Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konusu üniversite ortamındaki gençlerin akıllarını manevi değeleri kullanarak başka yönlere çelmeye çalışan ve çeşitli oyunlarla beyinlerini yıkayan bir grubu anlatan Türk yapmı bir film ise izledim sanırım.Fuat Saka'nın da rolü var.İzlenmeye değer.Tabi aynı filmden bahsediyorsak.
    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Konusu üniversite ortamındaki gençlerin akıllarını manevi değeleri kullanarak başka yönlere çelmeye çalışan ve çeşitli oyunlarla beyinlerini yıkayan bir grubu anlatan Türk yapmı bir film ise izledim sanırım.Fuat Saka'nın da rolü var.İzlenmeye değer.Tabi aynı filmden bahsediyorsak.
      evet Mehdican ayni Fim.

sence bu filmi muhafazakar kesim'mi yoksa karsi taraf'mi yapmistir/desteklemistir?

.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Melekler ve Şeytanları izlemenizi tavsiye ederim.Kitabı okuyan herkes kurgunun değiştirilmesini , konununda geçiştirilmesi ve kısıtlanmasını eleştirmiş.Kitaptan uyarlanan sinema filmlerinde kitabı okuyanların beklentilerini oldum olalı anlayamam. Mesela Da Vinci şiftresinide çok beğenmiştim.500 sayfalık kitabın tamamının kılı tüyüyle senaryoya mı aktarılması bekleniyor acaba...
        Ben iki kitabıda okumadım bu arada Ama film gerek temposu gerek konusu itibariyle dikkat çekici ve etkileyici bir film olmuş.

Yorum

• Kitap o kadar etkileyici oluyor ki sinemada bunun yarısını bile göremeyince insanlar hayal kırıklığına uğruyor Erdem. Ama Melekler ve Şeytanlar iyi sayılabilecek bir senaryoya sahipti. Da Vinci için aynı şeyi söyleyemem)
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            evet Mehdican ayni Fim.

sence bu filmi muhafazakar kesim'mi yoksa karsi taraf'mi yapmistir/desteklemistir?

.
            Film bir görüşü temsil etmiyor bence Harun abi. Oyunculuk ve kurgu açısından kötü olmasına rağmen konu bakımından izlenmeli diye düşünüyorum. Eminim, beğeneceksin.
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lebowski'ye benzettin..

Listeme koydum Selim
              Filmin tamamı Lebowski'ye benzemiyor. Bazı sahnelerde Dude'u hatırlatıyor ama. İzle
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Görüşümü özelden anlatayım sana Harunum
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

• A Bronx Tale - Günaha Davet(1993), Robert De Niro hem oynuyor hem yönetiyor. Adam hakikaten büyük aktör Sen git diğer filmlerde vur, kır, yan bakana bir bak ki kaçsın, bu filmde dümdüz bir otobüs şoförü ol. Oğluna kötü şeyler öğrettiğini düşündüğün adamlara git sana posta koysunlar sen de bir şey deme İzlerken diyorum şimdi çakar kafayı dağıtır orayı ama O sadece bir otobüs şoförü, Taxi Driver'daki psikopat Travis değil. Filmi arkadaşım tavsiye etti, yoksa izleyeceğim yoktu. Yaklaşık 2 saat. Aksiyon yok, öyle şaşırtmaca falan yok Ama ben keyif aldım izlerken.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Konusu üniversite ortamındaki gençlerin akıllarını manevi değeleri kullanarak başka yönlere çelmeye çalışan ve çeşitli oyunlarla beyinlerini yıkayan bir grubu anlatan Türk yapmı bir film ise izledim sanırım.Fuat Saka'nın da rolü var.İzlenmeye değer.Tabi aynı filmden bahsediyorsak.
                    Mehdi abi,senaryo olarak çok değerli bir film..

Kesinlikle tavsiye ederim..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Lanetli ev çok beğendim ya..
                      Twitter Adresim

Yorum

• Gangs of New York, biraz uzundu ama güzeldi. Daniel-Day Lewis muhteşemdi.

