Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalnız İspanyol Pansiyonu hayatımın filmlerinden biridir. Her doğum günümde izlerim.
    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Ben pek filim izlemeyi bilmem.Yani toplasanız hayatımda 100 tane film belki izlemişimdir belki izlememişimdir.

Ama yazın film izlemek istiyorum ve sizlerin ender tecrübelerinden yararlanmak istiyorum

Dövüşlü filmleri severim , Romantik duygusal filmleri severim , sporlu filmleri severim bana ne önerirsiniz ?

şimdiden teşekkürler

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben pek filim izlemeyi bilmem.Yani toplasanız hayatımda 100 tane film belki izlemişimdir belki izlememişimdir.

Ama yazın film izlemek istiyorum ve sizlerin ender tecrübelerinden yararlanmak istiyorum

Dövüşlü filmleri severim , Romantik duygusal filmleri severim , sporlu filmleri severim bana ne önerirsiniz ?

şimdiden teşekkürler
        Dur sana bir liste çıkarıyım...

1-The Shawshank Redemption
        2-L.A. Confidential
        3-Hotel Riwanda
        4-L Auberge Espagnole
        5-V for Vannete
        6-Fight Club
        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• [QUOTE=Mustafa Önder;1916934678]Dur sana bir liste çıkarıyım...

2-L.A. Confidential
          3-Hotel Riwanda
          4-L Auberge Espagnole
          5-V for Vannete
          6-Fight Club
          7-Se7en
          8-Vick Cristina Barcelona
          9-Kutup Çizgisi Aşıkları
          10-Once
          11-Fargo
          12-A Clockwork Orange
          12-Full Metal Jacet
          13-Moulin Rouge
          14-The Games
          15-Pulp Fiction
          16-Big Fish
          17-Der Untergang
          18-American History X
          19-Paris I love You (kısa film serisi)
          20-The Notebook
          21-12 Angry Man
          22-Hrosima Mon Amur
          23-Hayat Var
          24-Kader-Masumiyet
          25-City Of God

Al sana 25 tane başyapıt.... Hepsini İzle...

Yorum

• [QUOTE=Mustafa Önder;1916934683]
            İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2-L.A. Confidential
            3-Hotel Riwanda
            4-L Auberge Espagnole
            5-V for Vannete
            6-Fight Club
            7-Se7en
            8-Vick Cristina Barcelona
            9-Kutup Çizgisi Aşıkları
            10-Once
            11-Fargo
            12-A Clockwork Orange
            12-Full Metal Jacet
            13-Moulin Rouge
            14-The Games
            15-Pulp Fiction
            16-Big Fish
            17-Der Untergang
            18-American History X
            19-Paris I love You (kısa film serisi)
            20-The Notebook
            21-12 Angry Man
            22-Hrosima Mon Amur
            23-Hayat Var
            24-Kader-Masumiyet
            25-City Of God

Al sana 25 tane başyapıt.... Hepsini İzle...
            Bu listeyi alıyorum sırayla bulup bulup izleyeceğim

Yorum

Ben pek filim izlemeyi bilmem.Yani toplasanız hayatımda 100 tane film belki izlemişimdir belki izlememişimdir.

şimdiden teşekkürler
              Danny the Dog'u öneririm. Duygusal bir dövüş filmi
              Spor konusuna gelince Mean Machine ve Hooligans'i kesinlikle izlemelisin. Ha bir da The Blind Side var, o da harika

Birkaç tane daha geliyor aklıma ama üstteki listede var çoğu
              En son Mayls tarafından düzenlendi; 23.06.2010, 14:33.
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Danny the Dog'u öneririm. Duygusal bir dövüş filmi
                Spor konusuna gelince Mean Machine ve Hooligans'i kesinlikle izlemelisin. Ha bir da The Blind Side var, o da harika

Birkaç tane daha geliyor aklıma ama üstteki listede var çoğu
                the football factory
                Grenn street Holigans

da spor ve taraftarlık üzerine kurulu bir film izlenebilir aman aman değiller ama iyiler.

Yorum

• The Wrestler'ı unuttum onu da izle derim

Yorum

• Green Street Holigans , çok hoşuma gitmişti bu film izledim onu

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2-L.A. Confidential
                      3-Hotel Riwanda
                      4-L Auberge Espagnole
                      5-V for Vannete
                      6-Fight Club
                      oLay Budur.. v for vendetta .. Gerçekden Muhteşem Bir Film.. Keşke Yeniden Çekilse
                      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        oLay Budur.. v for vendetta .. Gerçekden Muhteşem Bir Film.. Keşke Yeniden Çekilse
                        Aman renktaş neden yeniden çekilsin...
                        Bırakın böyle güzel işte...
                        İşin suyunu çıkarmaya gerek yok..
                        Bence yeniden çekilmesi yerine, sen tekrar seyret...

Yorum

• The Shawshank Redemption filminin aslında devamı güzel olurdu. Başka bir konudan devam edilebilir.
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Ya siz bilirsiniz o kadar aradım bulamadığım bir film var.

Meteor taşı dünyaya geliyordu iki taneydi. işte biri büyük biri küçüktü. Büyük olanı imha ediyolardı ama küçük olanı edemediler ve küçük olan dünyaya düştü.İşte denize düştü.Sular bütün şehiri bastı.

Bir kız ve erkek dağa kaçıyorlardı.

Öyle bir filmdi seneler öncesinden izlemiştim ama adını bulamıyorum bana yardım eder misiniz ?

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aman renktaş neden yeniden çekilsin...
                              Bırakın böyle güzel işte...
                              İşin suyunu çıkarmaya gerek yok..
                              Bence yeniden çekilmesi yerine, sen tekrar seyret...
                              seyrettim kaç defa sıkılmadan ama yeni bi solukda yeni efeklerle izlemek güzel olurdu gibi geldi.. ama doğru diyosun suyunu çıkartmanın anlamı yok
                              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

Ya siz bilirsiniz o kadar aradım bulamadığım bir film var.

Meteor taşı dünyaya geliyordu iki taneydi. işte biri büyük biri küçüktü. Büyük olanı imha ediyolardı ama küçük olanı edemediler ve küçük olan dünyaya düştü.İşte denize düştü.Sular bütün şehiri bastı.

Bir kız ve erkek dağa kaçıyorlardı.

Öyle bir filmdi seneler öncesinden izlemiştim ama adını bulamıyorum bana yardım eder misiniz ?

Derin Darbe olabilir mi ? Öyle bişey di galiba.
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X