Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

abi en son dün okulu kırıp sinemaya gittik. "click" adlı filme.
    ben "arabalar" a girelim dedim ama cogunluğa uymak zorunda kaldım ve pişman olmadım. adam sandler'ın başrol oynadıgı film baya eglenceli gerci sonunu anlamak zor deil ama yinede güzel. tavsiye ederim gitmek isteyenlere. filmi anlatmayayım hala gösterimde belki gidecekler vardır
    Hadi eyvallah..

Yorum

güncel filmleri mi yorumluyoruz.o zaman bende en son izlediğim filmi yorumlayayım.1959 yapımı 'north by northwest'i izledim az önce .kimilerine göre hitchcock'un en iyi filmi.tüm zamanların en iyileri sıralamasında 25 numaraymış.tabi kendi dönemi içerisinde değerlendirmek lazım bu filmi.günümüz gerilim sinemalarından çok farklı da olsa değişik bir atmosferi ve gerilimi vardı.ilk 25 te olmasını biraz abartı da bulsam yine de zevk alarak ve heyecan duyarak izledim...
      böylece güncel filmler topiğinin de suyunu çıkarmış oldum 47 sene çok da eski değil dimi,ayrıca en son izlediğim film olması hasebiyle benim için en güncel film buydu...

Yorum

En son iki gün önce Son Samurayi izledim. Güzel film ya. Helal olsun sana Samuray.
        Ve Texas Chainsaw Massacre. Bu filmi izleyin. Ben genelde gercek olmus olaylarin filmlerini izlerim. Size önerim Texas Chainsaw Massacre yi izleyin. 1973 te Texasta yasanan cinayetleri anlatiyor. Gercekten güzel film.
        Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
        Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

jim carrey desem, "dick ve jane iş başında" diye bir filmi var desem...bu filmi kaçırmayın arkadaşlar mükemmel bir film
          TrabZonguldaklı...

Yorum

Click çok güzeldi.Tavsiye ederim.

Yorum

evet click çok güzel bir filim ayrıca arafı da tavsiye ediyorum bayanlar özellikle
              0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

İlk olarak KuGu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                evet click çok güzel bir filim ayrıca arafı da tavsiye ediyorum bayanlar özellikle
                araf ı merak ediyorum ben,sonunda korku-gerilim türünde iyi bir Türk filmi izleyebilecek miyiz?(gen'i saymazsak,tavsiye ederim izlemenizi)
                Her daim TRABZONSPOR!
                Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                "7"

Yorum

izlediğiniz filmler deyince hep ilk aklıma gelen ''gazap ateşi'' oluyor, böyle muhteşem bi film yok, hala etkisindeyim valla..
                  yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

bugün SINAV filmine gittim ve son yıllarda izlediğim en iyi Türk filmiydi, herkese tafsiye ederim.
                    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

butterfly effect 2(kelebek etkisi 2) her ne kadar birincisi daha iyiydiyse de ikincisi de fena sayılmaz
                      Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

Hokkabaz'ı seyrettim en son. Gora'dan farklı bir film olduğunu izledikten sonra anladım. Yine hoş espriler tabiki var ama Gora gibi her saniyesinde insanı güldürmüyor. Duygusallığın da yer aldığı bu film bence güzel bir akşam geçirmek için izlenebilir.
                        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

hokkobaz mazhar alonson ve cem yılmaz ın kardeşi rolunu oynayan dışında kimse komık değildi berbat bi film cem yılmaz a hiç yakışmadı.gittiğime bin pişmanım.
                          NUHUN GEMİSİNE ÇİFTLER HALİNDE BİNMEDİK Kİ HAYATIMIZI ÇİFTLER HALİNDE DEVAM ETTİRELİM...

Yorum

Berbat demek bence biraz acımasız olmuş. Gora gibi düşünmeyin. Her anında güleceksiniz diye birşey yok bence. Bende ilk olarak Gora nerde Hokkabaz nerde dedim ama bence hoş bir akşam için gayet yerinde bir film. Güzel, samimi ve ince esprilerin yer aldığı ve son dönem Türk filmlerine göre işlenen bazı temalarda daha önde bir film. Aslında biraz eski Türk filmlerini anımsatıyor insana. Sıcak, samimi ve duygusal kavramlar da yer alıyordu filmde.
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

Hokkabaz'ı izlemeye gideceklere bir tavsiye; filmin başrol oyuncusu Cem Yılmaz ama Mazhar Alanson'un oyunculuğuna özellikle dikkat edin.

Yorum

valla bilimyorum biraz da savaş ayın hikayesini almış deniyor o da etkiliyor beni ama gerçekten berbat bi film hep ne zaman kopcaz diye beklerken ağlamaklı anlar bile oldu neyse ya ben izledim beğenmedim alonson hariç adam çok iyi oynamış
                                NUHUN GEMİSİNE ÇİFTLER HALİNDE BİNMEDİK Kİ HAYATIMIZI ÇİFTLER HALİNDE DEVAM ETTİRELİM...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X