Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben de bir soru sorayım. Daha zor bir soru.

Hayatınızda izlediğiniz en kötü film

Ben Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu ve The Hottie & the Nottie arasında kararsız kaldım
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Dün Scarface'i izledim.Mükemmel bir filmdi..
      Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
      Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
      N.F.Kısakürek

Yorum

• Dün gece aklıma geldi bu film.
        Üniversite zamanında izlemiştim.
        2003 yılıydı sanırım.
        Fransız filmi izlemem ama o gün izleyeceğim tutmuştu.
        Benim oldukça hoşuma giden bir film olmasına rağmen, diğer arkadaşlar hiç beğenmemişti.
        Bu filmi izleyeniniz ya da duyanınız var mı?

Bon Voyage - Herkes Kendi Yoluna.

Oyuncu kadrosu şahanedir.

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben de bir soru sorayım. Daha zor bir soru.

Ben Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu ve The Hottie & the Nottie arasında kararsız kaldım
          Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu ve Hababam Sınıfı 3.5.

Gerçekten de ikisi de felaketti.

Yorum

• Bu da benim Top List

"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu da benim Top List

Senin gibi bir adamın Türk Filmlerini listesine almamasına üzüldüm
              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Aslında 8 puanlı Türk filmleri var listemde ama alfabetik sıraya göre de gittiği için onlar gözükmemiş

Şu an aklıma gelenlerden Eşkıya, Hokkabaz, Gemide, Herşey Çok Güzel Olacak, 3 Maymun gibi filmleri sayabilirim hatta..
                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Aslında 8 puanlı Türk filmleri var listemde ama alfabetik sıraya göre de gittiği için onlar gözükmemiş

Şu an aklıma gelenlerden Eşkıya, Hokkabaz, Gemide, Herşey Çok Güzel Olacak, 3 Maymun gibi filmleri sayabilirim hatta..
                  Eşkıya
                  Gemide
                  Uzak
                  Kader-Masumiyet
                  Hemşo
                  Ağır Roman
                  Süt-Yumurta
                  Yol
                  Çiçek Abbas da benim favorilerim...
                  yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben de bir soru sorayım. Daha zor bir soru.

İzlediğim en kötü film kesinlikle Mezuniyet. 2-3 ay önce vizyondaydı. Dersten kaçtık, sinemaya gidelim dedik bin pişman olduk. Berbattı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Buraya girmişken size İRAN sinemasının en kariyerli ve yetenekli yönetmenlerinden Majid Majidi'nin 2 filmini tanıtmak isterim. Hep öteledik doğu sinemasını nedense. Aslında bize en yakın sinema kültürü doğu sinemasıdır.

Majid Majidi'nin bol ödüllü 2 filmi
                      1-Baran

İzlediğimde inanın dakikalarca ağlamışlığım vardır. Hele o final sahnesi anlatamam.

2. Cennetin Çocukları-Bu filmi dilekçe ile Milli Eğitim Bakanlığına önerdim Okullar da seyredilmesi için cevap gelmedi.

Bir çift ayakkabı... Fakirlik.... Başarı...
                      En son Mustafa Önder tarafından düzenlendi; 17.01.2010, 13:48.

Yorum

• Yaşasın intikam !
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Az önce Avatardan çıktım.Gece 12 ye seans koymuşlar
                          Başım hala dönüyor...Ama seyretmeyenlere tavsiye ederim...
                          İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          3D mi izledin?..
                          dün filmi 2. kez zledim daha önce görüşlerimi yazmıştım...

mükemmel bir film....

en kısa zamanda tekrar izlemeyi düşünüyorum......
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Aslında 8 puanlı Türk filmleri var listemde ama alfabetik sıraya göre de gittiği için onlar gözükmemiş

Soner abi Hoşçakal Güzin'i izlemediysen şiddetle tavsiye ederim.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Great White koyar da ben koymazmıyım Bendeki fight club yıldızlı 10 ama...

Pyscho ya 9 vermişin ya,notun benden kıtmış onu anladım...

Yorum

• Benim Top10 şöyle:

Braveheart
                                The Good The Bad And The Ugly
                                The Godfather
                                Lord Of The Rings
                                Forrest Gump
                                Requiem For A Dream
                                Fight Club
                                The Dark Knight
                                Prestige
                                Saw