Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gemide

Seviyorum Serdar Akar'ı
    Gerek özgün senaryosuyla, gerekse güzel oyunculuklarıyla Türk Sinemasında bir başyapıt. Özellikle (aslında hiç sevmediğim) Erkan Can ve Tombalacı Mehmet'in oyunculuklarını çok beğendim. Laleli'de bir Azize'yi de ekledim listeme
    Erkan Can bu filmde sevdirmediyse kendini daha sevemezsin

İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Deja Vu
    http://www.imdb.com/title/tt0453467/
    Harika bir filmdi. İnanılmaz bir senaryo. Her sahnede bayağı bir düşündürüyor. Ben izlerken zaman kavramını kafamda bir kaç kez yeniden tanımladım. Denzel Washington da harika bir oyunculuk sergilemiş.

Konu mantık hatalarına fazlasıyla müsait ama ben bir tane bile yakalayamadım. Mantığa en uygun şekilde zamanda yolculuk işini aktarmışlar. 10 üzerinden 9 veriyorum.
    Ben bu filmi ilk sinemada izledim..Eve geldim ileri geri durmadan oynattım filmi...Ama aklıma yatan bir hata bulamadım...

Herşeyiyle çok iyi bir filmdi...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• çıkalı çok zaman oldu ama bir türlü seyretmek nasip olmamıştı KABADAYI filmini. bu hafta onu seyrettim. gerçekten çok güzel bir film. ne kadar çok fazla aksiyon olmasa da, hatta filme sizi bağlayacak doğru düzgün bir olay olmasa da kendini seyrettiren ve bağlayan bir film.

bunda film oyuncularının da çok büyük katkısı olduğu yadsınamaz tabiki.

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çıkalı çok zaman oldu ama bir türlü seyretmek nasip olmamıştı KABADAYI filmini. bu hafta onu seyrettim. gerçekten çok güzel bir film. ne kadar çok fazla aksiyon olmasa da, hatta filme sizi bağlayacak doğru düzgün bir olay olmasa da kendini seyrettiren ve bağlayan bir film.

bunda film oyuncularının da çok büyük katkısı olduğu yadsınamaz tabiki.
        Şener Şen olurda güzel olmazmı Recep.

Gönül Yarasınıda izle.
        Özkan SÜMER

Yorum

• Russell Crowe ve Christian Bale

Kahramanların kendine güvenini senaryondan,Gerçeğe bu kadar iyi sunan oyuncular görmemiştim...

Hele Ben Wade'in filmin sonundaki o inanılmaz uğraşı..Sonu süperdi yahu..
          En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 21.03.2009, 13:34.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• 3. kez Recep İvedik 2 yi ve Benjamin Button'u seyrettim

Öncelikle İvedik'i 2. sefer bile izlemeye katlanamamışken bu üçüncüsü facia oldu herşeyi tadında bırakmak lazımmış

Benjamin Button hakkında daha sakin kafayla izlediğimde yorum yapmaya çalışırım .

Yakınlarda birde Güz Sancısını izlemiştim , kötü oyunculuk , kötü senaryo neticesi kötü film
            " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gönül Yarasınıda izle.

zaten belirttim ya adem gerçekten oyuncu inanılmaz fark ediyor bir film için. çok hoş ve güzel bir film çıkmış ortaya. türk sineması yavaş yavaş kendini buluyor galiba !

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Russell Crowe ve Christian Bale

Kahramanların kendine güvenini senaryondan,Gerçeğe bu kadar iyi sunan oyuncular görmemiştim...
                Ömer hangi filmden bahsediyosun onu da yazsaydın keşke.

Fotoğraf gözükmüyor.
                Özkan SÜMER

Yorum

Adem abi ben Kabadayı'nın güzelliğini Şener Şen'in (bana göre) vasat performansından çok Kenan İmirzalıoğlu'nun olağanüstü oyunculuğuna bağlıyorum.

Yazı Tura'daki psikopat rolünü sevmiştim. Kabadayı'dakine hayran kaldım
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Deja Vu

Harika bir filmdi. İnanılmaz bir senaryo. Her sahnede bayağı bir düşündürüyor. Ben izlerken zaman kavramını kafamda bir kaç kez yeniden tanımladım. Denzel Washington da harika bir oyunculuk sergilemiş.

Konu mantık hatalarına fazlasıyla müsait ama ben bir tane bile yakalayamadım. Mantığa en uygun şekilde zamanda yolculuk işini aktarmışlar. 10 üzerinden 9 veriyorum.
                    Benim de hayran kaldığım filmler arasındadır. Heleki son bölümü.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• en sevdiğim film hiç kuşkusuz "Bakış Açısı"
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

Gönül Yarasınıda izle.
                        Adem o filmde Kenan İmirzalioğlu'nun oyunculuğunu es geçemeyiz.
                        bir psikopat anca bukadar güzel oynanır.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Selim ve Onur haklısınız.

Bizimkiler psikopatı iyi oynuyorlar.Nejat İşler de aynı şekilde.Kanlarındamı var anlamadım gitti.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Güz sancısı adlı filmi izleyeniniz var mı?nasıl bir filmdi,konu itibarıyla biliyorum sadece izlemek nasip olmadı.

Yorum

• Güz Sancısı, konu itibariyle izlenmesi gereken bir film. Beren Saat iyi oynayamamış ama, bana göre. Film de daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. Ama yine de diyorum ki konu itibariyle izlenmesi gerek..
                              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Umut filmini izledim. İnsanın yüreğine dokunan bir hikayesi var. Dialoglarla değilde oyuncuların bakışlarıyla, inceden inceye müzikleriyle etkiliyor insanı. Özellikle filmin ikinci yarısında çok direnmeme rağmen gözyaşlarım aktı gitti,tutamadım.

-Sende mi annem gibi vazgeçiyorsun benden?
                                -Senden vazgeçiyorum....Senin için...

"Milyoner" filminide izleme şansı buldum sonunda. Aldığı oscarlar helal olsun,onlar ne güzel müziklerdi öyle

Çocukların dilendirilmek için toplandıkları köprü altında Salim küçük kızın kucağına bebeği verip,"bebekliler iki kat kazanır,böyle ağlamaya devam ederse üç kat kazandırır" dediği sahnede aklıma Sezercik filmi geldi. Bekledim bebeğin kolunu iple bağlasınlar, daha çok bağırsın diye ama... bağlamadılar.
                                En son m@rdi tarafından düzenlendi; 09.03.2009, 20:49. Sebep: Ekleme
                                TSira- Şükran
                                "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X