Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Power Data Recovery isimli bir program var..
    Onunla yapabilirsiniz..
    Hemen mailinize atabilirim..
    arkadaşın önerisiyle recuva diye bir program indirdim ve sorunu hallettim.ilginiz için teşekkürler
    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
    #Ziya Doğan

Yorum

• @colakoglu61

ADSL hız testi yaptığınız sırada diğer kullanıcıların interneti kullanmaması lazım..
      Sizin de başka bir sayfa açmamanız lazım..
      Ayrıca testi http://www.speedtest.net/ adresinden yapmanızı tavsiye ederim..
      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

@colakoglu61

ADSL hız testi yaptığınız sırada diğer kullanıcıların interneti kullanmaması lazım..
        Sizin de başka bir sayfa açmamanız lazım..
        Ayrıca testi http://www.speedtest.net/ adresinden yapmanızı tavsiye ederim..
        İlgilendiğiniz İçin Teşekkürler,
        O Testin Sonuçları

Yorum

• Upload hızınız düşük bayağı...
          Ama sizin için sorun teşkil etmez..
          Hele ki 4 kişinin kullandığını düşünürsek sorun yok diyebiliriz..
          8 MBit zaten ulaşabileceğiniz azami hız..
          Bu durumda 6,96'lık download da gayet iyi..
          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Upload hızınız düşük bayağı...
            Ama sizin için sorun teşkil etmez..
            Hele ki 4 kişinin kullandığını düşünürsek sorun yok diyebiliriz..
            8 MBit zaten ulaşabileceğiniz azami hız..
            Bu durumda 6,96'lık download da gayet iyi..
            6,96'lık Download Saniye Başına mı?

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tavsiye etmemenizin sebebi nedir?

Ben 8 mbit sınırsız kullanıyorum, gayette memnunum.

anlatsana arkadaşım neyinden memnunsun
              4 gb indirme yaptıktan sonra ne oluyor biliyormusun bağlantı hızına 512 oluyor ne anladım şimdi ben bundan sömürge anlarım
              www.akyuzkalip.com
              www.facebook.com/akyuzkalip
              www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                4 gb indirme yaptıktan sonra ne oluyor biliyormusun bağlantı hızına 512 oluyor ne anladım şimdi ben bundan sömürge anlarım
                99 liralık 8mbit bağlantı dan bahsediyor galiba yoksa 8mbit 15 gb limit olan internete geçmek delilik
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  99 liralık 8mbit bağlantı dan bahsediyor galiba yoksa 8mbit 15 gb limit olan internete geçmek delilik
                  Yahu Açıklayın Bakalım Nedir Eksikleri.. Bilindiği Gibi 15 Gb dan Sonra Hızda Düşme Olduğu Biliniyor.. Bu Yoksa Daha düşük Bir kapasitedemi..
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• ...

edit:

Sorunu cözdüm..
                    En son Mustafa Calik tarafından düzenlendi; 30.11.2009, 20:18.

Yorum

• Kasım Abi, 2. el dizüstü bilgisayar satıyorum. Herhangi söyleyeceğin bir şey var mı? Varsa paylaşırsan çok sevinirim.

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        6,96'lık Download Saniye Başına mı?
                        Evet ama Mbit olarak.. (8 bit bir byte eder)

İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yahu Açıklayın Bakalım Nedir Eksikleri.. Bilindiği Gibi 15 Gb dan Sonra Hızda Düşme Olduğu Biliniyor.. Bu Yoksa Daha düşük Bir kapasitedemi..
                        Arkadaşımız 8 Mbit 15 GB kotalı kullanıyor sanırım...
                        Buna delilik demeyelim.
                        Zira eğer internetten bir şey indirmiyor ise gayet tatminkar olabilir..
                        Ben kendim 8 MBit sınırsıza geçtim işyerimde hem de çıkar çıkmaz..
                        Ama kullanırken şunu farkettim..
                        İnternette gezinirken hızım hiç iyi değil..
                        Bunun nedeni Türk Telekom'un altyapısı...
                        Yeni çekilen hatlarda pek sorun yaşamayabilirsiniz belki (belki diyorum zira orada da sorun olabiliyor) ama eski hatlarda (mesela 3 yıldır kullandığınız hat) sorun çıkıyor. Telefon hattınız 8 MBit'i kaldırmıyor maalesef..

İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kasım Abi, 2. el dizüstü bilgisayar satıyorum. Herhangi söyleyeceğin bir şey var mı? Varsa paylaşırsan çok sevinirim.
                        Gittigidiyor ya da sahibinden gibi portalları sormuyorsunuz sanırım..
                        Elden bir bilgisayarcı soruyorsanız bilmiyorum.
                        Ben şu anda Kırşehir'de yaşadığım için ne desem yalan olur.
                        Ama zaten elinizdeki hiçbir ikinci el ürünü (DDR400 RAM'leriniz hariç, onlara iyi para verebilirler) gidip de bir bilgisayarcıya vermenizi tavsiye etmem.. Çünkü esnaf adam sizin ürününüzü alacak, deneyecek, eksiği varsa tamamlayacak ve birine satarken hem kar edecek hem de bir müddet (eli mahkum) müşterisine garanti verecek.. Bu onun için önemli bir risk. Bu riski almasına değmesi için size vereceği en yüksek miktar ürünün ederinin yarısı kadar olur..
                        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Kasım Abi bende senin gibi düşündüm. Benim bir tane HP Pavilion dv4266EA dizüstü bilgisayarım var. Aralık 2005'te almıştım. Aklıma bu Intel Atom işlemcili netbooklar düştü. 400 liraya benim notebookumu satabilirsem, LG X130 Atom N270'ini almayı düşünüyorum. www.sahibinden.com'a ilan verdim. Gittigidiyor hiç kullanmadım, bunca yıldır ne olduğunu da anlamış değilim tam olarak. Oturduğum semtte de birkaç 2. el notebook alan yerler var eğer onlar istediğim meblağı verirlerse hemen vereceğim.

Bu arada, forumdan herhangi bir arkadaş ilgilenirse de hemen benimle irtibata geçebilir.

Yorum

...

Arkadaşımız 8 Mbit 15 GB kotalı kullanıyor sanırım...
                            Buna delilik demeyelim.
                            Zira eğer internetten bir şey indirmiyor ise gayet tatminkar olabilir..
                            Ben kendim 8 MBit sınırsıza geçtim işyerimde hem de çıkar çıkmaz..
                            Ama kullanırken şunu farkettim..
                            İnternette gezinirken hızım hiç iyi değil..
                            Bunun nedeni Türk Telekom'un altyapısı...
                            Yeni çekilen hatlarda pek sorun yaşamayabilirsiniz belki (belki diyorum zira orada da sorun olabiliyor) ama eski hatlarda (mesela 3 yıldır kullandığınız hat) sorun çıkıyor. Telefon hattınız 8 MBit'i kaldırmıyor maalesef..

...
                            Bilgi İçin Çok Teşekkürler..
                            Kendim Daha Çok Ev Kullanıcı Olduğum İçin Bu Tarifeye Geçmeyi düşünüyorum Çünkü Şuanki İnternet Hızım Gerçekten Çok Yavaş.. 8Mbps e Geçerek En Azından Biraz Daha Kullanmak İstedim..
                            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• arkadaslar ben ne kadirga tv nede meltem tv veya bu aol mesaji cikan canli yayin kananllarini izleyemiyorum.
                              okeyletiyorum ama yine olmuyor. acaba bu sorun neden kaynaklaniyor`
                              nicin ben bu kanallari izleyemiyorum ve nasil izleyebilirim?
                              yardimlariniz icin simdiden tesekkürler.

Yorum

• Ben bilmemek Almanca..
                                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X