İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
- Alıntı
-
Verildiyse özür dilerim...
Hep kenar da duruyordu. İzliyim dedim. İzledim. julio medem yanıltmadı beni. Bu adam da değişik birşeyler var. Almadovar dan tarantino dan hatta kubrickten bile değişik bir tarzı var. caotica ana filmin de kendimi kaybetmiştim. aman işte uzun lafın kısası, estetik kavramını sinema da kare kare görmek isteyen varsa alsın baştan aşağı tüm filmlerini izlesin. Şiir gibi masal gibi ne biliyim acayip bişey işte
... the basque ball*
sex and lucia
the lovers of the arctic circle
tierra
the red squirrel
vacasEn son Mustafa Önder tarafından düzenlendi; 06.02.2010, 06:31.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammed, komedi filmi için nacizane tavsiyem, Jim Carrey'den "ben, kendim ve sevgilim"(orjinal ismini hatırlamıyorum)
evet, buldum."me, myself and irene"Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünyanın en korkunç filmini izlemek istiyorum..Elm Sokağı Kabusu. Üstüne tanımam, küçükken izleyemezdim hala bakamıyorum
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVerildiyse özür dilerim...
Hep kenar da duruyordu. İzliyim dedim. İzledim. julio medem yanıltmadı beni. Bu adam da değişik birşeyler var. Almadovar dan tarantino dan hatta kubrickten bile değişik bir tarzı var. caotica ana filmin de kendimi kaybetmiştim. aman işte uzun lafın kısası, estetik kavramını sinema da kare kare görmek isteyen varsa alsın baştan aşağı tüm filmlerini izlesin. Şiir gibi masal gibi ne biliyim acayip bişey işte
... the basque ball*
sex and lucia
the lovers of the arctic circle
tierra
the red squirrel
vacas
Ama Alejandro Amenabar'ın Tez filmi favorimdir.
Bir de Mar Adentro.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKutadgu büyük bir gururla sunar!
Ankara'dan bir sürü film aldım.
Hobareyyyyyy!
- Snatch
- Requiem For A Dream
- Taxi Driver
- One Flew Over the Cockoo's Nest
- Full Metal Jacket
- My Left Food
Hepsi yakında bu sayfada.
Özellikle Requiem for a dream, Full Metal Jacket birer başyapıt.
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKutadgu büyük bir gururla sunar!
Ankara'dan bir sürü film aldım.
Hobareyyyyyy!
- Snatch
- Requiem For A Dream
- Taxi Driver
- One Flew Over the Cockoo's Nest
- Full Metal Jacket
- My Left Food
Hepsi yakında bu sayfada.
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSnatch ve Guguk Kuşu'ndan sonra konuşalım Cihan abi
Yalnız bu filmlerin hepsi bence birbirinden değerli filmler.
Ben ayrım yapamıyorum kolay kolay.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah Kuzen!
Yalnız bu filmlerin hepsi bence birbirinden değerli filmler.
Ben ayrım yapamıyorum kolay kolay.
Ama ikisi ayrıdır gözümde
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrası öyle abi..
Ama ikisi ayrıdır gözümde
Hemen belirteyim bu fırsatta.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum