Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Açıkçası yabancı film izlemeyi pek sevmem.Kimileri vardır yabancı film izlemeyi kendileri için bir gereksinim olarak görür.Ancak ben öyle düşünenlerden değilim.Yinede teması spor oLan(özellikle futbol) filmlere karşı bir ilgim var.Yeşil Sokak Holiganları ve Gol serisini daha önceden izlemiştim.Hoşunuza giden spor temalı filmleri söylerseniz sevinirim.

Yorum

• İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Açıkçası yabancı film izlemeyi pek sevmem.Kimileri vardır yabancı film izlemeyi kendileri için bir gereksinim olarak görür.Ancak ben öyle düşünenlerden değilim.Yinede teması spor oLan(özellikle futbol) filmlere karşı bir ilgim var.Yeşil Sokak Holiganları ve Gol serisini daha önceden izlemiştim.Hoşunuza giden spor temalı filmleri söylerseniz sevinirim.
      Bu nasıl bir yorum anlamakta zorlandım açıkçası,yabancı film izlemeyi bir insan niye kendinde gereksinim görsün,ya da bir insan sevip sevmediği filmleri nasıl yabancı-yerli diye sınıflandırabilir?..Sinema bir sanattır,filmler de sanat eserleridir,sanat eserlerini yerli-yabancı diye sınıflandıramazsınız,sevdiğiniz tarzlar vardır,beğendiğiniz yönetmenler vardır,beğendiğiniz oyuncular vardır.Ona göre bir filmi izleyip izlememeye karar verirsiniz,izledikten sonra yine beğenip beğenmediğinize karar verirsiniz...Şimdi senin ifadenle "yabancı film izlemeyi gereksinim zannedenler"in ,mesela Cohen kardeşlerin yeni filmi çıksın diye beklemeleri boşuna mıdır,ya da Ang Lee'nin ilk zamanlarındaki gibi etkileyici filmler çekip çekmeyeceğini merak etmeleri zaman kaybı mıdır,Kemal Sunal'ı çok sevmeleri aynı zamanda Sean Penn'in her filmini izlemek istemelerine engel midir mesela?.."Old Boy" gibi,"My Sassy Girl" gibi Kore sinemasının muhteşem eserlerini izlemek özenti olmak mıdır,nedir yani?..
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Dün El Mariachi'ye göz attım biraz. Sonra bitiremedim. Bu akşam bitirip bir yorum yaparım ama ilk izlenimim bayağı güzel olduğu yönünde
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu nasıl bir yorum anlamakta zorlandım açıkçası,yabancı film izlemeyi bir insan niye kendinde gereksinim görsün,ya da bir insan sevip sevmediği filmleri nasıl yabancı-yerli diye sınıflandırabilir?..Sinema bir sanattır,filmler de sanat eserleridir,sanat eserlerini yerli-yabancı diye sınıflandıramazsınız,sevdiğiniz tarzlar vardır,beğendiğiniz yönetmenler vardır,beğendiğiniz oyuncular vardır.Ona göre bir filmi izleyip izlememeye karar verirsiniz,izledikten sonra yine beğenip beğenmediğinize karar verirsiniz...Şimdi senin ifadenle "yabancı film izlemeyi gereksinim zannedenler"in ,mesela Cohen kardeşlerin yeni filmi çıksın diye beklemeleri boşuna mıdır,ya da Ang Lee'nin ilk zamanlarındaki gibi etkileyici filmler çekip çekmeyeceğini merak etmeleri zaman kaybı mıdır,Kemal Sunal'ı çok sevmeleri aynı zamanda Sean Penn'in her filmini izlemek istemelerine engel midir mesela?.."Old Boy" gibi,"My Sassy Girl" gibi Kore sinemasının muhteşem eserlerini izlemek özenti olmak mıdır,nedir yani?..
          Yabancı film izleyen ve sevenler adına güzel bir cevap vermişsin Kaan abi..Bizim cevap vermemize gerek kalmadı..
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Carlito's Way(Carlito'nun Yolu) , The Boondock Saints(Şehrin Azizleri) .

