Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Laptobumun maksimum ekran çözünürlüğü 1200x800. Windows 8'i sorunsuz kurup kullanabilir miyim?
    Windows 7'nin rahat calistigi tum sistemlerde windows 8 de calisir. Hatta windows 8'in sistem gereksinimi daha dusuktur. Fakat iyi performans almak icin minimum 2 gb ram, directx11 ekran karti ve en az iki cekirdekli 4 seneden eski olmayan bir islemci gerekir.

İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim eski laptopun anakart yanmıştı, onun içindeki dosyaları falan kurtarabilirmiyim?
    Harddiskini cikarip harici usb bellek kasasina takarsan tum dosyalara ulasabilirsin. Windows kullanici sifren varsa bu islem biraz zorlasabilir fakat bazi programlar (freecommander) araciligiyla o problemi de cozebilirsin.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
    "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Teşekkürler hocam her soruma cevap veriyorsun valla burada

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sistem gereksinimlerinde ekran çözünürlüğü için 1366x768 yazıyor da o yüzden sordum. Windows 7 yüklü bilgisayarda.
        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sistem gereksinimlerinde ekran çözünürlüğü için 1366x768 yazıyor da o yüzden sordum. Windows 7 yüklü bilgisayarda.
          Ekran cözünürlügünün hic bir etkisi yok. Windows 7'yi kaldiran sistem 8'i de rahatlikla kaldirir. O ekran cözünürlügü snap apps denen bir cesit pencere sürükleme fonksiyonu icin gerekli.

En son seyyah61 tarafından düzenlendi; 28.10.2012, 23:19.

Yorum

• Format attım fakat ekran kartının driverını yüklemeye çalışırken bu hatayı alıyorum. Normalde ekran kartım Ati HD 5650 olmasına rağmen şu an Intel HD Graphics yazıyor. Nasıl düzeltebilirim?
            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Arkadaşlar internete girdiğimde bazen şu hatayı görüyorum

''iobit.mybrowserbar.com konumundaki sunucu bulunamıyor.''

DSL-LINE kutusunu mu kontrol etmem gerekiyor

ne yapmalıyım
              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
              Olmak ister isen bu yolda mahir,
              Harabat ehlini hor görme şakir,
              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar internete girdiğimde bazen şu hatayı görüyorum

''iobit.mybrowserbar.com konumundaki sunucu bulunamıyor.''

DSL-LINE kutusunu mu kontrol etmem gerekiyor

ne yapmalıyım
                iobit browserbar'i tekrardan yükle, o zmn hata kaybolmasi lazim.
                https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Format attım fakat ekran kartının driverını yüklemeye çalışırken bu hatayı alıyorum. Normalde ekran kartım Ati HD 5650 olmasına rağmen şu an Intel HD Graphics yazıyor. Nasıl düzeltebilirim?
                  yanlis driver olmasin? belki x86 ve x64 versiyonlari karistirmissin. O hata ordan kaynaklanabilir.
                  https://twitter.com/Alika87

Yorum

• sevgili bilgisayar severler
                    elimde antika bir mp3 player var
                    philipis marka
                    daha önceden buna rahatça müzik yükleyebiliyordum
                    ancak şimdi bilgisayara takıyorum,aygıt tanımlanamadı diyor
                    üstelik taktığım aygıtıda görmüyor.
                    başka bir cihazı usb girişinden bağladığımda rahatlıkla bunu algılayabilir
                    sorunum nedir?
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sevgili bilgisayar severler
                      elimde antika bir mp3 player var
                      philipis marka
                      daha önceden buna rahatça müzik yükleyebiliyordum
                      ancak şimdi bilgisayara takıyorum,aygıt tanımlanamadı diyor
                      üstelik taktığım aygıtıda görmüyor.
                      başka bir cihazı usb girişinden bağladığımda rahatlıkla bunu algılayabilir
                      sorunum nedir?
                      Tam olarak modeli nedir? Kablo ile mi yoksa direkt mi baglaniyorsun? Mp3'ü takinca bilgisayarim'dan yönet'i ac ve mp3'ü bularak bicimlendir.

Yorum

• Smart tv?

Web tarayıcısı olan bir smart tv alsam bununla bilgisayar üzerinden girdiğim sitelerin tümüne girebilir miyim,maç yayını yapan sitelerde sıkıntı olur mu?
                        *
                        *
                        Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tam olarak modeli nedir? Kablo ile mi yoksa direkt mi baglaniyorsun? Mp3'ü takinca bilgisayarim'dan yönet'i ac ve mp3'ü bularak bicimlendir.

philips
                          modelini bilmiyorum
                          mp4

kablo ile bağlanıyorum
                          sorun bilgisayarın mp3 ü hiç görmemesinde
                          yani takıyorum,bilinmeyen aygıt diye bir sorun çıkıyor,sürücü yüklenmemiş diyor,oysa ben yıllardır bu makinayı sürücüsüz kullanıyorum,eskiden şarkıyı alır sürüklerdim olurdu,şimdi ne değiştide böyle oldu anlamadım zaten,ayrıca diğer usb girişlerine bir şey bağlayınca çok iyi çalışıyor.sadece mp 3 çalışmıyor.
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            philips
                            modelini bilmiyorum
                            mp4

kablo ile bağlanıyorum
                            sorun bilgisayarın mp3 ü hiç görmemesinde
                            yani takıyorum,bilinmeyen aygıt diye bir sorun çıkıyor,sürücü yüklenmemiş diyor,oysa ben yıllardır bu makinayı sürücüsüz kullanıyorum,eskiden şarkıyı alır sürüklerdim olurdu,şimdi ne değiştide böyle oldu anlamadım zaten,ayrıca diğer usb girişlerine bir şey bağlayınca çok iyi çalışıyor.sadece mp 3 çalışmıyor.
                            Baska bir kablo ile dene.

Yorum

• Arkadaşlar

Nerden bulaştı bilmiyorum ama choreme'de ask.com arama motorundan bir türlü kurtulamıyorum. Nasıl silebilirim bunu bilen var mı? Program ekle kaldırdan sildim ama hala çıkıyor.
                              Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar

Nerden bulaştı bilmiyorum ama choreme'de ask.com arama motorundan bir türlü kurtulamıyorum. Nasıl silebilirim bunu bilen var mı? Program ekle kaldırdan sildim ama hala çıkıyor.
                                Chrome ayarlardan standart arama motorunu google olarak degistir.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X