Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ......

Muhtemelen kurmuş olduğunuz oyunlar Vista uyumlu değil bu yüzden bu hatayı veriyor.

......
    ahhh beeee
    airport tycoon 3 oyunun adı bilgisayar kaldırıyor ama nafile
    vista sıkıntısı
    vistayı laptopdan kaldırıp xp yüklemek te yemiyor
    hayırılısı bakalım
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ahhh beeee
      airport tycoon 3 oyunun adı bilgisayar kaldırıyor ama nafile
      vista sıkıntısı
      vistayı laptopdan kaldırıp xp yüklemek te yemiyor
      hayırılısı bakalım
      Eğer Vista orjinal lisans ise eğer ;

Microsoft ile görüşmenizi ( 33 66 999 ) Windows 7'ye geçmenizi öneririm.

Belli bir ücret karşılığı oluyor diye biliyorum - kesin emin değilim -

Windows 7 tabanı Xp üzerine kurulmuş olup , Xp'de almış olduğunuz performansını rahatlıkla alabilirsiniz.

Ek bilgi olarak Microsoft Haziran 2008 tarihi itibarıyla Xp'ye destek vermiyor.
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Kablosuz modem kullanmak istiyorsanız ;

Siz dahil diğer kullananlar kablosuz modem desteği yoksa Wirelless card veya kablosuz usb adaptör almak zorundalar.

Mesafeler uzak ise eğer araya access point'te almanız gerekmektedir.

Kablolu olarak bağlanmak kablosuz göre daha sorunsuzdur.

Sizin yaşamış olduğunuz sorun tamamen yazılım ile ilgili olduğunu zannediyorum.

Muhtemelen ağa bağlanan bir veya bir kaç kişide virüs mevcut.

Herkez kendi pc'sine format atsın sorun ortadan kalkar !

Çok sağolasın Serdar..
        Kablosuz kullanımından tamamen vazgeçtim..
        Yarın Bütün Bilgisayarla format atıcam,Düzelmezse Kablosuz Modem alıcam..

Bu arada bir soru daha sorayım,Ben modemle ilgili herhangi kurulum yapmıyorum,Format attıktan sonra Modemle ilgili bir şey yapmam gerekiyor mu??

Ek olarak İnternetten Download hızında herhangi sorun yok,Dosya indirirken 100 Kb civarı indiriyorum..
        Videolar da hızlı yükleniyor..
        Ama tek sorun sayfalar çok yavaş açılıyor,Bazen hızlanıyor..
        Ve Modemin olduğu dairedeki bilgisayara switch kullanmadan bağlantı yapınca internet sorunsuz çalışıyor..
        Sorun Switchte de olabilir mi?*
        En son Bekir tarafından düzenlendi; 12.01.2010, 00:13.

Yorum

Eğer Vista orjinal lisans ise eğer ;

Microsoft ile görüşmenizi ( 33 66 999 ) Windows 7'ye geçmenizi öneririm.

Belli bir ücret karşılığı oluyor diye biliyorum - kesin emin değilim -

Windows 7 tabanı Xp üzerine kurulmuş olup , Xp'de almış olduğunuz performansını rahatlıkla alabilirsiniz.

Ek bilgi olarak Microsoft Haziran 2008 tarihi itibarıyla Xp'ye destek vermiyor.
          teşekkürler bilgiler için
          brnim vista orjinal,lisanslı
          ama windows 7 ye de para yedirmem
          microsoft a para yedirmem daha
          vista işine canım çok sıkıldı
          bulabilirsem sahte windows 7 onu yüklemeye çalışacağım
          yoksa vista ya talim edeceğim artık

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok sağolasın Serdar..
            Kablosuz kullanımından tamamen vazgeçtim..
            Yarın Bütün Bilgisayarla format atıcam,Düzelmezse Kablosuz Modem alıcam..

Bu arada bir soru daha sorayım,Ben modemle ilgili herhangi kurulum yapmıyorum,Format attıktan sonra Modemle ilgili bir şey yapmam gerekiyor mu??

Ek olarak İnternetten Download hızında herhangi sorun yok,Dosya indirirken 100 Kb civarı indiriyorum..
            Videolar da hızlı yükleniyor..
            Ama tek sorun sayfalar çok yavaş açılıyor,Bazen hızlanıyor..
            Ve Modemin olduğu dairedeki bilgisayara switch kullanmadan bağlantı yapınca internet sorunsuz çalışıyor..
            Sorun Switchte de olabilir mi?*
            Eğer ilk kurulumda ip adresiyle modemin arayüzüne girip ayar yaptıysanız format attığınızda ayar yapmanızı gerek yok.

Diğer bağlananlar ipleri otomatik alacak olup internete girebilirler.

Switchte olma ihtimali çok düşük.

Direk kendi bağlantını takıp kullandığın zaman sorunsuz çalışıyorsa ''kesin'' virüs var
            En son Serdær tarafından düzenlendi; 12.01.2010, 01:22.
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Eğer ilk kurulumda ip adresiyle modemin arayüzüne girip ayar yaptıysanız format attığınızda ayar yapmanızı gerek yok.

Diğer bağlananlar ipleri otomatik alacak olup internete girebilirler.

Switchte olma ihtimali çok düşük.

Direk kendi bağlantını takıp kullandığın zaman sorunsuz çalışıyorsa ''kesin'' virüs var
              Çok sağolasın,Boşuna internet tarifesini değiştirmekle uğraşmıcam

Yorum

teşekkürler bilgiler için
                brnim vista orjinal,lisanslı
                ama windows 7 ye de para yedirmem
                microsoft a para yedirmem daha
                vista işine canım çok sıkıldı
                bulabilirsem sahte windows 7 onu yüklemeye çalışacağım
                yoksa vista ya talim edeceğim artık
                Ekran kartinin modelini, cikan hatanin ekran görüntüsünü ve de Vista'nin 32 bit m 64 bit versiyonunu mu kullandigini yazip yollarsan yardimci olmaya calisabilirim.
                Bu aralar pek ugrayamiyorum foruma, özelden yazarsan sorununa cözüm olmaya calisirim.
                "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://www.casper.com.tr/UrunDetay.aspx?intStockNo=884

Bilgisayardan anlayan arkadaşlar üstteki cihazı almak istiyorum da yardımcı olabilir misiniz ?

Özellikleri iyi midir kötü müdür ?

Şu anda fiyat performans olarak en iyisi.
                  Aygıt yöneticinden bakarsan işlemcinin 8 çekirdekli olduğunu göreceksin.
                  Üstelik dual core işlemcili basit notebooklardan bile daha az ısınma ve ses değerlerine sahip. ram ddr3, Ekran kartı ddr3. Belki daha iyi bir ekran kartı konulabilirdi ancak bu seferde bu kadar ucuz olmazdı. Yinede iyi bir kartı var. İstediğin oyunu üst seviye ayarlarda rahatça oynarsın. Özellikle grafik ve video işi ile uğraşanlar için biçilmiş kaftan. Zor bir uygulamada cihaz uçuşa geçiyor resmen. Her bir çekirdeğin hızı gerekirse 2.8 ghz'e çıkıyor.
                  Kısaca şu anda alınabilecek en güçlü ve uygun fiyatlı notebook.
                  "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

Hangisi ;

A4TECH,Labtec,Inca,Frisby,Creative.

Hangisi

arkadasım senın ıcın rakam onemlı ıse kesınlıkle A4 tavsiye ederım fıyatına gore kalitesi enm ıyı urundur zaten fıyat farkını gorursen sende hak vereceksın bence a4 kullan
                    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      .....................

ağ bağlantılarında TCP\IP protokolu senın ıhtıyacını rahatlıkla karsılar alacagın 8 mbs ınternet ve wailles modemde cok rahat 4 kısıye yetecektır senın ınternetle ılgılı sorunun buyuk olcude zaten dusuk olan ınternetınıze fazla yuklenmenız yada swich ile ilgili bir sorun olabılır once sorunun neyden kaynaklandıgını bulman gerek yoksa bose masraf yapıyorda olabılırsın mesela ılk once dıger kullanıcıların internetını ıptal et ve bak bakalım tek kısı ıken nasıl ona gore cozum uretmenı tavsıye ederım
                      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

arkadaşlar benim lanet lap-top'um vista
                        ve utanarak şu yaşa gelmiş olmama rağmen oyun oynayan bir adamım
                        fakat bu lanet program oyunu çalıştırmayıp runtime error denen zıkkkım uyarıyı veriyor
                        sizce neden ola ki?
                        kullandıgın oyun ısletım sıstemıne uygun olmayabılır yada oyunu kurarken bır eksıklık yapıyorsun (crack yada ptach ) oyunu kurarken dıkkatlı ol eksık bır seyı yoksa buyuk olcude ya işletim sistemindendır yada DX sürücülerini kontrol et

Yorum

• Ben A4TECH klavye kulanıyorum ve gayet memnunum.

Yorum

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hayırlısı Emrah sipariş ettik
                            Hayırlı olsun diyelim o zaman..
                            İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben A4TECH klavye kulanıyorum ve gayet memnunum.
                            Bende şu an onu kullanıyorum abi çok memnunum bildiğimiz düz klavye öyle fazla özellikli multimedya olmayandan ama ben kablosuz istiyorum tak etti canıma evde bi ton pc kablosu işte bi ton pc kablosu hiç değilse klavye ve mousedan tasarruf edelim..

He birde bu A4TECH i ilk okuduğumda Aytech diye okumuştum sonradan sonraya öğrendik "A"nın yanındakinin "Y" değilde "4" olduğunu..
                            En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 12.01.2010, 16:36.
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ekran kartinin modelini, cikan hatanin ekran görüntüsünü ve de Vista'nin 32 bit m 64 bit versiyonunu mu kullandigini yazip yollarsan yardimci olmaya calisabilirim.
                              Bu aralar pek ugrayamiyorum foruma, özelden yazarsan sorununa cözüm olmaya calisirim.
                              bilgisyarın özelliklerini pm den attım

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bende şu an onu kullanıyorum abi çok memnunum bildiğimiz düz klavye öyle fazla özellikli multimedya olmayandan ama ben kablosuz istiyorum tak etti canıma evde bi ton pc kablosu işte bi ton pc kablosu hiç değilse klavye ve mousedan tasarruf edelim..
                                ben kullanmıyorum ama görmüştüm güzele benziyo
                                A4 TECH GK-770D KLAVYE MOUSE SET
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                                BordoMavi.Net
                                burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X