Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kill Bill Vol. 2
    Harika ötesi bir devam filmi. İlkinde akılda kalan soruların hepsi cevaplanmış. Tarantino bu kez fazla eğlenceye kaçmamış gerçi, Kill Bill Vol. 1 deneysel açıdan daha ilginçti. Şiddetli sahnenin siyah beyaz olması ve arka planda müzik çalması gibi.

Ama yine de çok güzel bir film. İkileme olarak yorumlayacak olursam; izlemiş olduğum en iyi ikileme diyebilirim.

Yalnız şu iki soru ya yanıtlanmadı, ya da benim dikkatsizliğime geldi:
    1 - Beatrix Kiddo kafasına kurşun yedi. İlk filmde buna değinecek gibi oldular ama değinmediler. Kafasında sanki demir gibi bir şey vardı.
    2 - Bill çocuğu nasıl doğruttu ve aldı?
    En son Mayls tarafından düzenlendi; 10.07.2009, 18:01.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Public Enemies'i izledim muhteşem bir film. Çok etkilendim vallahi . Johnny Depp, Allah'ım nasıl bir insan bu? O bakışlar, o saçlar, o mimikler, o kıyafetler... Böyle karizma olmaz olsun. Christian Bale de harika. O'nun da ayrı bir karizması var. Marion Cotillard'ın muhteşem duru güzelliğini anlatacak kelime yok. Filme dönersek; Michael Mann, Heat'teki gibi müthiş çatışma sahneleri çekmiş. Film uzun ama hiç sıkılmıyorsunuz, gerilim, aksiyon, heyecan var her anda. Johnny Depp'in her ana damga vurduğu filmde, Christian Bale ormanda kovalama sahnesinde güzel bir imza çakıyor. O an salonda keskin bir sessizlik oldu Film Heat'e epey benziyor. Daha fazla anlatmayacağım, gidin sinemada izleyin filmi. O gerilimi evde yaşayacağınızı sanmıyorum. Sonu öyleydi ki herkes sarsıldı, su şişelerine falan sarıldılar ne yapacaklarını şaşırdılar. Kız arkadaşınızla beraber gitmeyin, malum Johnny Depp

Son olarak şunu söyleyeyim, internette birkaç yorum okumuştum film sıkıcı falan diye. Böyle bir şey kesinlikle yok. İmdb'de şu anda filmin puanı 7.8, ben olsam en az 8.5 verirdim

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Dün Goal 3 ü seyrettim.1 ve 2 yi beğenmeme rağmen 3 ü sevmedim.Futbol geri planda kalmış.Futbolsuz bir goal filmi diyebiliriz.Santi'nin de ayağına top değmiyor.Bu seriye niye böyle bir final yaptılar anlamadım.Bu hikaye Santiago Munez'in hikayesiydi,ama serinin son filminde figürandan farksızdı...

Kısaca beğenmedim...

Yorum

• Kingdom of Heaven
          Ne zamandır izlemek istiyordum. 2-3 defa indirmeme rağmen hepsi bozuk çıkmıştı ben de askıya almıştım. Dün akşam tesadüf Star TV'de denk geldim. Hoşuma gitti. Orlando Bloom ve Ghassan Massoud'u (Selahaddin) beğendim her ne kadar dublaj sayesinde oyunculukların yarısından bir şey anlayamamış olsam da. Etkileyici savaş sahneleri var. Haçlıların savaş taktiklerine hayran kalmamak elde değil

Dublaj sayesinde filmin en merak ettiğim oyuncusu Edward Norton'dan hiçbir şey anlayamadım, teşekkürler Star TV

Bir de birkaç harika replik ekleyeyim filmden:

"Dünyayı daha güzel bir yer yapmya çalışmayan insan, insan değildir."
          "Tanrı bizi anlayacaktır. Anlamıyorsa Tanrı değildir."
          En son Mayls tarafından düzenlendi; 13.07.2009, 20:08.
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• 2 defa izledim bu filmi gerçekten konusu ve oyuncu performansları ile harika bir film.
            Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
            #20 COLMAN

Yorum

• Konu neyse de oyunculuklar hakkındaki düşüncene katılamayacağım. Hele esas oğlanın iğrenç mimikleri yok mu Kanal 7'de daha güzel oyunculuk sergiliyorlar
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Good Luck Chuck'ı izledim film komik, kamera arkası 10 kat daha komik

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Good Luck Chuck'ı izledim film komik, kamera arkası 10 kat daha komik
                  Film komediden biraz hatta baya uzak bence
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Film komediden biraz hatta baya uzak bence
                    Kamera arkası sahneler çok komik geldi bana. Film komikti, eğlendim ama kahkaha atmadım yani

Yorum

• Guy Ritchie filmlerinden keyif alıyorsanız,mutlaka Rocknrolla'yı es geçmeyin.

