2012'yi izledim ve notumu veriyorum. 10 üzerinden 0. Bu da efektleri içindi. Bu kadar klişe ve saçma(felaket filmi anladık da bu kadar olmaz ki) bir film görmedim.
2012 adlı filme IMDB'nin verdiği puan 6.4/10 bu şahsen bende aynı şekilde düşünüyorum.
Bu rakam ile tüm zamanlar en iyi yabancı film hafta sonu hasılatını elde eden film, ABD'de de yine gösterime girdiği ilk 3 günde yaklaşık 65 milyon dolar hasılat ile hafta sonu en çok izlenen film unvanını kazandı.
Film tüm dünyada, ilk 3 günde yaklaşık 225 milyon dolar hasılata ulaştı.
Independence Day ve The Day After Tomorrow gibi filmleriyle tanınan yönetmen Roland Emmerich'in hem yönettiği hem de senaryosuna katkıda bulunduğu “2012”de, asırlar önce yaşayan Maya uygarlığının takvimi doğrultusunda 2012 yılında yaşanması beklenen kıyamet konu ediliyor.
Görsel efektleriyle dikkat çeken filmin başrollerinde John Cusack, Chiwetel Ejiofor, Amanda Peet, Oliver Platt, Thandie Newton, Danny Glover ve Woody Harrelson yer alıyor.
hürriyet
kesinlikle zevk meselesidir. mantık ararsanız asala zevk almayacagınız filimdir. o zman 0 bile vermem eksi puan veririm..
ama mantigina bakmadım. sadece eglenmeye filme kaptırmak icin izledim. o zman guzel geldi tavsiye bile ederim...
Herkese slmlar ben istanbul Fatihten. Egemen...
Trabzon Merkez..Ayasofyadan..
Yazılım Mimarıyım..
Kesinlikle izleyin derim 1 2 ay önce falan vizyondaydı acayip sürükleyici bi film..
Çok eski gizli bir kardeşlik örgütü. Dünyayı yok edecek ölümcül yeni bir silah, akıl almaz bir hedef.
Harvard Üniversitesi Simgebilim Profesörü Robert Langdon efsanevi gizli örgüt Illuminati'nin -Galileo zamanından beri Katolik Kilisesi'nin bağnaz inançlarını lanetleyerek bilimin yararlarını yücelten- hala faaliyette olup cinayetler işlediğini öğrenince şok geçirir. Parlak bir fizikçi olan Leonarda Vetra cinayete kurban gitmiştir. Tek gözü oyulmuş ve göğsü örgütün sembolüyle dağlanmıştır. Bilim adamının son buluşu güçlü ve çok tehlikeli enerji kaynağı karşımadde çalınmış ve yeni Papa seçiminin gerçekleşeceği gün Vatikan Şehri'nin altına saklanmıştır. Langdon, Vetra'nın meslektaşı ve aynı zamanda kızı olan Vittoria ile medeniyeti yok olmaktan kurtarmak amacıyla Roma sokaklarında, kiliselerde ve katakomplarda soluk soluğa koşuşturarak 400 yıllık izi sürerek Illuminati'nin izini bulmaya çalışırlar.
Brown bu romanda tıpkı bir hokkabaz gibi havaya yüzlerce top fırlatıp hiçbirini yere düşürmeden okuyucuyu inanılmaz bir gerileme sürüklüyor
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Adamın beynini yer bu film. Saçlarım çok uzayınca David Lynch'e benziyor diye severdim David Lynch'i Ama bu sefer epey kafamı karıştırdı. Geçen hafta cumartesi gecesi izledim hala aklımdan çıkmıyor.
Son günlerde Ganita bölümünde olabildiğince fazla dizi başlıklarının açılması nedeniyle üyelerin bu yöndeki şikayetleri ve taleplerini değerlendirip Forum Yöneticileri olarak ortak bir başlıkta toplama kararı aldık.
Bir süre bu başlıktan devam edeceğiz. Daha sonra tüm dizileri bu başlıkta birleştireceğiz.
2012'ye ben de gittim ve IMBD'deki puana katılıyorum. Filmde Rus karakteri oynayan Oliver Platt'i çok beğendim. Woody Harrelson da iyiydi ama görmeyeli yaşlanmış
7 Kocalı Hürmüz normalde ilgi alanımın dışında ama senaryosunda(uyarlayan) fakültede dersimize giren Gürsel Korat Sağlamöz var ve oyuncu kadrosu çok iyi olduğu için ilgimi çekti en yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum.
Kadrosuna ağzımın açık kaldığı filme gittim sonunda. Sadece müzik ve kıyafetleri için bile bir daha giderim bu filme. Tavsiye edilir: Yedi Kocalı Hürmüz.
Ben "gitmemeniz gereken" filmi söyleyemek istiyorum Kolpaçino'yu izleme gibi bi hata yapmayın benim yaptığım gibi Aşırı küfür ve senaryosu oldukça saçma zevk alamadım...
Adamın beynini yer bu film. Saçlarım çok uzayınca David Lynch'e benziyor diye severdim David Lynch'i Ama bu sefer epey kafamı karıştırdı. Geçen hafta cumartesi gecesi izledim hala aklımdan çıkmıyor.
Vay vay vay David Lynch izlemek her babayiğidin harcı değildir.
Bu adam için yıllarımı verdim yıllarımı
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Minnesota'da küçük bir tarım kasabasının gözde amigo kızlarından biri, mükemmel bir hayat için kötü bir ruhla dostluk kurar... Ancak ruh ona sahip olmaya çalışır ve bunu başaramadığında kasabadaki genç erkekleri bir bir öldürmeye başlar.
Tür : Fantastik Gerilim Korku Komedi
...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak ! Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
(500) Days of Summer
Romantik bir erkeğin ve umursamaz ve spontan bir kızın aşk hikayesi. Gerçi aşk hikayesi denemez, filmde "Bu bir aşk hikayesi değildir" cümlesi geçiyor çünkü Bu iki insanın 500 gününü harika bir kurguyla anlatıyor film. Klişeleşmir romantik komedilere benzemiyor film. Daha farklı, komedi ve dram arasındaki ince çizginin üstünde ama türünün diğer örneklerinde çok farklı.
Joseph Fordon-Levitt, Heath Ledger tipiyle harika bir iş çıkarmış bence. Zooey Deschanel'i her zamanki gibi anlatmaya gerek yok, bu ne güzelliktir Oyunculuğun yanında müzikler de harika.
Tek hayal kırıklığı mutlu son çabası oldu. Bu kadar güzel bir filme bu kadar klişe bir son yakışmadı. Kötü son nedeniyle puanım 8.
Geçen akşam izlemeye karar verdim fakat 5 dk'dan fazla hiç sevmediğim İngiliz aksanına dayanamayıp kapatmıştım.Dünde Mayls'la konuşurken kesin izle güzel film pişman olmazsın dedi ve aksan maksan demedim tekrar oturdum film'in başına.İyiki de oturmuşum gerçekten çok güzel film hele o son sahnesi dillere destan.Tavsiye ederim.. (Mayls biliyosun bu işi)
En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 29.11.2009, 14:10.
Yorum