Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaslar, Cd okuma özelligi olmayan Netbookuma Pardus yüklemek istiyorum. Acaba sadece Daemontoolsla yapabilrmiyim?
    Bildiğim kadarıyla Daemontoolsla olmuyor.
    Flash diskin varsa level boot edip Flashla yükleyebilirsin.
    "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Bu arada bir de müjde vereyim ADSL kullanıcılarına. TTNET artık Yalın ADSL (Sabit telefon hatsız) hizmetini başlatıyor. Yani artık sadece ADSL kullananlar sabit telefon hatlarından dolayısıyla da her ay haksız yere ödedikleri 15 TL den kurtulmuş olacaklar.

3G TTNET'i oldukca rahatsız etti
      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu arada bir de müjde vereyim ADSL kullanıcılarına. TTNET artık Yalın ADSL (Sabit telefon hatsız) hizmetini başlatıyor. Yani artık sadece ADSL kullananlar sabit telefon hatlarından dolayısıyla da her ay haksız yere ödedikleri 15 TL den kurtulmuş olacaklar.

Bir ara yanlış hatırlamıyorsam Nevşehirde bununla ilgili bir dava açılmış ve Telekom kaybetmişti. Ama uygulama ne oldu bilmiyorum. (Haberide buldum)

Peki bu bilgi kesin mi ve ne zaman devreye girecek ?
        "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bildiğim kadarıyla Daemontoolsla olmuyor.
          Flash diskin varsa level boot edip Flashla yükleyebilirsin.
          2 Gb Flashim var ama Level boot ne oluyor
          Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            USB klavye kullanıyorum diğer klavyeden(PS/2 mi deniyor ne) taktım çalışmıyor..Sorun nedir..
            Hala yapamadım..Yardım..
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2 Gb Flashim var ama Level boot ne oluyor
              Önce USB diskinizi biçimlendirin.

Daha sonra
              Başlat menüsüne girin ve Arama Çubuğuna cmd.exe yazın ve enter’a basın. Karşımıza gelen komut penceresine aşağıdaki komutları ve yapılması gerekenleri uygulayın.

1. diskpart
              2. list disk -Bilgisayarınızdaki sürücülerin listesini gösterir. Eğer bir sabir sürücünüz var ise sabit sürücünüzü 0, usb sürücünüzü 1 olarak gösterir.
              3. select disk 1 – USB sürücümüzü seçmek için.
              4. clean – USB sürücüsünü temizler. Fortmattan farklıdır.
              5. creat partition primary – USB sürücümüze birincil bölüm olarak tek bir bölüm oluşturuyoruz.
              6. select partition 1 – Oluşturduğumuz bölümü seçili hale getiriyoruz.
              7. active – Bölümü aktif hale getiriyoruz.
              8. format fs=fat32 quick -USB sürücümüze format atıyoruz. Sadece fat32 dosya sistemi kullanılabilir.
              9. assign -USB sürücümüze sürücü harfi atamış oluyoruz. F:\ gibi.
              10. exit – diskpart programını kapatıyoruz. Fakat pencereyi kapatmayın.

USB sürücümüzü başlangıçta çalışabilir ve içine kurulum dosylarını kopyalayabilir hale getirdik. Sıra geldi kurulum dosyalarını kopyalamaya.

Pardus kurulum dosyaları bir iso içersinde ise onlar bir yere çıkartın.
              Örneğin D: sürücünüzde Pardus klasörü adı altında bir yere çıkardığınız varsayalım.

USB sürücünüzü de F: olarak

xcopy d:\Pardus\*.* /s/e/f f:\
              [xcopy], [d:\Pardus\*.*] ve [f] harfinden sonra boşluk vardır.

Yalnız bilgisayarınız USB sürücü ile boot edilebilme özelliğine bakmanız lazım. Bunun için önce biosa bi göz atın daha sonra deneyin bence.

Kolay gelsin. Umarım işinize yarar.

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hala yapamadım..Yardım..
                Neyse hallettim sağolun
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Tesekkür ederim. Pardus dosyasini oldugu gibi Daemontools sayesinde d: deki bir Dosyaya tasidim, simdi bütün Islemleri yerne getiriyorum.

Insallah Ise yarar, Iso Dosyasi da zaten bu Pardus dosyasinin icinde
                  Trabzonspor
                  FC Barcelona MSV Duisburg
                  Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Türkçe kullanabileceğim bir photoshop programı arıyorum,
                    Ya da en kötü ihtimal ingilizce de olur
                    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Oktay onun yaptığını yapmaz kesinlikle ama yinede Photo Filtre ye bir bak istersen. Türkçe, kullanışlı bir program
                      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu arada bir de müjde vereyim ADSL kullanıcılarına. TTNET artık Yalın ADSL (Sabit telefon hatsız) hizmetini başlatıyor. Yani artık sadece ADSL kullananlar sabit telefon hatlarından dolayısıyla da her ay haksız yere ödedikleri 15 TL den kurtulmuş olacaklar.
                        O zaman süper olur. Benim bir ay sonra 2 yılık sözleşmem bitiyor ttnetle. Bende acaba başka internet şirketine mi geçsem diye düşünüyordum. Günlerdir araştırıyorum diğer internet firmalarını. Eğer telefon şartı kalkarsa ttnetden devam ederim. Aksi takdirde ya uydunet yada internetini tasi firmasına geçerim. En kötü ihtimale de telekomla sözleşmeyi bitirir sonra yeniden ttnetle sözleşme yaparım. En azından 3-5 ay indirimli fiyat öderim Gerçi artık uzun sözleşmeler yapmak istemiyorum. Yeni bir teknoloji çıkarsa iptal etmesi masraflı olur. Aslında en hızlı ve en ucuz interneti tellcom quicknet veriyor sanırım ama yaygın değil. Pek çok yerde yok.

Yorum

• Netcad kullananlar!

arkadaşlar aranızda netcad kullanan var mı? bir kaç sorum olacak programla ilgili...
                          Trabzonsporlu olmak gurur veriyor

Yorum

• İlk olarak Burak 1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar aranızda netcad kullanan var mı? bir kaç sorum olacak programla ilgili...
                            AutoCad olsa sorun değildi ama NetCad ile pek işim olmadı.

Yorum

• Evt Autocad olsaydın yardımcı olabilirdik.
                              ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
                              ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• after effects kullanmak istiyorum arkadaşlar.acaba trabzon'da kursu var mı sizin bildiğiniz?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X