Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gran Torino

Irkçı, inatçı ve yaşlı bir ihtiyar olan Walt'un yanına Vietnamlı bir ailenin taşınmasıyla hayatının nasıl değiştiğini anlatıyor film. Pek yaratıcı bir konu değil aslında. Ama ihtiyar ırkçı rolü yakışmış Clint Eastwood'a.

Vietnamlılar'ın adlarını söyleyememesi ve Yua isimli kıza Yamyam diye seslenmesi de hoştu Gerçi diğer oyuncular Clint abimiz kadar iyi bir performans gösterememiş bence. Hepsi düz oyuncular ama Eastwood tek başına sırtlamış filmi.

Sıkılmadan izlenebilecek 2 saatlik bir film. Sonu biraz şaşırttı beni. Bir daha izlemem ama iyiki bir defa izlemişim dedim film bittiğinde. Ayrıca film sırf 70 model Gran Torino için bile izlenir

Not: IMDb'de film 8,4 puan almış. Ben biraz çok buldum. Şahsen 7, en iyi ihtimalle 8 puan verirdim.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Evet aşk köpekliktir manasına geliyor aslında filmin ismi. Çok sevmiş, fikirlerimi paylaşmıştım bu başlıktan önceden. herkese tavsiye ederim.
      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Slumdog'ı izledim biraz önce. Yapılacak yorumların çoğunu yapmışsınız zaten. Çok beğendim ben. Oscarı sonuna kadar haketmiş. Gerçi Button'ı da izlemem lazım önce
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• ben oscar sonuçlarına bakmadım hala ha tüm filmleri izledim aday olan ama .
          Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Pineapple Express

Rezalet.
            keyif adamı ..

Yorum

• IMDB'de 6.2 oranı var.IMDB benim için bitmiştir.Bir daha da girmem.

Kesinlikle tavsiye edilir.
              Özkan SÜMER

Yorum

• benjamin buttonun tuhaf hikayesi harika bir film. seneryo bakımından süper bence ve de tabi ki aşk. bu filmi seyretmenizi istiyorum. ama 2.5 saatlik bir film biraz uzun .

Yorum

• Dün akşam digitürk kanallarının birinde Plajda'yı izledim. Sinemasına gidipte para vermediğime sevindim açıkcası.
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Slumdog Millionare ile The Reader elimde mevcut ama bir türlü sıra gelmiyor izlemeye..
                    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Reservoir Dogs' u izledim biraz önce.Uzun zamandır elimdeydi fakat izlemeye fırsat olmadı.Tarantino filmi oldugu çeşitli sahnelerle zaten mevcut.Begendim gerçekten sanırım Tarantino'nun patlama ve yeni bir seyirci kitlesi oluşturmasına sebep olan film.92 yapımı olmasına ragmen izlemenizi tavsiye ederim.

Yorum

• Milyoner gerçekten güzel filmmiş. Özellikle de müzikleri.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Dün sinemada izledim Milyoner'i. Harbiden boşuna oscar almamış yani film. Mükemmeldi.

Latika'ya ise laf yok.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Benjamin Buttonu'da izledim ve "hakeden kazanmış" diyorum.Soner abinin dediği gibi Brad Pitt'in oyunculuğu mükemmel ama film çok iyi değil, hele hele bir aşk filmi hiç değil.Böyle aşk mı olur diyerekten kesiyorum, ayrıntıları forumda yazılmaz

Yorum

• 80 yaşında bir dedenin 10 yaşındaki kıza olan aşkı, 80 yaşındaki bir kadının 10 yaşındaki çocuğa olan aşkı ile finalleniyor..

Ve her ikisi de gene aynı kişiler..

Bundan daha orjinal bir aşk hikayesi mi olur bee

Benjamin' i binlerce tanesi çekilen sıradan aşk filmlerinden ayıran en önemli özelliği de bu zaten

Slumdog ile kıyaslanmasına gelecek olursak..

Ben Slumdog' ı da beğendim. Ama bu filmi son derece başarılı bulan arkadaşlara diğer yüzlerce Hint filmlerini de izlemelerini tavsiye ederim..

Hemen hemen hepsi kendine göre birer Slumdog sayılır. Tek farkları yapımcı ve yönetmen tayfasının İngiliz olmaması
                              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Soner abi Hint sinemasına karşı slumdogdan sonra bende de bir ilgi oluştu ama filmin sonlarında dans etmeleri o ilgiyi bir anda öldürdü..
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim