Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bende aylık ortalama 50-100 Gb kullanıyorum. Bir sorun yaşamıyorum memnunum 2 yıldır

Yorum

• Desenize herkes aynı...Yani benim gibi Ben de öyleyim düşme olmadığına güvenerek bu tarifeye geçmiştim ve de pek sorun yaşamadım zaten.

Merak etme sebebim şuydu; son günlerde hızım yerlerde. Zaman zaman en ufak bir sayfayı bile açamıyorum. Tivibu hız eksikliğinden açılamıyor. Webtvde maçları 800kbps ile izlerken artık 200'den yukarı çıkmıyor vs.

Acaba dedim artık düşürmeye mi başladılar kotayı aşınca.

Bir de bu hız kesintisi faturayı geç yatırmakla ilgili olabilir mi ??? Başına böyle bi iş gelen var mı? Öyleyse bugün gidip yatırayım akşam bizim maç yine zehir olmasın.
      Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
      Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Birşey soracağım.
        1.5 TB Samsung 3"5 inç hard disk 175 tl uygunmudur sizce.
        Veya da 1.5 tb de önereceğiniz ürünler var mıdır?
        En son Mustafa Önder tarafından düzenlendi; 30.08.2010, 16:25.
        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Desenize herkes aynı...Yani benim gibi Ben de öyleyim düşme olmadığına güvenerek bu tarifeye geçmiştim ve de pek sorun yaşamadım zaten.

Merak etme sebebim şuydu; son günlerde hızım yerlerde. Zaman zaman en ufak bir sayfayı bile açamıyorum. Tivibu hız eksikliğinden açılamıyor. Webtvde maçları 800kbps ile izlerken artık 200'den yukarı çıkmıyor vs.

Bir de bu hız kesintisi faturayı geç yatırmakla ilgili olabilir mi ??? Başına böyle bi iş gelen var mı? Öyleyse bugün gidip yatırayım akşam bizim maç yine zehir olmasın.
          TTnet olunca internetin yavaş olması kaçınılmaz. Faturayı geç yatırmakla alakalı değil. Lakin bu kota aşımı uygulaması piyangodan sana vurmuş olabilir. Azınlık bir kesime yapıyorlar sanırım bunu yapmıyorlar gözükmesin diye..

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Birşey soracağım.
            1.5 TB Samsung 3"5 inç hard disk 175 tl uygunmudur sizce.
            Evet uygun..Ben 1TB Western Digitali 160 liraya almıştım..

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Desenize herkes aynı...Yani benim gibi Ben de öyleyim düşme olmadığına güvenerek bu tarifeye geçmiştim ve de pek sorun yaşamadım zaten.

Ben daha yeni geçtim şuan kota 170 GB olmuştur ama son günler internet sayfaları dediğin gibi çok geç açılıyor..Ama bakıyorum hız 6 mbit gösteriyor benim yani bir düşme yok..

Buradan hızını test edebilirsin: http://hiztesti.ttnet.com.tr/

Yorum

• Download hızı : 0,885 Mbps

Upload hızı : 0,2 Mbps

Benim internet hızım nasıl ? Değerlendirebilecek kimse var mı ?

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Download hızı : 0,885 Mbps

Upload hızı : 0,2 Mbps

Benim internet hızım nasıl ? Değerlendirebilecek kimse var mı ?
                  Ne yaptığına bağlı bu soru.Ama birşeyler indiriyorsan Tv,Maç izliyorsan yetersiz..

Yorum

• İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne yaptığına bağlı bu soru.Ama birşeyler indiriyorsan Tv,Maç izliyorsan yetersiz..
                    Maçları bilgisayardan indiriyorum. Bi şey indirmiyorum çünkü kotalı ama şu an 8 gb olmuştur

Bu hızı nasıl arttırabilirim ?

Yorum

• tarife değişikliği yapmak isteyenler internetten online olarakta yapılabiliyor.
                      kendimden biliyorumyani

internet hızını arttırmak isteyenler ya telefonla müşteri hizmetlerini arayarak ya da türk telekom a giderek sorunu halledebilirler
                      Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Kotasız aylık ne kadar ?

Birde bu TTNET mi daha avantajlı yoksa başka internetler mi ?

Ben bu konuda biraz geri kaldım kusura bakmayın

Yorum

Kotasız aylık ne kadar ?

Birde bu TTNET mi daha avantajlı yoksa başka internetler mi ?

Ben bu konuda biraz geri kaldım kusura bakmayın
                          kotasız ben 29 veriyorum şimdi. 6 ay sonra 49 olcak

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak deadlylove tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kotasız ben 29 veriyorum şimdi. 6 ay sonra 49 olcak
                            Taşınırsak eğer bende öyle yaptırıyım ya

Zaten her ay en az 50 kağıt veriyoruz bari kotasız olsunda rahat rahat takılıyım

Yorum

Taşınırsak eğer bende öyle yaptırıyım ya

Zaten her ay en az 50 kağıt veriyoruz bari kotasız olsunda rahat rahat takılıyım
                              bencede kotasız yaptır. verdğin paraya yazık.. çok rahat ediyo insan. hele bide kablosuzsa modem.. ohh....

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak deadlylove tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bencede kotasız yaptır. verdğin paraya yazık.. çok rahat ediyo insan. hele bide kablosuzsa modem.. ohh....
                                Kablosuz modem nasıl oluyor ya ?

Benimkinde kablo var

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X