Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence dublajin her turlusu kotu, alt yazili olmasini tercih ederim.
    Saldırın Seferoğulları
    Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Selim film fatih akın'ın yahu.
      Yazan ve yöneten :Özgür Yıldırım
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Slumdog Millionaire'i dün gece izledim.Hoş bir filmdi diyebilirim.Yanlız akademinin 8 dalda ödüle layık görmesini çok samimi bulmadım.Çok net bir şekilde mesaj vermek istemiş adamlar...Açıkcası yemedim ben bu mesajı.Filmin temposu çok iyiydi , gecenin o vaktinde uykulu gözlerle izlemiş olmama rağmen tamamen uykuyu unutturdu bana.

Bence filmin insanları bu kadar etkilemiş olmasının sebebi kesinlikle oynayan çocuk oyunculardı.Performansları muhteşemdi.Hele Jamal'in küçüklüğünü oynayan çocuk bağıra bağıra ben yıldız olacam diyorAyrıca çocukların dilendirildiği ve Salim'in Latika'yı götürdüğü sahnelerin , Sezercik ve Emrah filmlerinden alınmış olabileceği izlenimi uyandı bende

Netice hoş vakit geçirdim ve filmi beğendim ama bu kadar ödülü hakediyor muydu , tartışılır.Diğer filmleri izlemedim çünkü.Ama yukarıda da yazdığım gibi bana çok samimi gelmedi.

Yorum

• Slumdog Millionaire'de polisin "onları daha sonra gördün mü?" sorusuna "görseydim şu anda burada olmazdım" diye cevap veriyor Jamal,ama daha sonra onları görmüş olduğunu öğreniyoruz...Yalan konuşmayacağını da düşünürsek,bu bir senaryo hatası mıdır,çeviri hatası mıdır,nedir,anlayanınız var mı?..

Yorum

• Filme tekrar baktım , Salim ve Latika'yla aralarında geçenlerden bahsetmiş hikayesini anlattığı süreçte. Programa gitmeden önce , yani son kısımda geçmiyor , daha öncesinde.O zaman konuşturmak isteyen eleman 'ne diye "görseydim şu anda burada olmazdım" diye yalan konuştun ulan , bu anlattıkların neydi peki? ' diye geçirmiyor bi tane Evet orada bariz bi kopukluk var.
            En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 27.02.2009, 14:45.

Yorum

• O değilde Latika da tam Latika yani.
              Özkan SÜMER

Yorum

• Filme tekrar baktım , Salim ve Latika'yla aralarında geçenlerden bahsetmiş hikayesini anlattığı süreçte. Programa gitmeden önce , yani son kısımda geçmiyor , daha öncesinde.O zaman konuşturmak isteyen eleman 'ne diye "görseydim şu anda burada olmazdım" diye yalan konuştun ulan , bu anlattıkların neydi peki? ' diye geçirmiyor bi tane Evet orada bariz bi kopukluk var.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Filme tekrar baktım , Salim ve Latika'yla aralarında geçenlerden bahsetmiş hikayesini anlattığı süreçte. Programa gitmeden önce , yani son kısımda geçmiyor , daha öncesinde.O zaman konuşturmak isteyen eleman 'ne diye "görseydim şu anda burada olmazdım" diye yalan konuştun ulan , bu anlattıkların neydi peki? ' diye geçirmiyor bi tane Evet orada bariz bi kopukluk var.
                  Kaçmaz benden...Derhal açıklama bekliyorum

Yorum

Filme tekrar baktım , Salim ve Latika'yla aralarında geçenlerden bahsetmiş hikayesini anlattığı süreçte. Programa gitmeden önce , yani son kısımda geçmiyor , daha öncesinde.O zaman konuşturmak isteyen eleman 'ne diye "görseydim şu anda burada olmazdım" diye yalan konuştun ulan , bu anlattıkların neydi peki? ' diye geçirmiyor bi tane Evet orada bariz bi kopukluk var.
                    Jamal' ın Latika' yı daha sonra gördüğünden polisin zaten haberi yok ki be Erdem

Polis onları tekrar görüp görmediği konusunda soru sorunca o da yalan söyledi sadece..

Ama daha sonra kızı gördüğünü, tren garından kaçırılmasını falan anlatmadı polise..

O görüntüler yarışma esnasında aklından geçen flashbacklerden ibaretti..
                    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Paramparça Aşklar Köpekler filmini TV'de izlemiştim ve beğenmiştim herkese öneririm . Farklı bir film ama güzel bir havası var .

Konusu şöyle :

Meksika şehrinde bir trafik kazası üç kişinin yaşamını yitirmesine sebep olur. Genç delikanlı Octavio, kardeşinin karısı Susana ile kaçmaya karar verir. Köpeği Cofi'yi kaçışlarına yardımcı olacak paranın elde edilmesine aracı olarak kullanırlar. Bu dokunaklı aşk üçgeni, yasak aşkın geri dönüşsüz bir yol haline gelmesiyle daha da karmaşıklaşır.
                      Bu arada, 42 yaşındaki Daniel güzel model Valeria ile birlikte yaşamak için ailesini terk eder. Yeni hayatlarını kutladıkları gün Valeria trajik bir kazaya kurban gider. Peki her şeye sahip olduğunu düşündüğü anda tüm hayatı birden bire değişen Daniel ne yapacaktır?
                      Yıllarca hapis yatmış kiralık katil olarak çalışan eski komünist gerilla El Chivo kaza yerine geldiğinde Octavio'nun ölmek üzere olan köpeği Cofi'yi bulur, onu alır ve iyileştirir. Bu karşılaşma, onun acı dolu geçmişiyle başa çıkmasına yardımcı olacaktır.

