Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tamam olum o kadar biliyorum Computer Engineering okuyoruz. Ordan ses denetimine girince HDMI'ı seçiyorum fakat ses yinede aktarılmıyor.
    Onur
    google'a yaz kardeşim
    ama senin yazman da ayıp olur be kardeşim
    Mühendis adamsın
    Canberk'ten iyi bilmen lazım en azından
    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
    Olmak ister isen bu yolda mahir,
    Harabat ehlini hor görme şakir,
    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Hayır cidden beğenmiyor bide yardım edeni paşam Yürü git hocana sor lan pabucumun mühendisi
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Msnde kameram açılmıyor bunu nasıl düzeltebilirim? Karşı tarafı görebiliyorum ama karşı taraf beni göremiyor ben de kendimi göremiyorum.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Msnde kameram açılmıyor bunu nasıl düzeltebilirim? Karşı tarafı görebiliyorum ama karşı taraf beni göremiyor ben de kendimi göremiyorum.
          Kameranın driver'ı yüklü mü ?
          Eğer yüklü ise Msn'i açtıktan sonra araçlardan Ses ve Görüntü kurulumu'nu takip et bakalım görebilecekmisin.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

HDMI ile Notebook'u Led Tv'ye bağladığımda önceden ses ve görüntü aktarılıyordu fakat artık sadece görüntü aktarabiliyorum ses notebook'dan çıkıyor.

Nasıl düzeltebilirim acaba?
            Ekran kartı driver ve chipset driverini güncelle.

İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben şimdi bu amd küfür etsem nasıl olacak bir tane x700 update bulamadım...amd ekran kartı artık almam...internette gezen updatelerde hep fake
            Ati'nin sitesinde olan hiçbir driver fake değil.Ekran kartın eskiyse onlar ne yapsın

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Msnde kameram açılmıyor bunu nasıl düzeltebilirim? Karşı tarafı görebiliyorum ama karşı taraf beni göremiyor ben de kendimi göremiyorum.
            Webcam driverinin yüklü olduğuna eminseniz.

MSN açıldıktan sonra Araçlar/Ses ve Görüntü ayarları bölümüne girip ayar yaparsanız düzelecektir.
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kameranın driver'ı yüklü mü ?
              Eğer yüklü ise Msn'i açtıktan sonra araçlardan Ses ve Görüntü kurulumu'nu takip et bakalım görebilecekmisin.
              İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Webcam driverinin yüklü olduğuna eminseniz.

MSN açıldıktan sonra Araçlar/Ses ve Görüntü ayarları bölümüne girip ayar yaparsanız düzelecektir.
              Driver yüklü. Ses görüntü kurulumunda görüntü açık ama web cam ayarları yapılamıyor. Bir de bir iki kez görüntünün açıldığı olmuştu karşı tarafta. Ama her zaman değil, ben hiç göremiyorum zaten.

Yorum

• iyi akşamlar arkadaşlar Intro. to Programming (C) dersim varda program yazan arkadaşlardan biri bana yardım edebilecek birisi var mı?
                En son Ahmet Karadeniz tarafından düzenlendi; 09.12.2011, 21:54.
                Eski kullanıcı adı: olikos61
                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• ts uzantılı videoları nasıl izleyebilirim?
                  *
                  *
                  Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• ATI Mobility Radeon HD 5650 => Ekran kartı
                    Intel (R) 5 Series / 3400 Chipset Family Enhanced => Chipset

Bunların son güncel driverları gerek bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
                    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

ATI Mobility Radeon HD 5650 => Ekran kartı
                      Intel (R) 5 Series / 3400 Chipset Family Enhanced => Chipset

Bunların son güncel driverları gerek bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
                      Ekran kartı için ;

İndividual diyorsun. 64 bit işletim sistemi için.

Chipset için devamını getirirsin.

Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Serdar abi sağolasın ekran kartını hallettim fakat chipset driverı .oem uzantılı nasıl yükleyebilirim bunu?
                        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Hallettim sağolun.

Ses denetiminde Hoparlör, RealTek ve HDMI'dan ses çıkışı gözüküyordu. Hoparlör'ü etkinleştirmekten vazgeçtim aygıtlardan çıkardım ses HDMI ile TV'ye verildi. Bilgisayarın sesini kullancağım zaman Denetim Masasından tekrar Hoparlörü etkinleştiriyorum.
                          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Kablolu olarak kullandığım interneti kablosuza çevirmeyi planlıyorum.Kablosuz bağlantı hakkında olumsuz şeyler söyleniyor.Kanseri tetiklediğini okudum.Modem ve pc de odamda kararsız kaldım ne önerirsiniz?
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kablolu olarak kullandığım interneti kablosuza çevirmeyi planlıyorum.Kablosuz bağlantı hakkında olumsuz şeyler söyleniyor.Kanseri tetiklediğini okudum.Modem ve pc de odamda kararsız kaldım ne önerirsiniz?
                              Fizik dersinde gördüğüm kadarıyla hoca çok zararlı olduğunu ifade etmişti, frekansı yüksek çünkü, insan vücuduna etki edebiliyor. Fakat kablosuz modemi uzağa koyarsanız zararı azaltabilirsiniz demişti. Bildiğim bu kadar.

Yorum

• Bizde HD uydu alıcısı var.HDMI kablo da var ben bunu laptop'uma nasıl bağlarım?Başka bir donanım ya da yazılımda gerekiyor mu?Çünkü hdmı kabloyu laptop'un hdmı girişine taktığımda hiç tepki vermedi.Ayarlardan ekrana girdiğimde yeni ekran da görmedi.Nasıl yapabilirim?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X