Gran Torino
Irkçı, inatçı ve yaşlı bir ihtiyar olan Walt'un yanına Vietnamlı bir ailenin taşınmasıyla hayatının nasıl değiştiğini anlatıyor film. Pek yaratıcı bir konu değil aslında. Ama ihtiyar ırkçı rolü yakışmış Clint Eastwood'a.
Vietnamlılar'ın adlarını söyleyememesi ve Yua isimli kıza Yamyam diye seslenmesi de hoştu
Gerçi diğer oyuncular Clint abimiz kadar iyi bir performans gösterememiş bence. Hepsi düz oyuncular ama Eastwood tek başına sırtlamış filmi.
Sıkılmadan izlenebilecek 2 saatlik bir film. Sonu biraz şaşırttı beni. Bir daha izlemem ama iyiki bir defa izlemişim dedim film bittiğinde. Ayrıca film sırf 70 model Gran Torino için bile izlenir
Not: IMDb'de film 8,4 puan almış. Ben biraz çok buldum. Şahsen 7, en iyi ihtimalle 8 puan verirdim.
Irkçı, inatçı ve yaşlı bir ihtiyar olan Walt'un yanına Vietnamlı bir ailenin taşınmasıyla hayatının nasıl değiştiğini anlatıyor film. Pek yaratıcı bir konu değil aslında. Ama ihtiyar ırkçı rolü yakışmış Clint Eastwood'a.
Vietnamlılar'ın adlarını söyleyememesi ve Yua isimli kıza Yamyam diye seslenmesi de hoştu
Gerçi diğer oyuncular Clint abimiz kadar iyi bir performans gösterememiş bence. Hepsi düz oyuncular ama Eastwood tek başına sırtlamış filmi.Sıkılmadan izlenebilecek 2 saatlik bir film. Sonu biraz şaşırttı beni. Bir daha izlemem ama iyiki bir defa izlemişim dedim film bittiğinde. Ayrıca film sırf 70 model Gran Torino için bile izlenir

Not: IMDb'de film 8,4 puan almış. Ben biraz çok buldum. Şahsen 7, en iyi ihtimalle 8 puan verirdim.
.

Yorum