Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Telefonumda video izlerken durduk yere ekran gitti kararmalar oluştu ancak tel çalışır durumdaydı biri arayınca falan çalışıyordu yani ekran gitti sadece. bende garantiye gönderdim telefonumu. Telefon samsung j5pro bu arada 1 sene dahi olmadı alalı. Garanti servisi ilk olarak ss’de görüldüğü üzere 630.01 tl tamir masrafı çıkardı. reddettim hakkımı farklı bir mercide aracağımı ve telefonun geri gönderilmesini istedim. bugun tamire alındı diye bilgi girmişler. tamir bilgilerinde ise tamirsiz iade yazıyor ne olduğunu bilen birisi bana anlatabilir mi? birde eğer telefonu tamirsiz iade ederlerse tüketici hakem heyetine gideceğim bu konuda yardımcı olabilecek varmıdır acaba?
    [ATTACH]16029[/ATTACH]

ekrAnınız
    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ekrAnınız

?
      En son Ege Kum tarafından düzenlendi; 07.09.2018, 01:57.
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Telefonumda video izlerken durduk yere ekran gitti kararmalar oluştu ancak tel çalışır durumdaydı biri arayınca falan çalışıyordu yani ekran gitti sadece. bende garantiye gönderdim telefonumu. Telefon samsung j5pro bu arada 1 sene dahi olmadı alalı. Garanti servisi ilk olarak ss’de görüldüğü üzere 630.01 tl tamir masrafı çıkardı. reddettim hakkımı farklı bir mercide aracağımı ve telefonun geri gönderilmesini istedim. bugun tamire alındı diye bilgi girmişler. tamir bilgilerinde ise tamirsiz iade yazıyor ne olduğunu bilen birisi bana anlatabilir mi? birde eğer telefonu tamirsiz iade ederlerse tüketici hakem heyetine gideceğim bu konuda yardımcı olabilecek varmıdır acaba?
        [ATTACH]16029[/ATTACH]

ekranınızın dısında darbe tespit edilmiş ve bu nedenlede garanti dısı bırakıp sişze fiyat soylemişler aslında uzun uzun yazmıstım ama neden boyle tek kelıme cıktı bılmıyorum
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

ekranınızın dısında darbe tespit edilmiş ve bu nedenlede garanti dısı bırakıp sişze fiyat soylemişler aslında uzun uzun yazmıstım ama neden boyle tek kelıme cıktı bılmıyorum
          Sorunumu halletim teşekkür ederim
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• nokia 1203(siyah) ve nokia 1280(gri-siyah) temiz ve sağlam cihaz arıyorum.

Yorum

• Premium NITROFLARE.COM veya FILENEXT.COM üyeliği olan var mı?

Yorum

• Trabzon'da bulunup donanımsal destek verebilecek uygun bir yer mevcut mudur? Lenovo g580 marka laptopum var alt kasa ve menteşesini değiştirmeyi düşünüyorum. Bir de ram takviyesi yapma gibi bir düşüncem var. Öğrenci olmamdan ötürü fahiş fiyatlar veremeyeceğim. Bu nedenle gerekirse 2.el parça takviyesi yapabilecek yerler olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.Bu nedenle sormak istedim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
                ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• selam, driver indirmek için station-drivers sitesini kullanan var mı?

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    selam, driver indirmek için station-drivers sitesini kullanan var mı?
                    bu tarz driver sitelerini önermiyorum bilgisayarının marka modelini yazarmısın

Yorum

bu tarz driver sitelerini önermiyorum bilgisayarının marka modelini yazarmısın
                      asus güncel driver desteğini kestiği için o siteden indirdim.

h81m-d r2.0
                      i5-4590
                      Win10

Yorum

asus güncel driver desteğini kestiği için o siteden indirdim.

h81m-d r2.0
                        i5-4590
                        Win10
                        E yuklediysen sorun nedir ozaman

Yorum

E yuklediysen sorun nedir ozaman

buraya yazdıktan sonra yükledim.

mesela Intel Management Engine Interface driverı için burada hangi kategoriyi seçmem gerekiyor?

Yorum

• format atacağım usb'den ama kafama takılan birşey var izlediğim videolarla, benim indirip usb'ye biçimlendirdiğim iso dosyasında eksik parça var bootmgr.efi yok bende bu sıkıntı çıkarır mı?

bilen var mı bu işleri
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• selam, msi laptop kullanıyorum ve oyun oynarken fps düşüyor ve kasılmalar oluyor.

sorunu buldum ama çözümünü bilmiyorum.

https://i.hizliresim.com/kPX7KK.png bu resimdeki "prize takılı" aktif olunca sorun olmuyor, oyunda her şey harika. masa üstünde veya internette dolaşınca "prize takılı" aktif oluyor.

https://i.hizliresim.com/eg6n4g.png oyun oynarken ekran böyle. fps düşüyor ve pc kasılıyor.

format attım
                              driverlar güncel
                              dengeli veya yüksek performans denedim.

Yorum

selam, msi laptop kullanıyorum ve oyun oynarken fps düşüyor ve kasılmalar oluyor.

sorunu buldum ama çözümünü bilmiyorum.

https://i.hizliresim.com/kPX7KK.png bu resimdeki "prize takılı" aktif olunca sorun olmuyor, oyunda her şey harika. masa üstünde veya internette dolaşınca "prize takılı" aktif oluyor.

https://i.hizliresim.com/eg6n4g.png oyun oynarken ekran böyle. fps düşüyor ve pc kasılıyor.

format attım
                                driverlar güncel
                                dengeli veya yüksek performans denedim.
                                up.

selam, oyun oynarken pil kullanımına geçiyor ve kasıyor.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X