Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
-
İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleağ bağlantılarında TCP\IP protokolu senın ıhtıyacını rahatlıkla karsılar alacagın 8 mbs ınternet ve wailles modemde cok rahat 4 kısıye yetecektır senın ınternetle ılgılı sorunun buyuk olcude zaten dusuk olan ınternetınıze fazla yuklenmenız yada swich ile ilgili bir sorun olabılır once sorunun neyden kaynaklandıgını bulman gerek yoksa bose masraf yapıyorda olabılırsın mesela ılk once dıger kullanıcıların internetını ıptal et ve bak bakalım tek kısı ıken nasıl ona gore cozum uretmenı tavsıye ederım
Bütün bilgisayarlara format attım,Şu an problem yok gibi gözüküyor...
Herkese teşekkürler,Büyük bir dertten kurtulmuş gibi gözüküyorum...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabah İnterneti 8 Mb'e kadar hıza çevirdim,Herhangi düzelme olmadı Download hızlandı ama sayfalar yine problemli idi...
Bütün bilgisayarlara format attım,Şu an problem yok gibi gözüküyor...
Herkese teşekkürler,Büyük bir dertten kurtulmuş gibi gözüküyorum...
o zman senın sıkıntın trojen explorer mozilla yada frifox gibi bağımsız calısan bir tarayıcı degil direk olarak ısletım sıstemı ıle bırlıkte ısletım sıstemının tabanını kullanarak calsıyor dogal olarak bılgısayarında virus trojen gibi zararlı ıcerıkler varsa ınternetını yavaslatacaktırTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaslar Laptop'umu Lcd tv ye bagladim fakat tv de goruntu var ses yok ses pc den geliyor nasil cozebilirim bunu yardim edebilecek biri varmi ?# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadşalar format atrarken ''kur bilgisayarınıza takılı hiçbir sabit disk bulamadı'' diyor..
Bunun çözümü nedir..Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
N.F.Kısakürek
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle birşey bende hatırlıyorum Vista kurarken olmuştu.Altta galiba 2 seçenek vardı onlara basınca olmuyordu.Ama onları ellemeden direk enter'layınca olmuştu.Zamanında baya uğraşmıştım.Çözümün bu kadar kolay olacağı aklıma bile gelmezdi.Başka bir sorunda olabilir.Diğer bir çözümde biostan yapılıyor; sata desteğini disable etmek..Buda laptop'ta başıma gelmişti..Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar Laptop'umu Lcd tv ye bagladim fakat tv de goruntu var ses yok ses pc den geliyor nasil cozebilirim bunu yardim edebilecek biri varmi ?
Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
N.F.Kısakürek
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSata desteğini disable etmeye çalışıyorum ama yerini bulamadım..
Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
N.F.Kısakürek
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleM.S.SOFU sorunun halloldu mu?
indirdim kurdum oyunu
exe hatası veriyor
at3.exe çalışmayı durdurdu diyor yine
en son deli oldum
bilgisayardaki bütün oyunları sildim
fm hariç tabi
zaten sınav dönemi yaklaşıyor
iki taraf içinde-oyunlar ve ben- hayırlısı bu olacak gibişimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenellikle Advanced kısmında oluyor ama BIOS yazılımına göre değişebilir tabi.
Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBulaşmaaa,
diyecektim ki bulaşmışsın.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle bir yer bulamadım hocam..Benim ki Amibios muş galiba..Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
N.F.Kısakürek
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman Main'de SATA CONFIGURATION olması lazım..Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
Yorum