Edit
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 14.02.2016, 08:15.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
-
Lenovo Z5075 Notebook Amd Fx-7500 2.1ghz-8gb-1tb-15.6''-2gb-Wın8.1 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Günlük kullanım için düşünüyorum. Bilgisayarda oyun falan oynamam. Ofis programları, sosyal medya, forum vb işler için düşünüyorum. İşlemcisi Amd fx 7500. Bu bir dezavantaj mıdır?ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
-
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
- Alıntı
Yorum
-
arkadaslar yogunluhumdan dolayı bu sıralar sızlerle ılgılenemıyorum iletişim bilgilerim profılımde mevcut acıl bır durumda bana ulasabılırsınız yada sıztemızden ozel mesaj atabılırsınız anladığım bıldıgım bır konu ıse elımden geldıgı kadar yardımcı olurumTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
- Alıntı
Yorum
-
gunluk kullanım ıcın cok rahat ısını gorur sadece ram bellek bıraz dusuk gelebılır bu durumdada ram takviyesi yapabılırsınnTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegunluk kullanım ıcın cok rahat ısını gorur sadece ram bellek bıraz dusuk gelebılır bu durumdada ram takviyesi yapabılırsınn
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO modeli almıştım ama kasa ekran arasında açıklık olduğunu farkettim. Amd olmasından da biraz soğumuştum. Onun yerine Asus aldım
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-...-notebook.htmlTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Utku61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi günler. Bilgisayarımda Windows 8.1 yüklü. Windows 10'a geçiş yapmak istiyorum acaba anlayan birileri var mı ?
1-bilgisayarınızın butun guncellemelerını tamamlayın kendısı kurulum dosyalarını otomatik olarak indirecektir eger kurulumla ilgili sorun yasarsanız c:/surucusunun ıcınde dosyaları ındırdıgı klasoru bulup oradan direkt setup dosyasını calıstırabılırsınız sonrası yonergeleri takip etmenızle mumkun kurulum esnasında sızden herhangı bır guncelleme ısterse yaptırmayın sade bir sekılde kurulumu tamamlayıp yeni işletim sistemınız uzerınden guncellemerınızı tamamlarsınız eger eskı işletim sistemınız lisanslı ıse aynı lısansla devam eder sızden herhangi bir lisans istemez bunun dısında soracak bıseyınız varsa elımden geldıgı kadar yardımcı olmaya calsırımTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilgisayar wi-fi'deyken oluşan ani ping dalgalanmalarını engelleyebileceğimiz bir program bilen var mı?Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWifi olarak çözüm çok yok maalesef. kablolu bağlantı kesim çözüm.
- Alıntı
Yorum
Yorum