Paramparça Aşklar Köpekler (İspanyolca: Amores Perros) Meksikalı yönetmen Alejandro González Iñárritu'nun 2000'de çektiği ilk uzun metrajlı filmi. 2001 yılında “En İyi Yabancı Film” dalında Oscar ve Altın Küre adayı olan film, Şikago, Tokyo, Cannes, Los Angeles, Moskova, Havana Film Festivalleri gibi pek çok uluslararası festivalde toplam 30 ödül aldı.

Kaynak : Wikipedia
                      En son Ozan tarafından düzenlendi; 27.02.2009, 21:49. Sebep: Kaynak

Yorum

• Dublajlı film ne olursa olsun kötü ya.. Mesela TNT çok güzel filmler veriyor arada ama dublajlı olunca izleyesi gelmiyor insanın.. Hem orjinallik açısından hem de oyuncunun sesiyle verdiği duyguyu yakalamak açısından kesinlikle altyazılı film..
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Ozan;2007237

[b
                          tarafından gönderildi
                          Paramparça Aşklar Köpekler[/b] filmini TV'de izlemiştim ve beğenmiştim herkese öneririm . Farklı bir film ama güzel bir havası var .

Konusu şöyle :

Meksika şehrinde bir trafik kazası üç kişinin yaşamını yitirmesine sebep olur. Genç delikanlı Octavio, kardeşinin karısı Susana ile kaçmaya karar verir. Köpeği Cofi'yi kaçışlarına yardımcı olacak paranın elde edilmesine aracı olarak kullanırlar. Bu dokunaklı aşk üçgeni, yasak aşkın geri dönüşsüz bir yol haline gelmesiyle daha da karmaşıklaşır.
                          Bu arada, 42 yaşındaki Daniel güzel model Valeria ile birlikte yaşamak için ailesini terk eder. Yeni hayatlarını kutladıkları gün Valeria trajik bir kazaya kurban gider. Peki her şeye sahip olduğunu düşündüğü anda tüm hayatı birden bire değişen Daniel ne yapacaktır?
                          Yıllarca hapis yatmış kiralık katil olarak çalışan eski komünist gerilla El Chivo kaza yerine geldiğinde Octavio'nun ölmek üzere olan köpeği Cofi'yi bulur, onu alır ve iyileştirir. Bu karşılaşma, onun acı dolu geçmişiyle başa çıkmasına yardımcı olacaktır.

Paramparça Aşklar Köpekler (İspanyolca: Amores Perros) Meksikalı yönetmen Alejandro González Iñárritu'nun 2000'de çektiği ilk uzun metrajlı filmi. 2001 yılında “En İyi Yabancı Film” dalında Oscar ve Altın Küre adayı olan film, Şikago, Tokyo, Cannes, Los Angeles, Moskova, Havana Film Festivalleri gibi pek çok uluslararası festivalde toplam 30 ödül aldı.
                          "amor es perros" yazılırsa "aşk bir köpektir" , "amores perros" yazılırsa "aşklar ve köpekler" anlamına gelir.Nitekim,Türkçe'ye "Aşklar ve Köpekler" diye çevrilmişken,İngilizce'ye ise "Love is a Bitch" olarak çevrilmiştir. ("Ama bitch köpek demek değil ki" diyenlere : "bitch" kelimesinin asıl anlamı "dişi köpek"tir,yaygın kullanılan anlamı ise aslında yan anlamıdır ki,aynı durum Türkçe'mizde de mevcuttur)...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "amor es perros" yazılırsa "aşk bir köpektir" , "amores perros" yazılırsa "aşklar ve köpekler" anlamına gelir.Nitekim,Türkçe'ye "Aşklar ve Köpekler" diye çevrilmişken,İngilizce'ye ise "Love is a Bitch" olarak çevrilmiştir. ("Ama bitch köpek demek değil ki" diyenlere : "bitch" kelimesinin asıl anlamı "dişi köpek"tir,yaygın kullanılan anlamı ise aslında yan anlamıdır ki,aynı durum Türkçe'mizde de mevcuttur)...
                            " Paramparça " lafı nereden gelmiş ağbi o zaman orasını açıklamamışsın merak ettim ? Ben de yazarken 2 kelimelik şey nasıl 4 kelime oldu diye merak etmiştim .

Yorum

Yalan konuştuğunu düşünecek olursak,o zaman da "madem ki bu adam yalan söyleyecekti,niye o kadar cinayeti ve suçu itiraf etti?" diye bir soru sorabiliriz...Çocuk zaten dayağı yemiş,üzerine elektriği yemiş,yalan konuşacak durumda değil.Hem polis ona "bu kadar cinayeti ve suçu neden anlatıyorsun,korkmuyor musun?" diye sorduğunda,"hayır,insanlar bana soru sorarlarsa ben de onlara cevap veririm" diyordu.E kardeşim madem niye gereksiz bir konuda yalan konuşuyorsun ki,"daha sonra onları gördün mü?" ,"evet gördüm" dersin,olur biter...

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                " Paramparça " lafı nereden gelmiş ağbi o zaman orasını açıklamamışsın merak ettim ? Ben de yazarken 2 kelimelik şey nasıl 4 kelime oldu diye merak etmiştim .
                                Sanırım onu bizimkiler eklemişler.Filmin tanıtımında veya tagline'ında böyle bir kelime yok...

Film gerçekten çok güzel...

amor es traición. amor es angustia. amor es pecado. amor es egoismo. amor es esperanza. amor es dolor. amor es muerte. qué es el amor? amores perros.

love is betrayal. love is anguish. love is sin. love is selfish. love is hope. love is pain. love is death. what is love? love's a bitch.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X