Fafori filmlerim

Yorum

• Yazdığım mesajı en az 10 kere okudum.Benim burada iletmek istediğim mesaj nedir diye.Ben mesajımda yabancı film izleyenlere karşı bir tavır almadım.Hatta kendim içinde bağımlısı olmadığım ancak izlediğimi belirttim.Yabancı film izlemeyi kendileri için bir gereksinim olarak kabul eden insanlar var .Benim çevremde de bu tür arkadaşlarım var.Bunu da gayet doğal karşılıyorum.Yabancı film izlemek özenticilik demedim.Ben filmleri yerli-yabancı diye de sınıflandırmadım.Ayrıca insanların sinemaya olan ilgisini anlıyorum,sinemanın bir sanat olduğunu da biliyorum.Birde olaya şu yönden bakmakta fayda var.Futbolda çoğumuza göre bir sanattır.Ancak herkesin sevmesini bekleyemeyiz.Buna karşı futbola aşırı ilgisi olan,hayatı futbol olmuş insanlarda var.Umarım yazmış olduğum bu mesajla benden kaynaklı! yanlış anlaşılmalarıda düzeltmiş olurum.

Spor temalı film önerilerini bekliyorum.

Yorum

• Yabancı film izlemeyi gereksinim olarak kabul edenler.
                Bu cümleyle filmleri yerli yabancı diye ikiye ayırıyorsun zaten. Kaldı ki film izlemeyi gereksinim olarak görenlerin izledikleri filmleri yerli yabancı diye ayıracaklarını düşünmüyorum

Spor filmleri arasında en sevdiğim Mean Machine'dir
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• O cümleyi kurarken böyle düşünmemiştim.Ancak sürçi lisan olmuş,affola.Bu konuyuda bitirelim.Filmler üzerine yoğunlaşalım.

Mean Machine'yi bu gece izliyorum o zaman.

Yorum

• İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O cümleyi kurarken böyle düşünmemiştim.Ancak sürçi lisan olmuş,affola.Bu konuyuda bitirelim.Filmler üzerine yoğunlaşalım.

Mean Machine'yi bu gece izliyorum o zaman.
                    Anlaştık o zaman

Mean Machine ha?..Harika bir seçim.Jason Statham ve Vinnie Jones çok iyiler.Filmdeki espriler sıradışı.Daha önce yazmıştım,mahkumlar ve gardiyanlar arasında maç oynanırken sunucuların yorumları çok ama çok komik...
                    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• 1408 filmini izlemenizi tavsiye ederim.imdb puanı sizi yanıltmasın.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1408 filmini izlemenizi tavsiye ederim.imdb puanı sizi yanıltmasın.
                        Kesinlikle aynı fikirdeyim..

Çok güzel bir finali var ayrıca

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• El Mariachi
                          Robert Rodriguez'in çok eğlenceli bir filmi. 24 yaşındayken 9 bin dolarlık bir bütçeyle çekmiş. Asıl ilginç taraf, 9 bin dolarlık bütçenin 7 bin dolarını kullanmış, 2 bin dolara ihtiyacı olmamış Rivayete göre 3 bin doları ilaç denekliği yaparak kazanmış sırf filmi çekebilmek için.

Rodriguez filmde aklına gelen herkesi oynatmış. Kiraladıkların barın sahibini bile Sadece kendisi oynamıyor, çünkü sette başka kameraman yokmuş

Düşük bütçeli filmleri sevme nedenim, nereye ne kadar para harcandığını rahat rahat tahmin edebilmeniz. Daha önce yerli Cadde filmiyle ilgili bir yorumum vardı. O filmde 3 bin doların nereye harcandığını kuruşu kuruşuna hesaplamıştım Ama bu filmi izleyince 7 bin doları nasıl yetirmişler, inanamıyor insan.

Acilen Desperado'yu bulup bir de bu filmin pahallı versiyonunu izlemeliyim
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• 3:10 to Yuma çok sıradan bir film gibi geldi bana.2 oyuncu da olmasa esamesi duyulmazdı büyük ihtimalle.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              3:10 to Yuma çok sıradan bir film gibi geldi bana.2 oyuncu da olmasa esamesi duyulmazdı büyük ihtimalle.
                              Yapma kanka...Final sahnelerinde Crowe'un Bale'e yaptığı kıyağı Al Pacino De Niro'ya yapmaz

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Ömer'im verilmek istenen mesaj güzel fakat baya sıkıldım filmi izlerken sürekli kaç dk. var diye kontrol ediyodum.

Crowe'a da uyuz oldum, senin için omuz üstünde baş bırakmayan adamları bir çiftçinin oğluna karşı olan gururunu kurtarmak için tek hamlede öteki tarafa gönder.. Şerefsiz Russell.
                                Özkan SÜMER

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X