Catch Me If You Can - Sıkıysa Yakala, çok hoşuma gitti. Sahte çek numaraları falan güzeldi

Narnina'nın ilk filmini izledim, beğenmedim. Zaten öyle filmleri izleyemeceğim diyorum meraktan izliyorum bunu neden seviyorlar diye. Çok sıkıcıydı.

Karayip Korsanları : Dünya'nın Sonu, ilk iki filme göre düşüş var ama yine de güzeldi. Jack Sparrow biraz geri planda kalmış sanki. O, daha çok öne çıksaydı iyi olurdu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Melekler ve Şeytanları izlemenizi tavsiye ederim.Kitabı okuyan herkes kurgunun değiştirilmesini , konununda geçiştirilmesi ve kısıtlanmasını eleştirmiş.Kitaptan uyarlanan sinema filmlerinde kitabı okuyanların beklentilerini oldum olalı anlayamam. Mesela Da Vinci şiftresinide çok beğenmiştim.500 sayfalık kitabın tamamının kılı tüyüyle senaryoya mı aktarılması bekleniyor acaba...
                          Ben iki kitabıda okumadım bu arada Ama film gerek temposu gerek konusu itibariyle dikkat çekici ve etkileyici bir film olmuş.
                          Okuduğunda anlayacak, hak vereceksin Erdem.
                          "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                          Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gangs of New York, biraz uzundu ama güzeldi. Daniel-Day Lewis muhteşemdi.

Catch Me If You Can - Sıkıysa Yakala, çok hoşuma gitti. Sahte çek numaraları falan güzeldi

Narnina'nın ilk filmini izledim, beğenmedim. Zaten öyle filmleri izleyemeceğim diyorum meraktan izliyorum bunu neden seviyorlar diye. Çok sıkıcıydı.

Karayip Korsanları : Dünya'nın Sonu, ilk iki filme göre düşüş var ama yine de güzeldi. Jack Sparrow biraz geri planda kalmış sanki. O, daha çok öne çıksaydı iyi olurdu.
                            Daniel Day Lewis hangi filminde muhteşem değil ki?

Yorum

• İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Okuduğunda anlayacak, hak vereceksin Erdem.
                              Doğrudur anlarım da , böyle bir kitabın tamamının bütün detaylarıyla senaryoya aktarılmasını nasıl bekliyoruz.Ana temanın üzerinde durmadan , asıl mevzuyu geçiştirsen bu sefer yine eleştirilecek.Akıl Oyunları yada Taş Meclisi olsun , Da Vinci şefresi olsun bu filmlerin hemen hepsi aynı tepkileri gördü.Bence sorun birazda bizim bakış açımızda.

Yorum

• The Pianist
                                Muazzam bir film. Açıkçası izlediğim filmleri gözümün önünden geçirdiğimde daha sağlam bir dram hatırlamıyorum. Filmin her sahnesine acı sıkıştırılmış. Yahudilere uygulanan soykırımı inanılmaz bir şekilde gözler önüne seriyor. Ağzım açık kaldı izlerken.

Adrien Brody, sen nasıl bir insansın? The Jacket'te sevmiştim seni, bu filmle hayran kaldım. Sanırım film için 14 kilo vermiş ve aylarca piyano dersi almış. Muazzam bir oyunculuk sergilemiş. Karakter olarak çok ilginç birisini yansıtıyor zaten. Korkak birisi olan Szpilman, piyanonun başına geçtiğinde nasıl başkaldırıyor hayata, görmeyen yoktur sanırım. Ayrıca Brody yıkık dökük evlerdeki sahneler için gerçekten günlerce banyo etmemiş sanırım. Bir sahnede dikkatimi çekti, pencereden gelen güneş ışığı üzerine vurduğunda ceketinden yükselen (terden ve pis kokudan kaynaklanan) buhar dikkatimi çekti.

Film birkaç Oscar ve bayağı bir ödül kazanmış. Bence bunda güçlü yahudi lobisinin bir etkisi yok. Film bütün ödülleri sonuna kadar hak etmiştir bence.
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X