Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ömer,
    Seninle uzlaştığımızı sanıyordum o konuda Adaşın karşı çıkmıştı

asimetrik,
    David Fincher'nın filmin bir çok kısmını zararsızlaştırdığını bende duydum. Örneğin gerçek bomba tarifleri vermek istemiş fakat yapımcı şirket yasaklamış bunu
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Selim boşuna kendine yandaş aramaya çalışma. Aşk maşk filmi değil işte kabul et
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• İzlenmesi gereken güzel filmlerden....
        FxY

Yorum

• Tek kelimeyle harika bir film...
          FxY

Yorum

• Black diye bir film var süper bişidi çok duygusaldı ben ağlamıştım biraz...
            farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Black diye bir film var süper bişidi çok duygusaldı ben ağlamıştım biraz...
              arka sayfalarda önermişliğim vardır black'i
              bir şaheserdir.
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Çok manyak bişi öretmen in çabaları falan o film de......
                farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• bizimkilere xmen daha cazip geliyo açmıyo öğretmen felan milleti
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yönetmenin (ismini ne yazık ki hatırlamıyorum ama bulması kolay) röportajlarından da anlaşılacağı üzere, aslında tam bir antiglobalist filmdir. Bu film sonrası yapılan bir röportajında, konuya ilişkin daha da çarpıcı bir film yapmak istediğini söylemişti, gerisini takip etmedim. Aşk meselesine gelince , globalizmin öldürdüğü en önemli şeylerden biri ve belki de ilki aşk olduğundan haklısın.
                    Filmin ruhunu yansıtan, yine filmden bir replik, bence şuydu:
                    Sahip olduğunuz şeyler sonra size sahip olurlar. (Markalar ve sahip olunan eşyalar ve kariyerlerin tümü için söylenen bir söz)
                    Yönetmeni şu anda aramızda (Fincher)

Şaka bir yana,Fight Club'ın bu kadar başarılı olmasının altında,yönetmenden ziyade,orjinal hikayenin ve kitabının yazarı olan Chuck Palhniuk'un etkisinin çok fazla olduğunu düşünüyorum.Fincher bu romanı beyazperdeye inanılmaz başarılı yansıtmıştır.Çoğu güzel hikayenin yetersiz yönetmenlerin elinde heder olduğunu düşünürsek.Fincher'in başarısını görmemek büyük haksızlık olur.

Chuck Palahniuk'dan laf açılmışken orjinal ismi ''Survivor'' Türkçeye çevrilmiş hali ''Gösteri Peygamberi'' olan kitabını özellikle öneriyorum.

Fight Club'ın paralelinde, günümüz tüketim toplumuna ve insanın doğumundan ölümüne kadar sistemin bir parçası olma uğruna verdiği içi boş çabaya dair, çok sağlam bir eleştiri.

Filmi yapılacak olsa sanırım ilk tercihim yine David Fincher olurdu
                    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Son oyun ben hiç beğenmedim..Asıl adıda Thick as thieves dir..

Klasik hırsız polis..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• terminator salvation ve transformers 2 ikiside hem görsel efektler hemde aksiyon açısından on üzerinden 9 numara filmler tavsiye ederim.özellikle terminatör ü mutlaka izleyin derim.terminatör 3 ün tüm berbat ettiği havayı bu filmle toplamışlar. public of enemy halk düşmaları diye bir film var vizyonda Johnny Depp ile christian bale oynadığı bir film.konusu gerçek bir hikaye yi anlatıyor.en çok merak ettiğim bir film.
                        En son steelturkTS tarafından düzenlendi; 14.07.2009, 00:32.
                        Football İs My Life

Yorum

• Ne kadar çok Fight Club üzerine yorum olmuş...

Kısaca fikirlerimi söyleyeceğim.Sinema ikiye ayrılır.Fight Club ve öbürleri.Yada hamsi balık değil hamsidir deriz ya.Fight Club da film değil ''Fight Club''tur...

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kill Bill Volume 1 ve 2 yi seyrettiğim ilk günden beri, düzenli olarak izlerim,izlettiririm. Bu vesile ile bir çok arkadaşımı Kill Bill bağımlısı yaptım. Hatta durum öyle bir hal aldı ki bir araya geldiğimizde, bu sefer yeni film alalım diye bir saat cd cide takılıp özenle film seçip eve gelip filmi taktıktan kısa bir süre sonra göz göze gelip, tamam haydi Kill Bill deyip tekrar seyretmişizdir. Üstelikte Volume 1 den başlayıp aynı gece asla 2 ye geçemeyecek kadar çok durarak ve her kareye , repliğe yorum yaparak.

Çok sıkılan ve neredeyse hiç bir filmi 2 kere seyretmeyen (çok özel filmler bir kaç defa ) birisi olarak aynı filmi 100 defa izleyen izleyen birisini duysam ruh sağlığından şüphe ederdim.

Ne mutlu ki her ikisini de ilk gün sinema da izleme şansım olmuştu.
                            Sakın ola ki dublaj seyretmeyesin. Hattori Hanzo'yu , O Ren Ishi'yi , The Bride'ı ve diğerlerini kendi sesleriyle dinlemeden olmaz.

Üzerine günlerce konuşabilirim.
                            Ayrıca Fight Clup'ın da hayatımda önemli bir yeri vardır. Antiglobalizm bu kadar iyi anlatılabilinir. Düzenli olmasa da 2. en çok izlediğim filmdir.

İlginç bir benzerlik
                            Şanslıyım Kill Bill vol. 1 ve Kill Bill vol.2 DVDlerine sahibim.

Sık sık olmasa da izlemeyi sevdiğim filmlerdendir.

Tarantino hayranı olmasam da Tarantino filmlerini severim, hele ki filmin içerisindeki tuhaf repliklerin hastasıyım.

Ama Tarantino derseniz Rezervuar Köpekleri'ni de sıkça izleyin derim.

Bu kadar saçma bir senaryo bu kadar mı tuhaf anlatılır?

Yorum

• Mutlaka DVD'sine sahip olmanız gereken bir kaç film paylaşayım sizle.

Çok Nadide 3 eser hakkında yorum ya da sorularınız olursa cevaplamaktan zevk duyarım.
                              En son Misafir tarafından düzenlendi; 14.07.2009, 13:35.

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Selim boşuna kendine yandaş aramaya çalışma. Aşk maşk filmi değil işte kabul et
                                Yahu bildiğimiz aşk filmi.

Sistem eleştirisi asıl konu değil bence. Tyler Durden'in fantezileri yalnızca. Asıl konu Edward Norton'ın Marla karakterini Tyler'dan korumaya çalışması

"Hayatımın çok tuhaf bir döneminde tanıdın beni."
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X