İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Eğer Windows 7 kullanıyorsanız ve 8'e geçmeyi düşünüyorsanız bir daha düşünün derim. En zaından biraz daha zaman geçsin. Yükledim ama alışamadım ve tekrar 7'ye döndüm.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
-
chrome tarayıcısının görselleştirilmiş versiyonu farklı bir yönü yok benceForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülechrome tarayıcısının görselleştirilmiş versiyonu farklı bir yönü yok bence
bir de yeni sekme açarken favori sitelerin görünüyor orada ts.org u seçtim çok şık görünüyor.
- Alıntı
Yorum
-
Pc kablosuz ağları görmüyor. Kapatıp açıyorum 10 dakika bağlanıyorum yine gidiyor.
Sorun nedir?ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePc kablosuz ağları görmüyor. Kapatıp açıyorum 10 dakika bağlanıyorum yine gidiyor.
Sorun nedir?Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
Eyvallah SerdarımEn son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 30.12.2012, 11:21.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
- Alıntı
Yorum
-
Sorun yine devam ediyor. Bütün yeni güncellemeleri kurmama rağmen yine aynı. Kapatıp açıyorum kablosuz bağlanıyorum. Aradan 5 dakika geçiyor wireless gidiyor. Tekrar kapayıp açınca yine geliyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Windows 8 yükledim bu sorun türedi. Şimdi tekrar 7'ye döndüm sorun yine aynı.
Not: Kabloyla bağlantıda sorun yok. Bir ALLAH'ın kulu yardım etsin yoksa laptobu köşeden köşeye vuracağım.
Not:2 Bu sorun anakartla mı ilgili yoksa windowsla mı ilgili?ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
- Alıntı
Yorum
-
Cafer abi,
Laptopun marka ve modelini söyler misin?
Ilk olarak wireless acma kapama dügmesini kontrol et varsa.
Dogru sürücüyü yüklediginden emin ol. Bunun icin device id denilen sey lazim. Aygit yöneticisinden wireless'i bul ve özellikler'i ac. Detaylara gir ve "Hardware ID" yi sec. Orda yazani kopyala buraya yapistir.
Bazi laptoplarin bazi modellerinde farkli farkli wireless modülleri oluyor.
En son ihtimal de wireless modülü bozulmustur. Anakart ile alakasi yok. Eger o bozuksa da sorun degil. Degistirilebilir bir parca. Ya da usb üzerinden wireless alicisi da takabilirsin."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun yine devam ediyor. Bütün yeni güncellemeleri kurmama rağmen yine aynı. Kapatıp açıyorum kablosuz bağlanıyorum. Aradan 5 dakika geçiyor wireless gidiyor. Tekrar kapayıp açınca yine geliyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Windows 8 yükledim bu sorun türedi. Şimdi tekrar 7'ye döndüm sorun yine aynı.
Not: Kabloyla bağlantıda sorun yok. Bir ALLAH'ın kulu yardım etsin yoksa laptobu köşeden köşeye vuracağım.
Not:2 Bu sorun anakartla mı ilgili yoksa windowsla mı ilgili?
Win8'den Win7 geçerken format atarak kurduysan abi , durum yazılımsal gibi gözüküyor.
Eğer format atmadan uğraşıyorsan tekrardan sistemi kur derim.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
Seyyah ve Serdar;
Aygıt Yöneticisi + Ağ Bağdaştırıcıları bölümünden Migrosoft Virtual WİFİ Miniport Adapter yazılımı güncel değildi, onu güncelledim. Şu anda problem çözülmüş gözüküyor. Yarım saat oldu düşmedi hala. Hata tekrar ederse yazarım, sağolunODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
- Alıntı
Yorum
-
* Galaxy s2 aldık. Herşey güzel ama konuşurken karşıdan gelen sese alışamadım hala.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
Yorum
Yorum