Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vay vay vay David Lynch izlemek her babayiğidin harcı değildir.
    Bu adam için yıllarımı verdim yıllarımı
    İzleyeli 2 hafta oldu, film kafamda yavaş yavaş oturmaya başladı İnternetteki yorumları okumasam hiç anlamazdım herhalde. David Lynch'i çok duydum doğal olarak. Denk gelmiyordu bir türlü filmlerini izlemek. Diğer filmlerini de izlemeye karar verdim

21 Grams
    . Sean Penn, Naomi Watts ve Benicio Del Toro. Yönetmen Alejandro İnarrutu. Yönetmenin daha önce sadece bir filmini izlemiştim(Babil). Birbirleriyle alakalı gözükmeyen insanları bir şekilde biraraya getiriyor. Bunu da müthiş bir kurguyla yapıyor. Babil'de de böyle yapmıştı. Bu filmde oyunculuk harika. Yukarıda yazdığım üç isimde müthiş bir performans gösteriyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

West Ham United ve Millwall arasındaki ezeli düşmanlığı konu alan bir yapı .. filmi izledikten sonra WHU hayranlığı türedi içimde
      Bu filmi tek geçerim Türkçe dublajı iyi değil ama film harika.
      Dün gece de Tv8 de vardı.1,5 yıl olmuştu izleyeli tekrardan iyi oldu izlemek
      Bu filmin 2.si çıktı hapishanede geçiyor film fakat eski filmden kimse yok tek kişi var sadece

Yorum

• Neşeli Hayat

Çok beğendim.
        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben "gitmemeniz gereken" filmi söyleyemek istiyorum Kolpaçino'yu izleme gibi bi hata yapmayın benim yaptığım gibi Aşırı küfür ve senaryosu oldukça saçma zevk alamadım...
          Son zamanlarda izlediğim en iyi yerli komedi filmi bence. Puan durumlarında Kanal-i-zasyon Kolpaçino'yu nasıl geçti anlamadım.

İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)

Geçen akşam izlemeye karar verdim fakat 5 dk'dan fazla hiç sevmediğim İngiliz aksanına dayanamayıp kapatmıştım.Dünde Mayls'la konuşurken kesin izle güzel film pişman olmazsın dedi ve aksan maksan demedim tekrar oturdum film'in başına.İyiki de oturmuşum gerçekten çok güzel film hele o son sahnesi dillere destan.Tavsiye ederim.. (Mayls biliyosun bu işi)
          Guy Ritchie'nin ilk uzun metrajlı filmi ve ilk filme göre çok iyi bence.
          Guy Ritchie'nin " Snatch (Kapışma) " filmi var onu da tavsiye ederim izlemediysen.

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            (500) Days of Summer
            Romantik bir erkeğin ve umursamaz ve spontan bir kızın aşk hikayesi. Gerçi aşk hikayesi denemez, filmde "Bu bir aşk hikayesi değildir" cümlesi geçiyor çünkü Bu iki insanın 500 gününü harika bir kurguyla anlatıyor film. Klişeleşmir romantik komedilere benzemiyor film. Daha farklı, komedi ve dram arasındaki ince çizginin üstünde ama türünün diğer örneklerinde çok farklı.

Joseph Fordon-Levitt, Heath Ledger tipiyle harika bir iş çıkarmış bence. Zooey Deschanel'i her zamanki gibi anlatmaya gerek yok, bu ne güzelliktir Oyunculuğun yanında müzikler de harika.

Tek hayal kırıklığı mutlu son çabası oldu. Bu kadar güzel bir filme bu kadar klişe bir son yakışmadı. Kötü son nedeniyle puanım 8.
            Ula sen aşık mı oldun ne ettin? Sıradan bir romantik komediydi işte bence. Piyasada bunun gibi milyon tane film var.
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• yeni ayı seyrettim bugün pek beğenmedim orta şekerdi

Yorum

• "Neşeli Hayat"ı izleyen?
                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "Neşeli Hayat"ı izleyen?
                  Gene ben Berat.

Bence kesinlikle görmelisin.
                  Bordomavi.net

Yorum

• Türkler Cildirmis olmali´yi izlemis olan varmi ?
                    Kolbasti Sahnesi bile varmis Filmde. Bakan varsa lütfen bir Yorum yapsin
                    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yattara10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Türkler Cildirmis olmali´yi izlemis olan varmi ?
                      İzlemedim ama Beyazperde.com'daki puanı 2.3

Yorum

Çok büyük merakla bekliyorum filmi.

