İlk olarak Onur tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
Bu başlık sinema dünyasını 1-2 sene geriden takip ediyor,hareketlendirmek lazım
@Adem abi;
3:10 yuma , Russel Crow(ismini yanlış yazmış olabilirim)'un güzel bir kowboy filmi,etkileyici tavsiye ederim.
Umudunu kaybetmede güzel bir film bulamayana yardımcı olabilirim.
will smith 'in aynı tarzda dram filmi olarak Yedi Yaşam filmi'de var onuda tavsiye ederim ayrıca.
- Alıntı
Yorum
-
Şu Kelebek Etkisi'nin devam filmlerini ve Tanrıkent'i haftalardır bilgisayarda bulunduruyorum. Fırsat bulup izleyemedim hala
Bu akşam bir aksilik çıkmazsa Tanrıkent'i izleyeceğim, ufak bir yorum yaparımTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Kelebek Etkisi'nin devam filmlerini ve Tanrıkent'i haftalardır bilgisayarda bulunduruyorum. Fırsat bulup izleyemedim hala
Bu akşam bir aksilik çıkmazsa Tanrıkent'i izleyeceğim, ufak bir yorum yaparım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransformers - Revelenge of the Fallen bu çarşamba vizyonda.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Tanrıkent
İzledim sonunda. Güzel bir film. Hatta harika. Bayağı sert, acımasız ve etkileyici bir anlatıma sahip. Gerçek bir hikayeye dayanıyor olması etkileyiciliğini arttırıyor.
Bence en büyük alkışı kamera ekibi hak ediyor. Müthiş görüntüler var filmde. Ayrıca kavga sahnelerinde kameranın sallanması vs gerçeklik katıyor filmde. Sanki birisi amatör bir kamerayla gerçekten yaşananları çekiyormuş gibi hissediyorsunuz.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
Mahsun'un 2. filmi olan Güneşi Gördüm'ü az önce izledim. Mahsun birinci filminde olduğu gibi burda da bol ajitasyon kullanmış. Filmin çok eleştirilecek yönü var. Sanki Güneydoğu'da savaş varmış gibi bir hava estirmiş. Savaş iki devlet arasında olur bir kaç çapulcuyla savaş yapılmaz. Filmin bazı bölümlerinde pkk gerilla gibi gösterilmiş. Efendim neymiş artık barış olsunmuş felan fıstık. Türkiye teröristleri muhatap alamaz. Bol ajitasyonla bunları örtbas etmeye çalışmış ama inceden de rengini belli etmiş. Köyünüzde adam gibi dik dursaydınız pkkya destek vermeseydiniz pkk sorunu diye bir şey olmazdı. Sorun sadece sosyal ekonomik felan değil hainlik içinde olmayacak bir kere.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
- Alıntı
Yorum
-
Sonunda Scent of a Woman - Kadın Kokusu'nu izleyebildim. Ekşisözlük'ten alıntı yapayım bari: " al pacino'nun trafik polisine yakalandigi sahnede kör taklidi yapmanin ustune bir de kör oldugunu gizlemeye calisan bir kör taklidi yaptigi film. "
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Transformers tam bir sinema filmi olmuş. Evde değil ama sinemada izlemenizi tavsiye ederim. Tabii görsel efeklerden etkilenen bir yapınız varsa.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonunda Scent of a Woman - Kadın Kokusu'nu izleyebildim. Ekşisözlük'ten alıntı yapayım bari: " al pacino'nun trafik polisine yakalandigi sahnede kör taklidi yapmanin ustune bir de kör oldugunu gizlemeye calisan bir kör taklidi yaptigi film. "DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
-
Muhakkak daha önce birisi tavsiye etmiştir. önceki 94 sayfa öneriye bakmadan yazıyorum.. Bourne serisi
1 Geçmişi olmayan adam
2 medusa darbesi
3 son ultimatom
...............Bu zamana kadar izlediğim en iyi filmler arasında.
En son Fatih ZENGİN tarafından düzenlendi; 26.06.2009, 00:39.........OF'lunun Hali Başka.........
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum