Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya bu 2012'de aksiyonu izliyoruz aksiyonu birden bitirp 5-10 dakka diyalog sokuyor arkasından 5 dakka aksiyon kopuk kopuk... heyecan sönüyor sürekli tam havaya girecekken...

Ayrıca tüm dünya kıtaları biraz değişim geçiriyor. Asya büyük okyanus üzerine kayıyor. Bu sırada himalayalar dahil genel olarak asyanın yüksekliği azalıyor.. İlginçtir. Bugün Afrika'nın orta yerinden geçen dünyanın en büyük fay hattı. Filmdeki benzerleri gibi faaliyete geçip afrikayı ikiye bölmesi gerekirken sessizliğini koruyor ve kıta komple yükseliyor. Dünyanın yeni çatısı Güney Afrikadaki sıradağlar oluyor.

İlginçtir Güney afrikadaki o dağları yükseltecek tektonik hangi tabakanın etkisi söz konusu... Afrika kıtası zaten bir bütürn halinde kuzeye Avrupaya kayıyor. dağlar oluşuyorsa bunlar akdeniz civarında olmalı. Yada Afrikanın böylesi hızlı bir felakette yani tabakaların hızlanması olayında arabistanı yukarıya itmesi anadolu ve iran'ın yükselmesini tetiklemesi gerek... Nitekim Anadolu, mezopotamya ve irandaki dağ dizilerinin sebebi budur.

Nitekim 50 milyon yıl sonra afrika avrupa ve asya birleşecek akdenizin yerinde büyük bir sıradağ uzantısı oluşacak...
    t @Selim_Turan

Yorum

• 2012, daha yeni geldim sinemadan. Aksiyon olarak cok guzel bir film, cliche lerle dolu bir film ama zaten dunya'nin sonunu baska bir sekilde gostermek pek te mumkun gibi gozukmuyor. Guzel detaylar variydi film'in icinde ama okadar. Eksik cok, mucize cok. Okadar kisi oldukten sonra 1 adamin kurtulmasina okadar sevinilmesi de biraz komik'ti. Bunlara ragmen guzel vakit gecirdim, film'e 10 uzerinden 7,3 veriyorum. Guzel ama cok cok iyi denilecek kadar da degil.
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• The Reader

Son zamanlarda izledigim kaliteli filmlerden bir tanesi. Kesinlikle tavsiye edebilecegim bir film.
        Kate winslet kiyafetini pek ustunde tutmasini beceremesede guzel bir oyunculuk sergiliyor bu filmde .
        Romantizm konusunda cok guzel dengelediler film'i tam zamaninda olaya tarih'i bir boyut getirdiler ve acikcasi o degisim benim cok hosuma gitti film'i anlatmadan daha fazla yazi yazmayi beceremeyecegim galiba. O yuzden son sozumu soyluyorum Film'e koca bir 8 veriyorum ve sizlere tavsiye ediyorum.
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

• Ben eskilerden gidiyorum.Jacob's Ladder filmini öneririm.Gerçek ile hayalin içiçe geçtiği Vietnam eleştirisini de barındıran harika bir film.

Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• * 500 Days Of Summer
            Romantik film severlerin kaçırmaması gereken bir film.

* Inglourious Basterds 2009
            Tarantino'nun film mi. Brad Pitt oynuyor. İkinci dünya savaşına farklı bir bakış. Nazilerden intikam alınan bir film olmuş.
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Alacakaranlık Efsanesi : Yeni Ay

Film olarak güzel ama kitabını tavsiye ederim =)
              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• 2012'yi izledim ve notumu veriyorum. 10 üzerinden 0. Bu da efektleri içindi. Bu kadar klişe ve saçma(felaket filmi anladık da bu kadar olmaz ki) bir film görmedim.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yok mu 7 Kocalı Hürmüz'e giden ?
                  Ben gittim Berat.

Şiddetli olmasa da tavsiye ediyorum eğlenceli bir film olmuş.
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben gittim Berat.

Şiddetli olmasa da tavsiye ediyorum eğlenceli bir film olmuş.
                    Haluk Bilginer + Erkan Can'ın olduğu her filme gözüm kapalı giderim zaten de yine de bir sorayım dedim
                    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haluk Bilginer + Erkan Can'ın olduğu her filme gözüm kapalı giderim zaten de yine de bir sorayım dedim
                      Erkan Can yine Karadenizliyi oynuyor.
                      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2012'yi izledim ve notumu veriyorum. 10 üzerinden 0. Bu da efektleri içindi. Bu kadar klişe ve saçma(felaket filmi anladık da bu kadar olmaz ki) bir film görmedim.
                        Eksiksiz katılıorum.
                        aynen aynen

Yorum

• Tek geçerim
                          Haftalar boyu ben herzaman uykusuz kaldım Bir sevgili gibi ben hep adını sayıkladım Elimizde emanet kalplerimizde hep sen varsın Trabzonspor sen benim biricik aşkımsın...

Yorum

• Efektleri olmasa hiçbirşeye yaramayacak bir film olmuş. Klişe üstüne klişe, kahramanlık üstüne kahramanlık. Bu kadar para harcayıp bu kadar kurgudan uzak bir filmi yapmayı nasıl becermişler hayret.

Bir Yarından Sonra etmemiş film. Efektleri izlemek insana yetiyor ayrı ama senaryoya gülüyorsun çoğu zaman.

Filmi tahmin ettiniz sanırım
                            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                            - Eomer -

Yorum

• 2012 adlı filme IMDB'nin verdiği puan 6.4/10 bu şahsen bende aynı şekilde düşünüyorum.

"2012”den hasılat rekoru

Roland Emmerich'in yönetiği, “2012” adlı film, Türkiye'de tüm zamanlar en iyi yabancı film açılış hafta sonu hasılatını elde etti.

Warner Bros
                              Türkiye'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 13 Kasım Cuma günü vizyona giren film ilk 3 günde 3 milyon 507 bin 405 TL hasılata ulaştı.

Bu rakam ile tüm zamanlar en
                              iyi yabancı film hafta sonu hasılatını elde eden film, ABD'de de yine gösterime girdiği ilk 3 günde yaklaşık 65 milyon dolar hasılat ile hafta sonu en çok izlenen film unvanını kazandı.

Film tüm dünyada, ilk 3 günde yaklaşık 225 milyon dolar hasılata ulaştı.

Independence Day ve The Day After Tomorrow gibi filmleriyle tanınan yönetmen Roland Emmerich'in hem yönettiği hem de senaryosuna katkıda bulunduğu “2012”de, asırlar önce yaşayan Maya uygarlığının takvimi doğrultusunda 2012 yılında yaşanması beklenen kıyamet konu ediliyor.
                              Görsel efektleriyle dikkat çeken filmin başrollerinde John Cusack, Chiwetel Ejiofor, Amanda Peet, Oliver Platt, Thandie Newton, Danny Glover ve Woody Harrelson yer alıyor.

hürriyet
                              En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 24.11.2009, 12:49.
                              t @Selim_Turan

Yorum

• The Final Destination
                                Sanırım serinin son filmi. Kötü olacağı belliydi de bu kadar kötü bir yapım beklemiyordum Yine de 3 boyutlu olduğu için görsel efektler 4 puanı kurtarıyor
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X