Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İvedik 2 bence birincisiyle kıyaslanamayacak kadar kötü.
    Bence de..

Şahan, Recep İvedik karakterini unutmuş:-)
    Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kimseye önermiyorum.

bunu komik bulan herkeze
      sanki gerçekte olmayan acok absurd bi şey gibi

Yorum

• Kara mizah bu olsa gerek. Kimsenin orada olanın gerçekten olmadığını düşündüğü falan yok. Kendi kendinize gaza gelmeyin.
        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Şeytanın Avukatı
          Nasıl izlememişim bu güne kadar.
          Müthiş bir film. Hiç bir karesi boşa gitmeyen filmlerden. Özellikle Al Pacino'nun performansına hayran kalmamak elde değil. Bir ara kendini gerçekten şeytan sandım

Final sahnesi oldukça ilginç ve güzeldi.

Filmi izlerken Fight Club'taki gibi ara sıra durdurup replikleri not etsem mi diye düşündüm. Sonra boşver dedim.
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Evet Selim. Son sahneler bomba idi.

Worship that, never!

Who in the light mind Kevin could possibly deny 20th century was entirely mine? All of it Kevin, all of it.

I never jugded him. Why? Because I never rejected him inspite of all
            his imperfections. I'm a phenomen.

Vanity is my favour sin.

Al Pacino coşuyor bu sahnelerde. Bir kere açtım mı şu sahneleri bitirmeden bırakamıyorum. Ama Keanu Reeves'in performansını beğenmemiştim ben.
            En son Muhammet tarafından düzenlendi; 15.03.2009, 16:16.

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben de izledim az önce
              10 üzerinden 5 veriyorum.

Klişe olmuş yoğun bakım sahnesi,
              klişenin Allah'ı Parayı al, kızı bırak sahnesi,
              ve ardından silahın üstüne yürüyen ve Sıksana diyen delikanlı erkek sahnesi

Bu üç nokta dışında hoş, eğlenceli bir filmdi. Fahriye Evcen için () ve küçük Feridun Düzağaç sürprizi için izlenilebilir.
              Herhalde hepimiz bu filimi dün izlemişiz. Ben beyendim dediğim gibi o sahneler kötüydü. Filme hiçbirşey katmayan sahneler. Ama yinede sevdim filmi
              En son Abdülkadir Kılıç tarafından düzenlendi; 15.03.2009, 16:10.

Yorum

• Mükemmel bir senaryo..

Tek kafaya taktığım şey bedeninde küçülmeye başlaması oldu...

En hoşuma giden yer ise Brad Pitt'in o doğum heyecanını yaşadığı sahneler oldu...Kesin doğumhanelere gidip gözlem yapmış

Ayrıca iki karakterin yaşlarının birbirini zıt bir şekilde takip etmeside filmi daha anlamlı kıldı...

Jason Flyming süpriz oldu banada,Ritchie filmelerinden sonra farklı,ağır bir rolde görmek güzeldi..

10 üzeriden 8.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• I was born under unusual circumstances.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    The Zeitgeist Movie belgeselini izledim. Sanırım uzunca bir süre film izlemem artık. Araştırmam gereken bir çok konu ve okumam gereken milyonlarca komplo teorisi var artık.
                    The Zeitgeist Movie I'de cok etkileniyosun gercekten, ben de gunlerce bu belgeseli dusunmustum ... o sebeple hemen II'yi de izle panzehir etkisi yapiyor ve kurtuluyorsun kafandaki soru isaretlerinden...

Atladiklari onemli bir nokta ise muslumanlik ... belgeselde bu konuya hic deginilmemis... islamiyetin dogusu ve yayilisi dunyanin kaderini etkliyen onemli olaylardan biri olmustur... gormezden gelmelerinin altinda bu konuyu basite almis olmalarindan daha gecerli bir sebepleri vardir muhakkak
                    Futbol taraftardır!

Yorum

• Benjamin Button'a mantık ile bakacaksan düşüneceğin son şey adamın fiziksel olarak küçülmesi olsun adaş
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benjamin Button'a mantık ile bakacaksan düşüneceğin son şey adamın fiziksel olarak küçülmesi olsun adaş
                        Adaş diğerleri o kadar uçuk gelmedi

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Çok güzel tatlı bir filmdi..Aksiyonsuz Guy Ritchie filmlerine benzettim ben..

İnsanı başka dünyalara götürüyor..Ukraynayı göresim geldi....Koskoca,Sapsarı ayçiçek tarlasının ortasında minnacık bir ev varki izlenmeye doyulmaz..
                          Hele bir sofra sahnesi varki mükemmel..

Oyuncularda tam rollere oturmuş tipler...Elijah Wood sevdirdi kendini bana...
                          10 üzerinden 7

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Titanic 2 çekilmiş.
                            Yakında vizyona giriyormuş.
                            Byrun fragmanı;

Yorum

• Hemen bir tespit. Yukarıdaki linkteki fragmanda, Hulk filminden görüntüler var. Ayrıca İmdb'de Titanic 2 ile ilgili tek bir bilgi yok. Bu fragman fake midir acaba?

Con Air'den de görüntüler var..

Catch Me If You Can'den de... Komediye bak ya. Catch Me Iy You Can'in sonunda Leonardo'yu yakalamaya çalışan dedektif "Rose is dead" diyor. Bu dedektifi Tom Hanks oynuyor, Rose o filmde bir karakter. Bunu Titanic'deki Rose diye yutturacaklar güya.

Bu fragmanda bir sürü filmden kare var benim bilmediğim. Titanic 2 fragmanında Jennifer Connelly'nin John Cusack'in Tom Hanks'in ne işi var?
                              En son Muhammet tarafından düzenlendi; 18.03.2009, 15:17.

Yorum

• Bir aralar Titanic' den bile eski Britannica diye bir film vardı..

Titanic gişede büyük hasılat yapınca bizim korsancı tayfa anında Titanic 2 diye piyasaya sürüp satmışlardı bolca)

Yukarıdaki linke daha bakmadım ama ikincisi çevrilecek en son film Titanic olurdu herhalde
                                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X