Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ...................
    TSira- Şükran
    "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• Gerçek bir suikast hikayesi…

İkinci Dünya Savaşı’nın tüm hızıyla sürdüğü günlerde, bir grup Alman subayı, Adolf Hitler’e suikast yapmayı planlarlar. Bir yandan da savaşın bitmesi için tüm güçleriyle çalışmaktadırlar. Alman subaylar, Valkyrie adını verdikleri bu operasyon sayesinde Nazi hükümetine karşı ciddi bir ayaklanma başlatırlar…Operasyonun gerçekleşmesi için diğer subaylara da öncülük eden Albay Stauffenberg, hedefi uğrunda her şeyi göze almıştır.

Filme konu olan gerçek öyküde, subaylardan biri, Hitler’in toplantı yaptığı salona bir çanta dolusu bomba bırakmıştır. Bombanın patlaması sonucu toplatıda bulunan askerlerin büyük bir kısmı ölmüş veya diğerleri ise ağır yaralanmıştır. Hitler ise saldırıdan sol kolunda oluşan küçük ama kalıcı bir sakatlık dışında neredeyse burnu bile kanamadan kurtulmuştır. Bu patlamadan kurtulan Hitler’in subaylarına "Tanrı benim yaşamamı istiyor, istemeseydi öldürürdü, ben ölümsüzüm " dediği rivayet edilir.

“Valkyrie Operasyonu”nun yönetmenliğini Bryan Singer üstlenmiş. Senaryoyu ise Christopher McQuarrie ve Nathan Alexander birlikte kaleme almışlar. Filmin başrollerinde Tom Cruise, Bill Nighy, Kenneth Branagh ve Tom Wilkinson kamera karşısına geçmiş. Görüntü yönetmenliğini Newton Thomas Sigel’in yaptığı filmin orijinal müziklerini ise John Ottman hazırlamış.

Film çekimleri sürerken Alman Hükümeti tarafından protesto edilmiş; Berlin'de yapılacak çekimlerinin bir kısmı askıya alınmıştı. Yönetmen Singer, daha sonra Alman Savunma Bakanlığı'ndan aldığı izinle çekimlere devam etmişti.

Sabırsızlıkla bekliyorum

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Üstüne basa basa söylüyorum lost`u izlemiyorum herkez izliyor biz bazı arkadaşlar izlemeyelim farkımız olsun favori programımda YEMEKTEYİZ
        TRABZONSPOR

Yorum

• Alacakaranlık filmi yok buralarda. Yazık oldu, giderdim ben de hatun kişiyle ne güzel.

Valkyrie filminden bayadır haberim var. 2. Dünya Savaşı filmlerinin hep Amerikan ya da Rus askerlerinin Almanlara karşı verdiği mücadele etrafında geçmesinden bıkmıştım. Farklılık olacak.

Nefes filminin fragmanı etkileyiciydi. Gitmeyi düşünüyorum.
          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• 1408 de otel müdürünün ne olduğunu biri bana açıklasın lütfen.Sanki odanın bi parçasıydı
            Valkyrie ise merakla bekliyorum gerçi tom cruise oynadığı kişiden baya bi kısa ama halladerler sanırım o farkı

Yorum

• karadeniz'in yeşil doğasında, memleketinin tınılarıyla huzur bulmak istiyen herkes izlesin 'Sonbahar'ı...
              herşeyi bırakıp oralara kaçasınız gelicek...ertesi günse iğrenç istanbul trafiğinde saatlerinizi tüketirken kulağınızda sadece hoş nameleri yankılanacak...ama gidelecek bir yaylanız ya da üzerine yürüyücek dalgalı bir sahiliniz olmayacak...
              Futbol taraftardır!

Yorum

• İlk olarak ezgi cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                karadeniz'in yeşil doğasında, memleketinin tınılarıyla huzur bulmak istiyen herkes izlesin 'Sonbahar'ı...
                herşeyi bırakıp oralara kaçasınız gelicek...ertesi günse iğrenç istanbul trafiğinde saatlerinizi tüketirken kulağınızda sadece hoş nameleri yankılanacak...ama gidelecek bir yaylanız ya da üzerine yürüyücek dalgalı bir sahiliniz olmayacak...
                Öyle bir anlattınki Ezgi abla,bir kat daha arttı memleket özlemim.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• The Zeitgeist Movie belgeselini izledim. Sanırım uzunca bir süre film izlemem artık. Araştırmam gereken bir çok konu ve okumam gereken milyonlarca komplo teorisi var artık.
                  Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    The Zeitgeist Movie belgeselini izledim. Sanırım uzunca bir süre film izlemem artık. Araştırmam gereken bir çok konu ve okumam gereken milyonlarca komplo teorisi var artık.

Saat 6 be..

Git uyu caner :P
                    Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                    **Latocan**

Yorum

• *The Bourne Ultimatum / Son Ültimatom (2006)

İzlemeyenler için tavsiye edeceğim son yılların en muhteşem aksiyon filmi.Matt Damon'ın kulvarında rakipsiz olduğunun bir göstergesidir ayrıca.
                      Sıkılmadan tekrar tekrar seyredilebilecek , bir sonraki izleyişinizde bir öncekinde yakalayamadığınız diyaloglarla gelişen olayları kafanızda daha net şekillendireceğiniz ve "vay anasını" diyeceğiniz bir film olmuş.
                      Matt Damon > Bruce Wills
                      En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 22.01.2009, 12:55.

Yorum

• spartalı,günahkarlar,stepup2 bu aralar izlediğim ve zevk aldığım çok güzel fimlerrrr
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Erdem, o üçlemenin ilk ikisini de izlemişsindir umarım
                          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Erdem, o üçlemenin ilk ikisini de izlemişsindir umarım
                            Medusa Darbesi'ni seyretmiştim Soner abi.Daha doğrusu Medusa Darbesi'nin Geçmişi Olmayan Adam'ın devamı olduğunu bilmeden seyretmiştimGenellikle bu tip birbirinin devamı niteliğindeki filmlerin son serisi fiyasko ile sonuçlandığından Bourne Ultimatum diğerlerinden ayrılıyor.
                            Gerçi ilk ikisini izlemeyende filmde geçen diyaloglarda olayların gelişimini çok rahat çözer.

Yorum

• İlk olarak ezgi cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              karadeniz'in yeşil doğasında, memleketinin tınılarıyla huzur bulmak istiyen herkes izlesin 'Sonbahar'ı...
                              konusu ne bu filmin?
                              sırf doğa görüntüleri için gidilmez heralde

Yorum

• Bugün Şafak Sezer'in ''Kadri'nin Götürdü Yere Git'' isimli filmine gittim.Hoş film olmuş.Ben zaten Şafak Sezer'in mimiklerini seviyorum.Gittiğime pişman olmayanlardanım.Çok fazla iyi değil ancak gülünebilecek ve eğlenebilecek bir film olmuş.
                                Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X