Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muhammet, Reader ve Milk hakkında internette yeterince bilgi var zaten

Ben şöyle kanlı canlı, doğaçlama bir yorum bekliyorum eğer izleyen arkadaşlar varsa
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dayanamayıp kapattığım ender filmlerdendir. ben sevemedim. scarlet abla ile penelope bacının hatrına baktım biraz
      Bence de öyle güzel bir film değil. İzlerken eğlendim ama nedense. O yüzden yazdım. Scarlett abla görsellik katmış. Oyunculuğunu pek beğenmem. Penelope abla da filmin yarısından sonra görünmeye başladı. Çatladım o gelecek diye..

İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Muhammet, Reader ve Milk hakkında internette yeterince bilgi var zaten

Ben şöyle kanlı canlı, doğaçlama bir yorum bekliyorum eğer izleyen arkadaşlar varsa
      Öyle yazayım dedim. Aslında elimde var film. Daha fırsatım olmadı izlemeye.
      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• The İnsider-Köstebek (Al Pacino,Russell Crowe)

Geçen gün izledim. Film çok hoşuma gitmedi açıkçası. Oyunculara tabii ki laf yok da filmde sonuçlanan bir olay göremedim ben. Yani var da, film bitince tatmin olmuyorsunuz. Filmde bir an bile meraklanmadım.Her şey en baştan belli gibiydi. Al Pacino abimiz döktürüyor yine Russell Crowe da inanılmaz...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• The Insider çok yavaş tempolu bir film diye hatırlıyorum. Bir ara izlemeye kalkmıştım, sonra kapatmak zorunda kaldım. Al Pacino varsa izlenir, o ayrı.
          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Kara Kedi Ak Kedi

Crna macka, beli macor

Grga ve Zarije, iki eski arkadaştır. Aradan geçen yoğun yıllar içinde birbilerinden kopmuş olan bu iki dostun beraberliği Zarije`nin haylaz oğlu sayesinde yeniden başlar ve beraberinde büyük bir de şamata, aşklar, ayrılıklar, gangsterler...

Bu filmi şuanda izledim gerçekden çok beğendim tavsiye de ederim çok serbest romantik bir komedi yapmışlar yugoslavya'da ki çingeneler arasında geçen bir hikaye gerçekden muhteşem Türkiye'de 30 Eylül 1998 tarihinde gösterime girmiş çok serbest ve komik bir çalışma

Srdjan Todorovic'in oyunculuğuna hayran kaldım bu filmde gerçekden güzel bir karakteri canlandırmış.

Bu Filmi izlememek kayıptır diyorum bir anlığına ışıkları söndürün tek başınıza izleyin hayal gücünüzle çok güzel bir rahatlığa varıyorsunuz film hayatın aslında rahatda yaşanbileceğini hissettiriyor !
            En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 07.03.2009, 02:16.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Yönetmen: Martin Scorsese

Oyuncular: Robert De Niro, Joe Pesci, Frank Vincent, Cathy Moriarty

Film Jake La Motta'nın hayatını konu alıyor. Bir boksörün iyi günlerinin ve kötü günlerinin olağanüstü anlatıldığı bir film. Robert De Niro inanılmaz bir performans sergilemiş. Aldığı ve verdiği kilolar çok şaşırtıcı. Filmin sonlarında göbeği çok komik Goodfellas ve Taxi Driver gibi muhteşem bir Martin Scorsese filmi. Altta Robert De Niro şov yapıyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Taken(96 saat) tavsiye ederim.Bazı yerlerde K.V. tipi aksiyon sahneleri olsada konusu ve kurgusu çok güzel.

Max Payne ise zaman kaybı.
                Özkan SÜMER

Yorum

• The Rock

Bir grup askerin Alcatraz adasında toplanıp ABD hükümetini San Francisco'yu yok etmekle tehdit etmesini anlatıyor. Güzel bir aksiyon/gerilim filmi. Konusu biraz uçuk ve dolayısıyla sonu çok önceden belli ama güzel vakit geçirdim izlerken. Sean Connery sevenler izlesin derim. Diğerleri izlemese de pek büyük bir kayıp olmaz.

Bu arada Nicolas Cage'in kalbine sokması gerek iğneyi midesine batırması ve ilacın işe yaraması ilginçti
                  En son Mayls tarafından düzenlendi; 07.03.2009, 13:47.
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Kadıköydeki Barış Manço kültür merkezinde bu hafta sonu pazar günü çocuklar için tiyatro gösterileri var.İlgilenenlere duyurulur.

Yorum

• Kesinlikle tavsiye ediyorum....Mükemmel sahneler vardı...

Özellikle o Hitler korkusu çok iyi yansıtılmış...Ayrıca o koca ordunun içindeki bir avuç yürekli insan çok şey anlatıyor...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Gemide

Seviyorum Serdar Akar'ı
                        Gerek özgün senaryosuyla, gerekse güzel oyunculuklarıyla Türk Sinemasında bir başyapıt. Özellikle (aslında hiç sevmediğim) Erkan Can ve Tombalacı Mehmet'in oyunculuklarını çok beğendim. Laleli'de bir Azize'yi de ekledim listeme
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gemide

Seviyorum Serdar Akar'ı
                          Gerek özgün senaryosuyla, gerekse güzel oyunculuklarıyla Türk Sinemasında bir başyapıt. Özellikle (aslında hiç sevmediğim) Erkan Can ve Tombalacı Mehmet'in oyunculuklarını çok beğendim. Laleli'de bir Azize'yi de ekledim listeme
                          Gemide Barda tarzı filmler içerik olarak iğrençliklerle dolu olsada oyunculuk açısından Türk sinemasının başyapıtlarındandır bana göre.

Erkan Can'ı nasıl sevmezsin Selim.Yakıştıramadım.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Erkan Can'ı hiç sevmedim. Bugüne kadar takip ettiğim hiç bir karakterinee ısınamadım. Ama iyi oyuncu, hakkını yiyemem.
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• watchmen
                              çizgi romanı okumadım. fragmanlarını görmüştüm ve merak ederek bekledim gelmesini.
                              karakterler çizgi romanda çok detaylı işlenmiş olmasına rağmen filmde bunun olmadığından ve pek çok şeyin eksik kaldığından şikayet etmiş insanlar. gerçekten benim için de havada kalan şeyler var film içerisinde.
                              bunun yanında görsel olarak çok başarılı bir yapım. ayrıca karakterlerin analizi her şeye rağmen çok iyi olmuş bence. yine de bir kaç film halinde çekilip daha başarılı olabilirlermiş.
                              When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.

Yorum

• Deja Vu
                                http://www.imdb.com/title/tt0453467/
                                Harika bir filmdi. İnanılmaz bir senaryo. Her sahnede bayağı bir düşündürüyor. Ben izlerken zaman kavramını kafamda bir kaç kez yeniden tanımladım. Denzel Washington da harika bir oyunculuk sergilemiş.

Konu mantık hatalarına fazlasıyla müsait ama ben bir tane bile yakalayamadım. Mantığa en uygun şekilde zamanda yolculuk işini aktarmışlar. 10 üzerinden 9 veriyorum.
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X