Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• The Black Balloon

Kardeşi otistik olan gencin hayatından bir kesit.Kardeşinden nefret edişini ve sonradan yaşadığı aşk sayesinde tekrar sevişini anlatıyor.Güzel ve farklı bir film,tavsiye ederim.
    keyif adamı ..

Yorum

• Recep İvedik 2 ilki daha iyi diye düşünüyorum beni çok yordu..

Sanki çok bağırıyordu espiri'lerin üstüne basa basa yapılmış olması, yüksek sesle geçmesi açıkçası devam film'i ile alakalı hiç bir şey göremedim..

Belki'de ben devam film bekliyor'dum ondan olabilir.

Neyse beğenmedim.
      Bmn|Bursa
      Trabzonspor'lular Birliği
      ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• İlk olarak Şahin_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Recep İvedik 2 ilki daha iyi diye düşünüyorum beni çok yordu..

Sanki çok bağırıyordu espiri'lerin üstüne basa basa yapılmış olması, yüksek sesle geçmesi açıkçası devam film'i ile alakalı hiç bir şey göremedim..

Belki'de ben devam film bekliyor'dum ondan olabilir.

Neyse beğenmedim.
        Ağbi burada elit kesim var Recep İvedik'i tartışmazlar

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ağbi burada elit kesim var Recep İvedik'i tartışmazlar

Hiç güleceğim yoktu Ozan...
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Bilmiyorum yazdım ama Zor KArar Gerçekten çok güzel olmuş...
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Milyoneri izledim.Ama konusu bizim tipik türk filimlerine benziyor.Bana çok tanıdık geldi. Neresi 8 dalda oskar aldı anlamış değilim.Yarışmaya kattılan uşak okuma yazması yokken.Telefon hakkında kız arkadaşına soruyu öyle bir okuyorki kelimesi kelimesine
              Abla sanırım orda " Okuma yazma biliyorum " dedi uşak. Ben mi yanlış biliyorum yoksa.
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• geçen akşam pc de ''Dünyanın Merkezine Yolculuk'' u izledim .
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Vicky Cristina Barcelona

Javier Bardem,
                  Penelope Cruz, Scarlett Johansonn ve Rebecca Hall.

İzleyin. Eğlenceli bir film.
                  A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vicky Cristina Barcelona

Javier Bardem,

Güzel kadınlar ve Barcelona şehri için izlenir. Çok güzel film değil. Görsellik ön planda
                    Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• Ben Benjamin'i izlerken hep aklıma ''yaşamı tersten yaşamak'' konulu bir e mail vardı dolaşan o geldi aklıma ve onun gölgesinde kaldım sanırım. Bu yüzden pek beğenmedim.
                      Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• Benjamin' de İstasyon saatinin hikayesi bile başlı başına bir filme konu olabilecek nitelikteydi..

Ayrıca dansçı kadının uğradığı kaza öncesindeki neden sonuç ilişkisini biribirinden bağımsız tamamen farklı kişiler gözüyle kısa flashbackler kullanarak tek tek göstermesi son derece etkileyciydi..

Aynı şeyler gün içerisinde bizlerin de başına binlerce kez geliyor aslında. Ama bir çoğunun farkına varmıyoruz bile
                        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Dünyanın Durduğu Gün filmini tavsiye ederim.Keanu Reeves Greenpeace'ci takılmış biraz.

Dünya'yı kurtarmaya geliyor.Fakat....(Reklamlardan sonra)
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Şu Reader ve Milk' i henüz izleme fırsatım olmadı.

İzleyen arkadaşlar varsa spoilersız bir değerlendirme alalım
                            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Soner Abi, The Reader bildiğim kadarıyla, konusu yahudi soykırımı üzerinden başlayıp öyle devam ediyor. Okuduğum yorumlar tipik yahudi soykırımı konulu filmlerden farklı olduğu yönünde. Mesela Kate Winslet'in oynadığı karakter geçmişte bu soykırımlara önayak mı olmuş, görev mi almış neymiş, onun üzerine devam eden bir film.

İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dünyanın Durduğu Gün filmini tavsiye ederim.Keanu Reeves Greenpeace'ci takılmış biraz.

Dünya'yı kurtarmaya geliyor.Fakat....(Reklamlardan sonra)
                              Bu film bir yeniden yapım. İlki 1950'li yıllarda yapılmıştı sanırım. Konusu Amerika ile Rusya arasındaki soğuk savaştı. O zamanlar tehlike o idi. Şimdi tehlike küresel ısınma olduğundan konusu da çevreyi koruyalım tarzında oluyor..
                              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Vicky Cristina Barcelona

Javier Bardem,

dayanamayıp kapattığım ender filmlerdendir. ben sevemedim. scarlet abla ile penelope bacının hatrına baktım biraz
                                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X