1 günlük RapidPremium Lazım Acil!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Cd yazıcı bozuktur, cd bozuktur, çiziktir, cd yazma programı çalışmıyordur, yoktur, siz yazmayı bilmiyorsunuzdur, vs vs. bir sürü sebebi olabilir. Böyle muallakta kalınmaması için sorunu daha detaylı anlatmalısınız.
Ayrıca dvd kullanın. Dvd yazıcılar çok ucuzladı. Hatta dvd bile eski bir teknoloji artık."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCd yazıcı bozuktur, cd bozuktur, çiziktir, cd yazma programı çalışmıyordur, yoktur, siz yazmayı bilmiyorsunuzdur, vs vs. bir sürü sebebi olabilir. Böyle muallakta kalınmaması için sorunu daha detaylı anlatmalısınız.
Ayrıca dvd kullanın. Dvd yazıcılar çok ucuzladı. Hatta dvd bile eski bir teknoloji artık.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni teknoloji olan nedir peki?"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
- Alıntı
Yorum
-
İlk önce Nero kullanmanı tavsiye ederim. Yoksa kur, varsa kaldır sonra tekrar kur. Ondan sonra iyi CD ya DVD almaya bak, ucuzlar çabuk yanabiliyor. 8x'de yazdırmayı dene, bundan yüksek bir hızda yazdırma, 4x'de de yazdırma. Eğer sorun hala devam ediyorsa DVD/CD yazıcının ömrü bitmiş olabilir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDvd writer var zaten. Cd dvd hepsini açabiliyor, her türlü işlemi yapabiliyorum. Sadece cd ye kayıt yapamıyorum. Önce neroyla denedim. Sonra başka bir programla denedim. Sonra kopyala yapıştır yapıp yazdırmayı denedim, hiçbir şekilde cd yazmıyor. Cd nin markası decodisk. Acaba bu cd nin kalitesinden dolayı mıdır? Yazmayı bilmediğimi sanmıyorum. Çünkü daha önce çok sayıda videoyu cd ye yazmışlığım vardır. İlk kez bu şekilde bir sorunla karşılaşıyorum. Neroyla yazdırmayı başlatıyorum. Başlıyor. Sonra hemen yazdırma başarısız diye bir yazı geliyor."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMümkünse başka cd ile yazmayı deneyin. Kesin bir şey söylemek zor bu durumda.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBlu-Ray, hatta bundan daha yenisi de gelecek ama önce piyasa doysun.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBlu-ray, yani?Nasıl Cd 700 MB, Dvd 4 GB, Blu-ray disklerde en az 50 GB veri saklayabiliyor.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha fazla veri, daha fazla gerçekçi filmler demek.Nasıl Cd 700 MB, Dvd 4 GB, Blu-ray disklerde en az 50 GB veri saklayabiliyor.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi ben yazıcının ömrünün bitmiş olabileceğinden şüpheliyim. Ya da kalitesiz CD / DVDleri yüksek hızda yazdırmaya çalışıyor. Geçen Princo marka CD 7 - 8 tane aldım, iso yazdırmam gerekiyordu. 24x denedim 2 kere CDler yandı. 4x denedim 1 tane gene yandı. Sonra 8x yazdırdım sorunsuz bir şekilde CD yazım işi bitti."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
- Alıntı
Yorum
Yorum