Yalnız İspanyol Pansiyonu hayatımın filmlerinden biridir. Her doğum günümde izlerim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
-
.....
Ben pek filim izlemeyi bilmem.Yani toplasanız hayatımda 100 tane film belki izlemişimdir belki izlememişimdir.
Ama yazın film izlemek istiyorum ve sizlerin ender tecrübelerinden yararlanmak istiyorum
Dövüşlü filmleri severim , Romantik duygusal filmleri severim , sporlu filmleri severim bana ne önerirsiniz ?
şimdiden teşekkürler
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen pek filim izlemeyi bilmem.Yani toplasanız hayatımda 100 tane film belki izlemişimdir belki izlememişimdir.
Ama yazın film izlemek istiyorum ve sizlerin ender tecrübelerinden yararlanmak istiyorum
Dövüşlü filmleri severim , Romantik duygusal filmleri severim , sporlu filmleri severim bana ne önerirsiniz ?
şimdiden teşekkürler
1-The Shawshank Redemption
2-L.A. Confidential
3-Hotel Riwanda
4-L Auberge Espagnole
5-V for Vannete
6-Fight Clubyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
Yorum
-
[QUOTE=Mustafa Önder;1916934678]Dur sana bir liste çıkarıyım...
2-L.A. Confidential
3-Hotel Riwanda
4-L Auberge Espagnole
5-V for Vannete
6-Fight Club
7-Se7en
8-Vick Cristina Barcelona
9-Kutup Çizgisi Aşıkları
10-Once
11-Fargo
12-A Clockwork Orange
12-Full Metal Jacet
13-Moulin Rouge
14-The Games
15-Pulp Fiction
16-Big Fish
17-Der Untergang
18-American History X
19-Paris I love You (kısa film serisi)
20-The Notebook
21-12 Angry Man
22-Hrosima Mon Amur
23-Hayat Var
24-Kader-Masumiyet
25-City Of God
Al sana 25 tane başyapıt.... Hepsini İzle...yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
Yorum
-
.....
[QUOTE=Mustafa Önder;1916934683]İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDur sana bir liste çıkarıyım...
2-L.A. Confidential
3-Hotel Riwanda
4-L Auberge Espagnole
5-V for Vannete
6-Fight Club
7-Se7en
8-Vick Cristina Barcelona
9-Kutup Çizgisi Aşıkları
10-Once
11-Fargo
12-A Clockwork Orange
12-Full Metal Jacet
13-Moulin Rouge
14-The Games
15-Pulp Fiction
16-Big Fish
17-Der Untergang
18-American History X
19-Paris I love You (kısa film serisi)
20-The Notebook
21-12 Angry Man
22-Hrosima Mon Amur
23-Hayat Var
24-Kader-Masumiyet
25-City Of God
Al sana 25 tane başyapıt.... Hepsini İzle...
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen pek filim izlemeyi bilmem.Yani toplasanız hayatımda 100 tane film belki izlemişimdir belki izlememişimdir.
şimdiden teşekkürler
Spor konusuna gelince Mean Machine ve Hooligans'i kesinlikle izlemelisin. Ha bir da The Blind Side var, o da harika
Birkaç tane daha geliyor aklıma ama üstteki listede var çoğuEn son Mayls tarafından düzenlendi; 23.06.2010, 14:33.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDanny the Dog'u öneririm. Duygusal bir dövüş filmi
Spor konusuna gelince Mean Machine ve Hooligans'i kesinlikle izlemelisin. Ha bir da The Blind Side var, o da harika
Birkaç tane daha geliyor aklıma ama üstteki listede var çoğu
Grenn street Holigans
da spor ve taraftarlık üzerine kurulu bir film izlenebilir aman aman değiller ama iyiler.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
Yorum
-
The Wrestler'ı unuttumonu da izle derim
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDur sana bir liste çıkarıyım...
2-L.A. Confidential
3-Hotel Riwanda
4-L Auberge Espagnole
5-V for Vannete
6-Fight Club...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoLay Budur.. v for vendetta .. Gerçekden Muhteşem Bir Film.. Keşke Yeniden Çekilse
Bırakın böyle güzel işte...
İşin suyunu çıkarmaya gerek yok..
Bence yeniden çekilmesi yerine, sen tekrar seyret...yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
Yorum
-
.....
Ya siz bilirsiniz o kadar aradım bulamadığım bir film var.
Meteor taşı dünyaya geliyordu iki taneydi. işte biri büyük biri küçüktü. Büyük olanı imha ediyolardı ama küçük olanı edemediler ve küçük olan dünyaya düştü.İşte denize düştü.Sular bütün şehiri bastı.
Bir kız ve erkek dağa kaçıyorlardı.
Öyle bir filmdi seneler öncesinden izlemiştim ama adını bulamıyorum bana yardım eder misiniz ?
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAman renktaş neden yeniden çekilsin...
Bırakın böyle güzel işte...
İşin suyunu çıkarmaya gerek yok..
Bence yeniden çekilmesi yerine, sen tekrar seyret...seyrettim kaç defa sıkılmadan ama yeni bi solukda yeni efeklerle izlemek güzel olurdu gibi geldi.. ama doğru diyosun suyunu çıkartmanın anlamı yok
...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa siz bilirsiniz o kadar aradım bulamadığım bir film var.
Meteor taşı dünyaya geliyordu iki taneydi. işte biri büyük biri küçüktü. Büyük olanı imha ediyolardı ama küçük olanı edemediler ve küçük olan dünyaya düştü.İşte denize düştü.Sular bütün şehiri bastı.
Bir kız ve erkek dağa kaçıyorlardı.
Öyle bir filmdi seneler öncesinden izlemiştim ama adını bulamıyorum bana yardım eder misiniz ?
Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
Yorum