Yorum

• Law Abiding Citizen
                          Ailesini kaybeden bir adamın 10 yıl sonra akılalmaz intikamını anlatıyor. Fikir çok güzel. Ama anlatım biraz yüzeysel olmuş.

Başlarda adam anlaşılır (!) cinayetler işliyor ama sonlara doğru iyice sıyırıyor. Yönetmenin başarısızlığı da bu sırada ortaya çıkıyor. Adamın (Gerar Butler) bu anlamsız cinayetleri neden işlediği anlatılmıyor. Hadi adam kafayı yedi diyelim, buna dair de pek bir belirti yok filmde.

Sonunu biraz zorlama buldum. O kadar akıllı bir adamın bu kadar basit bir hata yapması saçmaydı.

Gerard Butler oyunculuk döktürmüş. Filmi malesef dublajlı izledim. Ama bir oyuncu dublaja rağmen rolünü bu kadar gerçekçi oynayabiliyorsa harbi iyi oynamıştır Jamie Foxx hakkında yorum yapamayacağım. Dublaj, beni neden yoruyorsun?

Sonuç olarak güzel filmdi. Güzel bir aksiyon filmi. Hatta bir çok kişi başyapıt kategorisine bile sokabilir, ben sokmuyorum

İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ula sen aşık mı oldun ne ettin? Sıradan bir romantik komediydi işte bence. Piyasada bunun gibi milyon tane film var.
                          Konuyu sürekli ileri geri gidip anlatması hoşuma gitti. Sıradan değildi bence. Şu Jennifer Aniston komedileriyle karşılaştırırsak, türünün en iyilerindendir bence
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Yattara10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Türkler Cildirmis olmali´yi izlemis olan varmi ?
                            Ben seyrettim, salonda kendisini gülmeye konsantre etmiş insanlar bayağı eğlendi ama ben 3 en fazla 5 yerde güldüm vasatın altında bir komedi filmi.
                            En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 01.12.2009, 16:41.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sorunun cevabı burada Ömer;

İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Zooey Deschanel'i her zamanki gibi anlatmaya gerek yok, bu ne güzelliktir
                              Bu konuda Mayls'a katılıyorum.

Yorum

• Twilight- New moon

Edwardmı yoksa Jacop mu ?

Alacakaranlık serisinin bu ikinci filmine açık konuşmak gerekirsek pekte gitmek istemiyordum. Yani bir vampir flmi ne kadar etkili olurki diye düşünüyordum. Kurtlar Vadisi Gladio dururken buna neden gittim filan diyordum. Ama sonuçta çokta ilgi olan bir filmdi. İnsanlar özelliklede bayanlar neden seviyorlar diyede merak etmiyor değildim.

Filmi izledikten sonra birinci bölümünüde izlemek zorunda kaldım. Ayrıca diğer bölümlerinde kitabını aldım....

Yani koskoca bölümde kızın elinden damlayan bir damla dışında kan olmayan bir vampir filmi izldik. Ama ne kadar kan yoksa okadar duygu yüklü bir film. İnsanların bencilliği diğerlerinin fedakarlığı aşk ihanet intikam bir filmde ne kadr duygu varsa hepsini yaşıyorsunuz.

Zengin olup ilk bölümde Bella etkileyen yakışıklı Vampirimiz Edward sevgisi yüzünden zarar görmesin diye Belladan uzaklaşmaya çalışır. Ailevi nedenlerde araya girince kalbi orada kalıyor. Krizlere giren Bellada kendisine tutkuyla bağlı Jacopa yanaşıyor. Jacopta onu sevmediğini bile bile sonsuz aşkından dolayı yanında kalmasına izin veriyor. İlerde belki sever diye....

Amam bu sevgi aşka dönüşmüyor tam umut verecekken Edward ortaya çıkıyor ve Bela iç dünyasında yeni bir şavaşa giriyor...

Onu korumak isterken giden Edwardmı, Onu korumak isterken hep yanında olan Jacopmı....

Flm güzelde hiçte umulmadık bir yerde bitiyor....

Valla son zamanlarda beni düşünmeye sevkeden güzel filmlerden birisi...

Tavsiye ederim...
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim