Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Log'tech marka kablosuz fare klavyenin alicisini kaybettim.

Sadece alici alip kurtarabilirmiyim?
    Logitech alıcı getirmiyor ve üretmiyor.

Dolayısıyla yeni klavye alacaksınız.

Geçmiş olsun .
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      * Galaxy s2 aldık. Herşey güzel ama konuşurken karşıdan gelen sese alışamadım hala.
      Neyine alışamadın abi.
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sorun yine devam ediyor. Bütün yeni güncellemeleri kurmama rağmen yine aynı. Kapatıp açıyorum kablosuz bağlanıyorum. Aradan 5 dakika geçiyor wireless gidiyor. Tekrar kapayıp açınca yine geliyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Windows 8 yükledim bu sorun türedi. Şimdi tekrar 7'ye döndüm sorun yine aynı.

Not: Kabloyla bağlantıda sorun yok. Bir ALLAH'ın kulu yardım etsin yoksa laptobu köşeden köşeye vuracağım.

Not:2 Bu sorun anakartla mı ilgili yoksa windowsla mı ilgili?
        Lanet olası sorun yine devam ediyor Aygıt Yöneticisi bölümünden WİFİ yazılımını güncelledim ama sorun hala devam ediyor

Laptop :Toshiba Satellite A300-20F
        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Cafer abi anti-malware programlarından birisini indirip taratmayı dene birde. Bu tip virüsümsü dosyalar ağları koprtabiliyor ikide bir.

Benim tavsiyem budur. Spy Bot http://www.safer-networking.org/dl/
          En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 05.01.2013, 21:51.

Yorum

• Samet antivirüs yazılımı var bende. İşe yaramaz mı o (ESET)
            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Samet antivirüs yazılımı var bende. İşe yaramaz mı o (ESET)
              O zaman çokta gerek yok ama Spy Bot bilgisayarı çok derinlemesine tarayan bir programdır. Siz bilirsiniz

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O zaman çokta gerek yok ama Spy Bot bilgisayarı çok derinlemesine tarayan bir programdır. Siz bilirsiniz
                Normalde iyi bir antivirüs programı yeterli olur ama, yukarıda bahsedilen durum bence pek normal değil.

Spybot ya da benzeri, tek seferlik çalıştırılan tarama programları "safe mode" ya da DOS modda çalıştırılırsa işe yarayabilir...
                Derin Trabzonspor
                HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Logitech alıcı getirmiyor ve üretmiyor.

Dolayısıyla yeni klavye alacaksınız.

Geçmiş olsun .

O zaman en iyisi kablosuz mouse alıp eldeki sete uydurmaya çalışmak.

Cevap için teşekkür ederim.
                  *
                  *
                  Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

Cafer abi anti-malware programlarından birisini indirip taratmayı dene birde. Bu tip virüsümsü dosyalar ağları koprtabiliyor ikide bir.

Benim tavsiyem budur. Spy Bot http://www.safer-networking.org/dl/
                    Şu ana kadar sistemde 36 zararlı yazılım buldu.

Yorum

• Allah nazardan saklasın İnşallah sıkıntı çıkaran arkadaşımız bu 36'nın içindedir Olur ki daha da bulacak. En sonunda hepsini seçe tıklayıp sil demeniz gerekiyor
                      En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 05.01.2013, 21:57.

Yorum

• Samet 2 saattir Wİ-Fİ de kopma yok.

Bakalım

Eset'in içine tüküreyim. Para ödediğimiz yazılım işe yaramıyor.
                        En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 05.01.2013, 22:17.

Yorum

Samet 2 saattir Wİ-Fİ de kopma yok.

Bakalım

Eset'in içine tüküreyim. Para ödediğimiz yazılım işe yaramıyor.
                          Antivirüse para vereceksen Kaspersky al bence.

Bedavalardan da Avast'ı önerebilirim.
                          Derin Trabzonspor

Yorum

• Bu konuda daha bilgili insanlar şüphesiz vardır burada,onlar cevap verebilirse sevinirim ; bazı antivirüs programlarının kasıtlı olarak virüs çağırdığını düşünüyorum.

Yorum

Bu konuda daha bilgili insanlar şüphesiz vardır burada,onlar cevap verebilirse sevinirim ; bazı antivirüs programlarının kasıtlı olarak virüs çağırdığını düşünüyorum.
                              Tam öyle denemez de, antivirüs programlarının yakalamayacağı türde virüs-trojan üretmenin yollarını yine bir şekilde antivirüs firmalarından öğreniyorlar diyebiliriz.

Bilmem tam anlatabildim mi...

Bilgisayarınızda virüs istemiyorsanız IOS, yani Apple cihazları kullanacaksınız.... En temizi o...
                              Derin Trabzonspor

Yorum

• Anladım,teşekkür ederim lâkin çift tıklayıp açmadıktan sonra dosyaları ben rahat edemiyorum. Linux denedim alışamadım. .exe'ler herşeyimiz

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X