Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Merhabalar. Alienware 17 kullanıyorum bir süredir iş sebebiyle. Maruzatım şöyle ki, oyun oynarken laptop şarj almayı kesiyor. Prizden çıkartıp takınca geri geliyor lakin kısa süre sonra tekrar kesiyor. Adaptör kaynaklı olduğunu düşündüğümden adaptör siparişi verdim lakin alternatif fikirlerinize de açığım
    laptopunun marka modelini yazarmısın... teknık sorunlarınızda muhakak marka model yazın
    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      laptopunun marka modelini yazarmısın... teknık sorunlarınızda muhakak marka model yazın
      pardon ya yazmıssın ))
      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Merhabalar. Alienware 17 kullanıyorum bir süredir iş sebebiyle. Maruzatım şöyle ki, oyun oynarken laptop şarj almayı kesiyor. Prizden çıkartıp takınca geri geliyor lakin kısa süre sonra tekrar kesiyor. Adaptör kaynaklı olduğunu düşündüğümden adaptör siparişi verdim lakin alternatif fikirlerinize de açığım

oncelikle bilgisayarına diagnostic yaptır acılıs menulerının içinde gorebilirsin... bios update lerini kontrol et kullandıgın cihazda butur sorunları genelde bios updfate ıle cozumlene bılıyor.. nasıl yapacagında burada ;

En son demir tarafından düzenlendi; 16.07.2017, 20:07.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kingston 16GB (2x8GB) HyperX PREDATOR Black DDR4 3200MHz CL16 1.35V xmp Ram

ASUS PRIME B350-PLUS AMD B350 AM4 Ryzen™ DDR4 3200+(O.C.) MHz USB 3.1 Anakart

AMD Ryzen 5 1500X Soket AM4 3.6GHz - 3.7GHz 16MB 65W 14nm İşlemci

Bu parçaları tavsiye eder misiniz? Bunlarla uyumlu ekran kartı ne önerirsiniz? Ayrıca nereden ve ne kadara temin edebiliriz?
          sen zaten donanım olarak kararını vermıssın sadece ekran kartında uyum olurmu acabaya karar veremıyorsun internetten her donanım sıtesınden satın alabılırsın ekran kartına gelince amd sıstemlerde Ati cipseti bulunan ekran kartlarını onerırım buda buıtcene ve bılşgısayarda ne yapacagına gore değişir 3. nesil olan hemen hemen her ekran kartını kullanabılırsın

Yorum

• Arkadaşlar
            Bir nişan videomuz var çeken kişi nasıl yaptıysa 24 dk sonra kayıt göstermiyor ama süre akıyor bu videoyu kurtarma şansımız var mı
            TRABZONSPOR
            iyi ki varsın Eren Bülbül...
            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• bi mallık yapıp sorun çıkarttım ve sorunu çözemiyorum nettede istediğim sonucu bulamadım bilen varsa çok makbule geçer.

ağ paylaşım merkezinden geniş ağ bağlantısının bağlantısını kestim şimdi tekrar bağlanmak istediğimde hata 651 diyor bilen var mı ?
              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bi mallık yapıp sorun çıkarttım ve sorunu çözemiyorum nettede istediğim sonucu bulamadım bilen varsa çok makbule geçer.

ağ paylaşım merkezinden geniş ağ bağlantısının bağlantısını kestim şimdi tekrar bağlanmak istediğimde hata 651 diyor bilen var mı ?
                ağ bağlantısını sağladığın kartın driverini kaldırıp yeniden yukle sorunun cozumşlenecektir

Yorum

• eğer oyle bir durum varsa videoyu xceken kısı o anda bunu gormus olmalı kayıt cıhazında videonun kalan kısmı gorunmuyorsa hıc bır sey yapmazsın ama gorunuyorsa bişeyler denenebilir

Yorum

• İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar
                    Bir nişan videomuz var çeken kişi nasıl yaptıysa 24 dk sonra kayıt göstermiyor ama süre akıyor bu videoyu kurtarma şansımız var mı
                    eğer oyle bir durum varsa videoyu xceken kısı o anda bunu gormus olmalı kayıt cıhazında videonun kalan kısmı gorunmuyorsa hıc bır sey yapmazsın ama gorunuyorsa bişeyler denenebilir

Yorum

ağ bağlantısını sağladığın kartın driverini kaldırıp yeniden yukle sorunun cozumşlenecektir
                      eyvallah hocam saol senin yorumunu görmeden önce sistem geri yükledim sorun çözüldü.
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        eyvallah hocam saol senin yorumunu görmeden önce sistem geri yükledim sorun çözüldü.
                        estagfurullah bazen ısımde okladar yogun oluyorumkı bırak organızasyonlarımızı sıteywe girecek vaktim bile olmuyor ben baya gecıktım sorunu oıkadar zamanda bır sekılde cozdugunu tahmın ettım ama yınede ytazayım dedım

Yorum

• Merhaba arkadaşlar, bişey sormak istiyorum

Windows 10 işletim sistemi var ancak oyunlarda tam ekran bir türlü yapamıyorum internette bir sürü işlem denedim bazı oyunlar düzeldi tam ekran oluyor ama bazıları halen aynı Çözümü bulan var mı?
                          Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Merhaba arkadaşlar, bişey sormak istiyorum

Windows 10 işletim sistemi var ancak oyunlarda tam ekran bir türlü yapamıyorum internette bir sürü işlem denedim bazı oyunlar düzeldi tam ekran oluyor ama bazıları halen aynı Çözümü bulan var mı?
                            bilgisayarının en doğru ekran kartı driver ını yuklemen gerekiyor ayrıca dx uygulamanıda güncelle sorunun cozulecektir

Yorum

bilgisayarının en doğru ekran kartı driver ını yuklemen gerekiyor ayrıca dx uygulamanıda güncelle sorunun cozulecektir
                              Teşekkür ederim bilgi için
                              Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Telefonumda video izlerken durduk yere ekran gitti kararmalar oluştu ancak tel çalışır durumdaydı biri arayınca falan çalışıyordu yani ekran gitti sadece. bende garantiye gönderdim telefonumu. Telefon samsung j5pro bu arada 1 sene dahi olmadı alalı. Garanti servisi ilk olarak ss’de görüldüğü üzere 630.01 tl tamir masrafı çıkardı. reddettim hakkımı farklı bir mercide aracağımı ve telefonun geri gönderilmesini istedim. bugun tamire alındı diye bilgi girmişler. tamir bilgilerinde ise tamirsiz iade yazıyor ne olduğunu bilen birisi bana anlatabilir mi? birde eğer telefonu tamirsiz iade ederlerse tüketici hakem heyetine gideceğim bu konuda yardımcı olabilecek varmıdır acaba?
                                Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: dssdaasdsda342432432.JPG 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 49.8 KB 
Kimlik: 11212752

Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X