaşmaz'ın haber sitesi.
                              Güzel haber.

iki dakikalık sahneye dayanıyolar iki saatlik filmi görünce ne yapacaklar ?

Yorum

• Sis ve Gece
                                Ahmet Ümit'in polisiye romanından uyarlanmış bir film. Kitapla karşılaştıramayacağım, pek kitap okuma alışkanlığım yoktu, filmlere ağırlık veriyorum Kitabı bilmem ama film harika olmuş yerli film olduğunu göz önünde bulundurursak. Hatta bulundurmasak bile harika bir film. Yerli olduğuna inanmak kolay değil Polisiyeyi ve gerilimi ölen insanlardan ve sıkılan kurşunlardan ibaret sananlara göre değil, daha çok çok diyaloglar üzerine kurulu bir yapım.

Evli barklı, çoluk çocuk sahibi komser Sedat'ın (Uğur Polat) kayıp sevgilisi Mine'yi (Selma Ergeç) aramasını konu alıyor film. Uğur Polat baştan aşağı oyunculuk döktürmüş olsa da Selma Ergeç'i sevişme sahneleri dışında pek göremedik. Flashbacklerde biraz daha sevişmesiz rol verilebilirdi karakteri tanımamız açısından

Eleştirilebilecek nokta ses kullanımı. Bazı sahnelerde yan seslerden konuşmaları duyamıyorsunuz ve sesini açıyorsunuz, bu sefer de bir sonraki sahnede aşırı sesli oluyor. Dengeleyememişler. Belki de bendeki kopya kötü kalitedeydi. Ama müziklerin iyi kullanıldığı da söylenemez.

Finali Sixth Sense kadar dumur etmese de oldukça etkileyici ve şaşırtıcıdır. Puanım 10 üzerinden 8.
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X