Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kesinlikle verilmiştir burda ama;

Hayata dair harika dersler veriyor mütiş ötesi zaten baş roller yeter
    HAMSİ
    Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Evet Harun..

İnsanı hayata bağlayan çok özel bir filmdi o da
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• şimdi izledim abi süper ya çok etkiledi yani paraşütle atlayabileceğim bir yer varmı ççç ççç
        HAMSİ
        Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• geçen taşıyıcıdaki elemanın bi filmini izledim.adı Death Race aksiyon sevenlere tavsiye edilir güzel film.
          elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
          TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
          legends never die ...

Yorum

• İlk olarak The Legend tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            geçen taşıyıcıdaki elemanın bi filmini izledim.adı Death Race aksiyon sevenlere tavsiye edilir güzel film.
            Birazdan 6. kez izlemeyi planlıyorum

Süper bi film konusu pek hoşuma gitmedi ama sahneler güzel

HAMSİ

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kesinlikle verilmiştir burda ama;

Hayata dair harika dersler veriyor mütiş ötesi zaten baş roller yeter
              The Bucket List

Bir türlü indiremedim şu filmi. İçimde kaldı yani.
              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                The Bucket List

Bir türlü indiremedim şu filmi. İçimde kaldı yani.
                kaçırma derim
                HAMSİ

Yorum

• Mongol
                  Okulda öğretilen Cengiz Han'da çok daha farklı bir Cengiz Han izledim. Ve bence bu Cengiz Han çok daha gerçekçi. Okulda tanıtılan o barbar adamın dünyanın yarısını fethedebileceğine inanamamıştım zaten hiç. Yine de biraz abartılmış bir karakter gibi geldi gözüme.

Film sürükleyici ama içinde ciddi kopukluklar var. Örneğin Cengiz Han çocukken kaçar ve kendini bozkırlara verir. Peki bu adam nasıl büyüdü, nasıl kağan oldu? Ya da filmin sonundaki koca orduyu nereden buldu?

Cengiz Han'ı canlandıran oyuncuyu fazla aşmış buldum. Sonuçta filmde gösterilen Cengiz Han'ın toyluk dönemi. Yaşını başını almış birisi tarafından canlandırılması mantıksız geldi bana.

Çok mu eleştirdim ne Aslında beğendim filmi. Güzel bir tarih filmi. Devamını (The Great Khan) merakla bekliyorum.

Filmi izlerken bir kaç kere "Ulan ne işimiz vardı, kalsaydık ya o güzel bozkırlarda" dediğim oldu
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Bu arada Liam Neeson baba da 60 ına merdiven dayamış ama bir mekanda aynı hatuna asılmaya kalksak yaya bırakır bizi vallahi
                    Sefillerde dehşetti bu adam.Bir de meymenetsiz suratıyla polis müfettişi Javer.

Yorum

• 7 Yaşam'ı izledim bugün.
                      Beğendim.

Yorum

• "Kabadayı" yı izledim.Yavuz Turgul yine çok güzel bir film yapmış.
                        Şener Şen ve Kenan İmirzalıoğlu'nun oyunculuklarının çok iyi olmasının yanında ben Rasim Öztekin'e de hayran kaldım.

Filmde bir yer dikkatimi çekti ama,Devran eski kabadayıların işyerlerini bir bir patlattıktan sonra "bunun yanına kalacağını mı sanıyorsun?" diye sorulunca "elinden geleni ardına KOYMAYAN namerttir" diyor...Cümle çok anlamsız oluyor,"koyan" demesi gerek miyor muydu?..Böyle bir hata nasıl gözden kaçmış olabilir?..
                        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Filmde bir yer dikkatimi çekti ama,Devran eski kabadayıların işyerlerini bir bir patlattıktan sonra "bunun yanına kalacağını mı sanıyorsun?" diye sorulunca "elinden geleni ardına KOYMAYAN namerttir" diyor...Cümle çok anlamsız oluyor,"koyan" demesi gerek miyor muydu?..Böyle bir hata nasıl gözden kaçmış olabilir?..
                          Abi koyan derse,bişe yapamaz çünkü namert olur....

Kendisi için diyor galiba burda,Eğer elimden geleni ardıma koyarsam namerdim diye..Dimi..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• MakinistEski bir film ama korku ve gerilimi güzel Ama psikolojik sorunları olanlar uzak dursun yani + psikopat diyebiliriz
                            Habu Sevdaluk 7 Beni
                            HarekeTSirası bizimdur !
                            ANS 61 DNMSZ

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi koyan derse,bişe yapamaz çünkü namert olur....

Kendisi için diyor galiba burda,Eğer elimden geleni ardıma koyarsam namerdim diye..Dimi..
                              "Elinden geleni ardına koymayan namerttir" diyor.

Kendisi için dese bile,"elimden geleni ardıma koymayacağım" demek istemiyor mu?..E bu durumda elinden geleni ardına koymadığı için namert olur ?..
                              En son TheCrow tarafından düzenlendi; 19.03.2009, 21:45.
                              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "Elinden geleni ardına koymayan namerttir" diyor.

Kendisi için dese bile,"elimden geleni ardıma koymayacağım" demek istemiyor mu?..E bu durumda elinden geleni ardına koymadığı için namert olur ?..
                                Bence de haklisiniz.
                                Deyimin asli "Elinden geleni ardina koyma!" oldugundan aslinda "Elinden geleni ardina koyan namerttir" demesi gerekiyordu.
                                "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                                "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                                Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X