Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 80048820 hata koduyla msn açamıyoruz.

Pc XP , win7 falan değil. Yardımlarınızı bekliyorum.

Sorun çözülmüştür teşekkürler.
    En son Oktay AKKUŞ tarafından düzenlendi; 04.08.2010, 13:33.
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar exper 5242 marka laptopun ekran kartı yandı. değişim kaç para olur.
      Mustafa bilgisayarının konfigrasyonunu bulamadım, yazarsan daha fazla yardımım dokunabilir.

Sanıyorum garantisi yok bilgisayarın. Teknik servise gönderirsen muhtemelen çok yüksek fiyat isteyeceklerdir. İstanbul kadıköy'deki Yazıcıoğlu iş hanında notebook tamiri yapan dükkanlarda 100-200 TL arasına yaptırabilirsin. Tabi çok üst düzey bir kart değilse. Gidebilme imkanın varsa orada yaptırabilirsin.

Ayrıca ekran kartının yandığından emin misin ?

Eğer ekrana hiç görüntü gelmiyorsa sorun chipset'ten de kaynaklanıyor olabilir.
      Görüntüde bozulmalar varsa ekran kartının ve ayaklarının lehimlerinde bir problem olabilir.
      BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak Özkan Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mustafa bilgisayarının konfigrasyonunu bulamadım, yazarsan daha fazla yardımım dokunabilir.

Sanıyorum garantisi yok bilgisayarın. Teknik servise gönderirsen muhtemelen çok yüksek fiyat isteyeceklerdir. İstanbul kadıköy'deki Yazıcıoğlu iş hanında notebook tamiri yapan dükkanlarda 100-200 TL arasına yaptırabilirsin. Tabi çok üst düzey bir kart değilse. Gidebilme imkanın varsa orada yaptırabilirsin.

Ayrıca ekran kartının yandığından emin misin ?

Eğer ekrana hiç görüntü gelmiyorsa sorun chipset'ten de kaynaklanıyor olabilir.
        Görüntüde bozulmalar varsa ekran kartının ve ayaklarının lehimlerinde bir problem olabilir.
        Abi valla abimin laptop Exper çok iyi değildi ekran kartı faso fiso birşey...
        Servise gönderdi oradan demişler 300 e yaparız diye.
        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi valla abimin laptop Exper çok iyi değildi ekran kartı faso fiso birşey...
          Servise gönderdi oradan demişler 300 e yaparız diye.
          Maalesef bir çok firmanın teknik servisi böyle davranıyor. Hatta ürünü tamir etmek yerine size ısrarla yenisini öneriyorlar.

Yukarıda bahsettiğim gibi İstanbul-Kadıköy'e götürme imkanınız varsa çok daha ucuza yaptırabilirsiniz. Ayrıca servise oranla daha kısa sürede (muhtemelen aynı gün) teslim alırsınız.
          En son Özkan Erdem tarafından düzenlendi; 05.08.2010, 11:22.
          BORDO MAVİ

Yorum

• 7zip indireceğim ama bu uygulama win32 geçerli uygulaması değil diye hata alıyorum.

Aynı şekilde cs 1.6 için de böyle hata alıyorum. Ne yapmalıyım.
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Yeni Netebook Alıcam Ancak Kararsızım Bilgili Biri Aydınlatabilir Mi.. Bi Kaç Sorum Olucak
              En İyilerini Söylerseniz İçlerinden Bide Ek Olarak Kendiniz Ama Bence i3 deil Şunu Alda Diyebilirsiniz.

1) İşlemci i3 i5 ..
              2) Dahili ve Harici Ekran Kartı Arasındaki Fark.
              3) Ekran Kartı Nvidia , ATI
              4) İşlemci Numarası 520M 330M Falan Yazıyor Bunların Anlamı..

Yardımcı oLursanız Sevinirim.. Almışken İyi Birşey Almak İstiyorum Ama Uçmadan
              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Arkadaşlar Facebook'ta video izleyemiyorum ?

Yarıya kadar geliyor sonra duruyor ve ilerlemiyor neden olabilir ?

Web Browser olarak Mozilla kullanıyorum ..

Yorum

• Yarıya kadar gelip durması ilginç bazı videolarda oluyor ama hepsinde olmaması lazım
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Videoya gir öyle izle.
                    Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yarıya kadar gelip durması ilginç bazı videolarda oluyor ama hepsinde olmaması lazım
                      videoda sorun olabilir. aynı videoyu youtube den izlemeyi dene..
                      mesele trabzonsporu tutmak değil yeğen... mesele trabzonsporu sevmek....

Yorum

• arkadaşlar önemli bi soru soracam...
                        bios ayarlarından pcı slotları açmak gerekiyomuş. ben biosta gezdim öyle bişey göremedim...
                        bir bilen varsa bana yardımcı olabilirmi acaba?
                        mesele trabzonsporu tutmak değil yeğen... mesele trabzonsporu sevmek....

Yorum

• arkadaşlar bilgisayarım acayip ağırlaştı.format cd'mi bulamıyorum.acaba nasıl eski haline getirebilirim.program önerecek var mı acaba
                          ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                          #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak YakupDayi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar önemli bi soru soracam...
                            bios ayarlarından pcı slotları açmak gerekiyomuş. ben biosta gezdim öyle bişey göremedim...
                            bir bilen varsa bana yardımcı olabilirmi acaba?

biosun marka modelıne gore degisir bazı bioslarda slot olarak yazmaz oyuzden dıkkatlı olmaslısın
                            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar bilgisayarım acayip ağırlaştı.format cd'mi bulamıyorum.acaba nasıl eski haline getirebilirim.program önerecek var mı acaba

bilgisayarının ıcınde cd olusturma programı olması lazım onunla dvdnı yada cdnı olusturabılırsın markalı burun bılgisayarlarda olur
                              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar bilgisayarım acayip ağırlaştı.format cd'mi bulamıyorum.acaba nasıl eski haline getirebilirim.program önerecek var mı acaba
                                Adwanced Windows Care çalıştır + antivirüs ile tarat + yine olmazsa Ashampoo WinOpitimizer programını yükle ve tarat
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X