Yeni izleme şansı buldum,Guy Ritchie'nin en değerli üç filmi arasına rahat sokarım.
                      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kill Bill Vol.1
                        Azılı Tarantino hayranı olarak epeyi geç kalmış görevimi yerine getirdim az önce Muazzam bir film. Sinema gerçekten eğlenmek için var, bunu anladım bu filmle. Ana karakterin adının geçtiği yerlerin biplenmesi harikaydı. Finalin bu kadar uzun tutulması ve filmin aslında büyük ölçüde final sahnesinden ibaret olması martial arts seven beni mest etti. Uma Thurman'in güzel oyunculuğu ve Lucy Liu'nun doyumsuz güzelliğiyle favorilerimden oldu bu film. Fight Club gibi düzenli bir şekilde izlerim artık

O kanlı sahneler, şiddetin fazla göze batmaması için arka planda çalan müzik, dövüş sahnesinde filmin siyah beyaz devam etmesi... Tarantino hayranlığım ikiye katlandı.

Devamı da yarın inşallah
                        Kill Bill Volume 1 ve 2 yi seyrettiğim ilk günden beri, düzenli olarak izlerim,izlettiririm. Bu vesile ile bir çok arkadaşımı Kill Bill bağımlısı yaptım. Hatta durum öyle bir hal aldı ki bir araya geldiğimizde, bu sefer yeni film alalım diye bir saat cd cide takılıp özenle film seçip eve gelip filmi taktıktan kısa bir süre sonra göz göze gelip, tamam haydi Kill Bill deyip tekrar seyretmişizdir. Üstelikte Volume 1 den başlayıp aynı gece asla 2 ye geçemeyecek kadar çok durarak ve her kareye , repliğe yorum yaparak.

Çok sıkılan ve neredeyse hiç bir filmi 2 kere seyretmeyen (çok özel filmler bir kaç defa ) birisi olarak aynı filmi 100 defa izleyen izleyen birisini duysam ruh sağlığından şüphe ederdim.

Ne mutlu ki her ikisini de ilk gün sinema da izleme şansım olmuştu.
                        Sakın ola ki dublaj seyretmeyesin. Hattori Hanzo'yu , O Ren Ishi'yi , The Bride'ı ve diğerlerini kendi sesleriyle dinlemeden olmaz.

Üzerine günlerce konuşabilirim.
                        Ayrıca Fight Clup'ın da hayatımda önemli bir yeri vardır. Antiglobalizm bu kadar iyi anlatılabilinir. Düzenli olmasa da 2. en çok izlediğim filmdir.

İlginç bir benzerlik

Yorum

• Fight Club'ın sırf filmini değil kitabını da düzenli olarak okurum. Her bittiğinde bir daha başlarım
                          Ama bence Fight Club sistem eleştirisi olduğu kadar aşk filmidir de
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Guy Ritchie filmlerinden keyif alıyorsanız,mutlaka Rocknrolla'yı es geçmeyin.

Yeni izleme şansı buldum,Guy Ritchie'nin en değerli üç filmi arasına rahat sokarım.
                            Rock'nRolla bence çekim kalitesi olarak en başarılı filmidir Ritchie'nin..
                            İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fight Club'ın sırf filmini değil kitabını da düzenli olarak okurum. Her bittiğinde bir daha başlarım
                            Selim şu konuya girmeyelim gene

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Şiddet konusuna gelince, Tarantino'nun en sevdiğim lakabı durumu çok güzel açıklıyor.
                              Tarantino, yani şiddetin ozanı ..

Sorularına gelince;
                              Beatrix Kiddo , namı değer The Bride Volume 1 de de çok kısa geçildiği üzere, kafasına kurşun yemiştir. Hem de Bill'e tam olarak o senin çocuğun derken. Bir düğün provasında
                              Çocuğun ise,Gelin'in hamile olarak 5 yıl baygın kaldığı hastaneden doğurtularak ,Bill tarafından alındığı gösterilmese de anlaşılıyor.

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fight Club'ın sırf filmini değil kitabını da düzenli olarak okurum. Her bittiğinde bir daha başlarım
                                Yönetmenin (ismini ne yazık ki hatırlamıyorum ama bulması kolay) röportajlarından da anlaşılacağı üzere, aslında tam bir antiglobalist filmdir. Bu film sonrası yapılan bir röportajında, konuya ilişkin daha da çarpıcı bir film yapmak istediğini söylemişti, gerisini takip etmedim. Aşk meselesine gelince , globalizmin öldürdüğü en önemli şeylerden biri ve belki de ilki aşk olduğundan haklısın.
                                Filmin ruhunu yansıtan, yine filmden bir replik, bence şuydu:
                                Sahip olduğunuz şeyler sonra size sahip olurlar. (Markalar ve sahip olunan eşyalar ve kariyerlerin tümü için söylenen bir söz)
                                En son asimetrik tarafından düzenlendi; 13.07.2009, 22:15.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X