Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2gb ram
    1.6 Ghz Genuine 2140 @ 1.60 1.60 işlemci
    Nvidia GT9500 ekran kartı ( 1.750 gb )
    NEC AccuSync LCD193wm monitör.

a4 tech klavye var (multimedia değil öyle basit bir klavye)

Bu bilgisayar ne kadara gider arkadaşlar/abiler satmak istiyorum
    TRABZONSPOR - HC AK BARS KAZAN

Yorum

• Asus marka monitörümde bazı yerlerde ekran bu şekilde nokta nokta oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim bileniniz var mı ? Şimdi fark ettim resimde noktalar görünmüyor. Turkuaz rengi olan kısımda küçük küçük siyah benekler var.

En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 30.04.2017, 16:15.
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Su yeni Internet tariferini gördünüz mü? beni etkilemiyor aralik kadar taahütüm var ama bittinde taahütsüz olana gececem. bu ne be utanmadan bi de kota astinda 1-2 tl her gb icin ödüyecekmisin.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Su yeni Internet tariferini gördünüz mü? beni etkilemiyor aralik kadar taahütüm var ama bittinde taahütsüz olana gececem. bu ne be utanmadan bi de kota astinda 1-2 tl her gb icin ödüyecekmisin.
          Turknet'e geçmenizi tavsiye ederim. BTK'nın bu işgüzarlara yaptırım uyguaması lazım.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            madvr kullanan var mı? ayarlar nasıl olmalı?
            bak bakalım bu ısını gorecekmi ??

Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• 1
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

• İlk olarak Petrushka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2gb ram
                1.6 Ghz Genuine 2140 @ 1.60 1.60 işlemci
                Nvidia GT9500 ekran kartı ( 1.750 gb )
                NEC AccuSync LCD193wm monitör.

a4 tech klavye var (multimedia değil öyle basit bir klavye)

Bu bilgisayar ne kadara gider arkadaşlar/abiler satmak istiyorum

ıkıncı el pıyasası cok değişkendşr ve fıyatlar cok duser ıkıncı el sıtelerınden takıp edip ona gore bir fıyat verebılırsın bence

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Asus marka monitörümde bazı yerlerde ekran bu şekilde nokta nokta oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim bileniniz var mı ? Şimdi fark ettim resimde noktalar görünmüyor. Turkuaz rengi olan kısımda küçük küçük siyah benekler var.

monitorun garantili ise eğer garantiye gonderip duzeltilmesini isteyebılırsın eğer garantili değilse tek sansın var sac kurutma makınesı tutabılırsın ama bu konudada uzman olman gerekıyor ıyı ayarlayamazsan monıtorun canını okuma olasılıgın cok yuksek

Yorum

Asus marka monitörümde bazı yerlerde ekran bu şekilde nokta nokta oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim bileniniz var mı ? Şimdi fark ettim resimde noktalar görünmüyor. Turkuaz rengi olan kısımda küçük küçük siyah benekler var.

Pikseller bazı renkleri yakamıyor olabilir Emrah. Ölü piksel olarak değerlendirebilirsin bunu... Garanti varsa servis, yoksa tamirci
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      monitorun garantili ise eğer garantiye gonderip duzeltilmesini isteyebılırsın eğer garantili değilse tek sansın var sac kurutma makınesı tutabılırsın ama bu konudada uzman olman gerekıyor ıyı ayarlayamazsan monıtorun canını okuma olasılıgın cok yuksek
                      İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Pikseller bazı renkleri yakamıyor olabilir Emrah. Ölü piksel olarak değerlendirebilirsin bunu... Garanti varsa servis, yoksa tamirci
                      Ekranın renk ayarları ile oynadıktan sonra normale dönüyor tuhafıma giden de bu. Herhalde işin en garanti yöntemi teknik servise göndermek.
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Ekranın renk ayarları ile oynadıktan sonra normale dönüyor tuhafıma giden de bu. Herhalde işin en garanti yöntemi teknik servise göndermek.
                        tabiki, bu sorun uretim hatası oldugu cok bellı garanti suren devam edıyorsda ozellıkle hıc dusunme

Yorum

• Merhabalar. Alienware 17 kullanıyorum bir süredir iş sebebiyle. Maruzatım şöyle ki, oyun oynarken laptop şarj almayı kesiyor. Prizden çıkartıp takınca geri geliyor lakin kısa süre sonra tekrar kesiyor. Adaptör kaynaklı olduğunu düşündüğümden adaptör siparişi verdim lakin alternatif fikirlerinize de açığım
                          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• bilgisayardaki gereksiz dosyaları silmek için hangi programı kullanıyorsunuz?
                            EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bilgisayardaki gereksiz dosyaları silmek için hangi programı kullanıyorsunuz?
                              Ücretsiz istiyorsan Ccleaner yüklenmenizi öneririm. 30 gün boyunca ücretsiz istiyorsan Advanced SystemCare 10 öneririm.
                              Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
                              Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• Kingston 16GB (2x8GB) HyperX PREDATOR Black DDR4 3200MHz CL16 1.35V xmp Ram

ASUS PRIME B350-PLUS AMD B350 AM4 Ryzen™ DDR4 3200+(O.C.) MHz USB 3.1 Anakart

AMD Ryzen 5 1500X Soket AM4 3.6GHz - 3.7GHz 16MB 65W 14nm İşlemci

Bu parçaları tavsiye eder misiniz? Bunlarla uyumlu ekran kartı ne önerirsiniz? Ayrıca nereden ve ne kadara temin edebiliriz?
                                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 15.07.2017, 15:22.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X