Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu sıralar IMDb Top 100'deki filmleri izleme işini tamamlamayı düşünüyorum.Çok sayıda eski film var.Dur bakalım ne olacak.
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu sıralar IMDb Top 100'deki filmleri izleme işini tamamlamayı düşünüyorum.Çok sayıda eski film var.Dur bakalım ne olacak.
      walla .hocam onları seyredene kadar canı çıkar adamın ... bende aralarındsan baya seyretmişliqim. war
      BMN Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• ben kücükken wilhem tell diye bir dizi
        vardi degisik oku vardi hani onu ariyoruom bi türlü bulaamadim
        hatirlayan varmi o filmi
        [T][S]

Yorum

• İlk olarak tuncay1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben kücükken wilhem tell diye bir dizi
          hatirlayan varmi o filmi
          hocam o çok eskiler yha hemde baya eskilerrr klasikler arasında yerini almıştır herhalde
          BMN Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu sıralar IMDb Top 100'deki filmleri izleme işini tamamlamayı düşünüyorum.Çok sayıda eski film var.Dur bakalım ne olacak.
            Ben de 250'deki 2000 sonrası yapımlara taktım kafayı
            Gladiator'yı izledim geçen gün, sırada There Will Be Blood var
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak tuncay1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben kücükken wilhem tell diye bir dizi
              hatirlayan varmi o filmi
              Çok kısa sürüyordu,müziği çok güzeldi hatırlıyorum.

Yorum

• İlk olarak moryel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                walla .hocam onları seyredene kadar canı çıkar adamın ... bende aralarındsan baya seyretmişliqim. war
                Zaten çoğunu seyrettim de,eksikleri tamamlayacağım

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Green Street Hooligans 2
                  Tek kelimeyle iğrenç. Klasikleşmiş amerikan hapishane hikayeleri falan. Sonu getiremedim zaten. 3-4 oturuşta 50 dakikasını izleyebildim. Ne zamandır bu kadar sıkıcı bir film izlememiştim.

Belli ki alanında efsane olan ilkinin üstünden para kazanmaya çalışmışlar. Filmin hiçbir değeri yok gözümde. Zaten neden bu ismin kullanıldığını da anlamadım. İlk 50 dakikasını izledim dediğim gibi ama ilkiyle gerek kadro, gerek konu açısından hiçbir alakası yoktu.

50 dakika izledikten sonra vaktimi daha iyi şeyler için harcayabileceğimi düşünerek kapattım ve bilgisayarımdan sildim.
                  Bende izledim ilk filmlen hic alakasi yoktu hatta Holiganlikla bir alakasi coktu ama okadarda sikici degildi yaw bilmiyorum ben sonuna kadar izleyebildim.

Yorum

• Transformers: Revenge of the Fallen vizyonda izlemenizi tavsiye ederim.

Bol aksiyon Tanklar uçaklar
                    t @Selim_Turan

Yorum

• Genelde sıkıntıdan patladığım filmleri bile (örn. Siege Tale, Hottie & Nottie) sonuna kadar izlemişimdir. Ama bu filmi bitiremedim. İlkinin etkisinden olabilir bu. Ama eğer bunu bir devam filmi olarak çekmişlerse, aşırı derecede alakasız ve yetersiz, bu da bir gerçek.
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Transformers: Revenge of the Fallen vizyonda izlemenizi tavsiye ederim.

Bol aksiyon Tanklar uçaklar

bende tavsiye ederim. Cok süper bir film
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Transformers'a yorum yapmıştım ama dayanamayıp bir daha yorum yapacağım abd ordusuna yağ çekiliyor, çok sevdiğim Megan Fox() ilk filmin aksine süs bitkisi gibi kullanıyor. İlk filmde yine araba falan kullanıyordu, bu filmde savaşın ortasında süs gibi durmaktan başka bir şey yapmıyor. İlk filmden daha iyi bir film beklerken, ilkinden epey kötü bir film gördüm.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Changeling, Angelina Jolie beklediğimden çok iyiydi. Güzel, uzun bir film. The Spirit, Sin City gibi bir şey yapmaya çalışmışlar ama hiç olmamış. The Wrestler, Mickey Rourke aşmış, süper bir performans. Nefes alış verişlerinde bile o rolü yaşamış.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Kill Bill Vol.1
                              Azılı Tarantino hayranı olarak epeyi geç kalmış görevimi yerine getirdim az önce Muazzam bir film. Sinema gerçekten eğlenmek için var, bunu anladım bu filmle. Ana karakterin adının geçtiği yerlerin biplenmesi harikaydı. Finalin bu kadar uzun tutulması ve filmin aslında büyük ölçüde final sahnesinden ibaret olması martial arts seven beni mest etti. Uma Thurman'in güzel oyunculuğu ve Lucy Liu'nun doyumsuz güzelliğiyle favorilerimden oldu bu film. Fight Club gibi düzenli bir şekilde izlerim artık

O kanlı sahneler, şiddetin fazla göze batmaması için arka planda çalan müzik, dövüş sahnesinde filmin siyah beyaz devam etmesi... Tarantino hayranlığım ikiye katlandı.

Devamı da yarın inşallah
                              En son Mayls tarafından düzenlendi; 09.07.2009, 22:20.
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• SAw serisi derim ben biraz iğrenç ama çok güzel filmler çekmiş adamlar..
                                farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X