Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşte Türkiye'de Hp Servisi diye bir şey yok..

Ya hiçbir şey yapmadan geri verirler..Ya daha beter ederler..Ya düşük parça takarlar..Ya elinize aldığınızda bilgisayarı hiçbir işlem yapmaz halde bulursunuz..

Türkiye Hp Servisi düzelmeden Hp almayın..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İşte Türkiye'de Hp Servisi diye bir şey yok..

Ya hiçbir şey yapmadan geri verirler..Ya daha beter ederler..Ya düşük parça takarlar..Ya elinize aldığınızda bilgisayarı hiçbir işlem yapmaz halde bulursunuz..

Türkiye Hp Servisi düzelmeden Hp almayın..
      Ömer ,

Sana böyle birşey denk gelmiş olabilir.

Fakat bu HP'nin kötü servis anlayışı olduğunu göstermez.

Seninki istisna ve istisnalar kaideyi bozmaz.

İddaa ediyorum ; Türkiye Hp ve Toshiba dışında hiçbir ürünün servisi konusunda telefonda destek alamazsınız.

Hatta ve hatta Hp bu konuda 1 numaradır.

444 03 07 ; isterseniz deneyin
      En son Serdær tarafından düzenlendi; 24.11.2009, 21:52.
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Çok yakında Türkiye öyle bir firma ve satış sonrası servis anlayışı ile karşılaşacak ki, tekno stres sona erecek...
        ABD'den onaylı
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• Hep merak etmişimdir odada bulunan kablolu modem insana zarar verir mi ?
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ttnet'e devam. 8 mbitlik sınırsız pakete geçmenizi öneririm. Dört kişi için en ideal olanı bu. Ne diğer internet sağlayıcıları ne de gsm operatörleri... Dnüp dolaşıp gelinen yer ttnet. Daha iyisi çıkana kadar en iyisi şuan da bu.
            8'lik interneti tavsiye etmem..
            En güzeli 4 Mbit..
            Bakın bunu TTNET çözüm ortağı söylüyor..
            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              En güzeli 4 Mbit..
              Şu Konuyu Biraz Daha Açabilirmiyiz..?

Bayram Dönüşü TTnet'e Uğrayacaktım..
              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Aynen 8mbit her zaman 8 mi oluyor yani iniyormu hiç hangi en iyisi açalım konuyu
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• 4 mbit'i yeni duydum. Varmı öyle birşey? Benim bildiğim 8'lik var. Ben 8'lik sınırsız paket kullanıyorum. Gayet memnunum. Kota 15 GB dolana kadar 8'e kadar çıkıyor hız. 15 GB kota dolunca hız o anki duruma göre 500 kb ile 8 mbit arası değişiyor. 50 ytlye sınırsız son hız kullanıyoruz güzel oluyor

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    En güzeli 4 Mbit..
                    Tavsiye etmemenizin sebebi nedir?

Ben 8 mbit sınırsız kullanıyorum, gayette memnunum.
                    www.twitter.com/SDanismaz
                    Gugudali..
                    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İnternetten Tam Performans Alabilmeniz İçin Adam Gibi Bilgisayarınız Olmasıda Lazım. Mesela Bende 8 mbit İnternet Var, Ancak Pc'den Hayır Yok, Adam Gibi Verim Alamıyorum İnternetten.

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnternetten Tam Performans Alabilmeniz İçin Adam Gibi Bilgisayarınız Olmasıda Lazım. Mesela Bende 8 mbit İnternet Var, Ancak Pc'den Hayır Yok, Adam Gibi Verim Alamıyorum İnternetten.
                        Benim pc'de eski fakat netten iyi performans alıyorum. Download hızım saniyede 1 mb'ye kadar çıkıyor, nette de gezerken gayet hızlı.

Sizin bağlantınızda bir sorun olmuş olmayasın?
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aynen 8mbit her zaman 8 mi oluyor yani iniyormu hiç hangi en iyisi açalım konuyu
                          Tam olarak şöyle izah edeyim..
                          Hiçbir zaman 8 MBit olamıyor..
                          8 MBit onun ulaşabileceği azami hız.
                          Ama bizim telekom hatlarımız çok sorunlu olduğu için almamız gereken verimi de tam alamıyoruz...

İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          4 mbit'i yeni duydum. Varmı öyle birşey? Benim bildiğim 8'lik var. Ben 8'lik sınırsız paket kullanıyorum. Gayet memnunum. Kota 15 GB dolana kadar 8'e kadar çıkıyor hız. 15 GB kota dolunca hız o anki duruma göre 500 kb ile 8 mbit arası değişiyor. 50 ytlye sınırsız son hız kullanıyoruz güzel oluyor
                          TTNet'in bağlantı çeşitleri ve ücret tarifeleri bunlar..

NET4 - 8 Mbps'ye kadar 4 GB Limitli 29 TL
                          NET4 (Plus)* - 8 Mbps'ye kadar 4 GB Limitli 31 TL
                          NET6 - 8 Mbps'ye kadar 6 GB Limitli 39 TL
                          NETLİMİTSİZ - 8 Mbps'ye kadar (15 GB'a kadar 8 MBit, sonra 512) 49 TL
                          1LİMİTSİZ 1 Mbps LİMİTSİZ 45,31 TL
                          2LİMİTSİZ 2 Mbps LİMİTSİZ 63,81 TL
                          4LİMİTSİZ 4 Mbps LİMİTSİZ 82,32 TL
                          8LİMİTSİZ 8 Mbps LİMİTSİZ 99 TL

(*)NET4 (Plus) Paketiyle birlikte ve 1 Mbps 4 GB (Plus) Paket'leri ile birlikte "Üçünü Dene Servisini Seç" standart olarak verilmektedir. Aboneler 1 Mart 2010 tarihine kadar TTNET GÜVENLİK, TTNET WiFi (600 dk./ay) ve TTNET OYUN Gold Üyelik servislerinden ücretsiz olarak yararlanabileceklerdir. 1 Şubat - 1 Mart 2010 tarihleri arasında bu üç servisten biri seçilerek, 1 Mart 2010 tarihinden sonra seçilen bu servisten ücretsiz olarak yararlanılmaya devam edilecektir. Bu tarihler arasında seçim yapılmaz ise TTNET WiFi (600 dk./ay) servisi otomatik olarak verilecektir.

İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tavsiye etmemenizin sebebi nedir?

Ben 8 mbit sınırsız kullanıyorum, gayette memnunum.
                          Hatlar 8 MBit'i pek kaldırmıyor..
                          Ben de 8 MBit kullanıyorum, iş indirmeye gelince gayet iyi yer yer 800-900'leri buluyorsunu bunu inkar edemem ama bu sık sık olmuyor..
                          Mesele TTNET'in altyapısı.. Henüz 8 MBit'i kaldırabilecek temiz hattımız yok..
                          Özellikle merkez dışındaki yerlerde..

İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnternetten Tam Performans Alabilmeniz İçin Adam Gibi Bilgisayarınız Olmasıda Lazım. Mesela Bende 8 mbit İnternet Var, Ancak Pc'den Hayır Yok, Adam Gibi Verim Alamıyorum İnternetten.
                          Eğer 256 MB RAM ile çalışan bir makinanız yoksa internette hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.. İnternetten tam performans almanız için çalışan bir bilgisayarınız (mininum düzeyi şöyle sıralayabiliriz, 1,5-2 GHz bir işlemci, 512 MB ya da 1 GB Ram) iyi bir bağlantınız (ben 4 MBit'i öneririm) ve internet kullanmayan komşularınızın olması lazım....
                          En son Kasım Hilal tarafından düzenlendi; 29.11.2009, 14:36.
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• arkadaşlar yerel disk d'yi bilmeden biçimlendirme yaptım.bütün dosyalar resimler falan gitti.nasıl geri getirebilirim acaba.internette aradım bulamadım
                            ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                            #Ziya Doğan

Yorum

• Power Data Recovery isimli bir program var..
                              Onunla yapabilirsiniz..
                              Hemen mailinize atabilirim..
                              En son Kasım Hilal tarafından düzenlendi; 30.11.2009, 13:11.
                              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Arkadaşlar İnternet Bağlantısı Konusunda Biraz Aklım Karıştı Yardımınızı Bekliyorum.

İnternet Bağlatı Paketim

Bilgisayar İşlemci ve Ram

Durum Bu, İnternet 8 mbit 'e Çıkmadan Önceki Performansı İle Aynı Gibi, Bir Fark Göremedim. Binada 10 Daire Var 4'ü İnternet Kullanıyor.

TTnet'in Hız Testinin Sonucu
                                Aşağıdaki Seçeneklerden En Sonuncu '4 MBPS'i Seçerek Yaptım.

Sorun Nerede Acaba, Tam Kapaite İle Neden Kullanamıyorum İnterneti ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X