Denedim şimdi. O da olmadı. Yazım işlemi başlıyor ama başarısız diye hata alıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Champions
Blu-Ray kullanmak için Blu-Ray okuyucu ve yazıcıya ihtiyacınız var. Şu anda pek tavsiye edilecek bir şey değil. Yaygınlaşıp ucuzlamasını bekleyin. Dvd gibi."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenedim şimdi. O da olmadı. Yazım işlemi başlıyor ama başarısız diye hata alıyorum."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni Windows 7 kurdum. Update yaptığımda isteğe bağlı 36 adet dil paketi yüklemesi çıktı. Çok uzun sürüyor bende o güncellemeyi iptal ettim. Dil paketini yüklemenin bir faydası yada zararı varmı acaba?
Eğer Windowsu farklı dillerde kullanmak istemiyorsanız hiç gerek yok.
Yüklediğinizde herhangi bir artısı yok, kullanmak istemediğiniz sürece.
Yok ben Tatarca, İbranice, Felemenkçe, Danca'da biliyorum diyorsanız size kalmışEn son Özgür Öztürk tarafından düzenlendi; 10.12.2009, 16:20."Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDil yüklemek oldukça uzun sürüyor.
Eğer Windowsu farklı dillerde kullanmak istemiyorsanız hiç gerek yok.
Yüklediğinizde herhangi bir artısı yok, kullanmak istemediğiniz sürece.
Yok ben Tatarca, İbranice, Felemençe, Danca'da biliyorum diyorsanız size kalmış
- Alıntı
Yorum
-
Bilgisayara Vista 32 bit Home Basic kurdum..
Ses sisteminin,webcamın driverlarını kurdu,High Definition Audioyu da kurdu..
Kenarda High Definition Audio gözüküyor ve orada ses çıkıyor gösteriyo ama ses yok,ne internette ne de Bilgisayarda ses alamıyorum....
Acaba Vistanın kendi yüklediklerinden hariç Realtek Driverı falan kurmam mı lazım??
İlk defa Vista kurdum hiç bilgim yok,yardımcı olabilicek var mı??
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilgisayara Vista 32 bit Home Basic kurdum..
Ses sisteminin,webcamın driverlarını kurdu,High Definition Audioyu da kurdu..
Kenarda High Definition Audio gözüküyor ve orada ses çıkıyor gösteriyo ama ses yok,ne internette ne de Bilgisayarda ses alamıyorum....
Acaba Vistanın kendi yüklediklerinden hariç Realtek Driverı falan kurmam mı lazım??
İlk defa Vista kurdum hiç bilgim yok,yardımcı olabilicek var mı??Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnakartınız Gigabyte midir ?
Ama everestten bakınca model olarak ms 7255 gösteriyor
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bu bilgisayardan bir şey anlamadım kendi bilgisayarım değil..
Ama everestten bakınca model olarak ms 7255 gösteriyor
High Definition Audio sahip anakartlarda yazılım yüklerken manual yükleme yapmanız gerekmektedir.
Ses driveri yüklerken donanım bulundu uyarısı veriyordur,eğer o durumda ileri yaparsanız ses driveriniz yüklenir gözükür fakat ses çıkmaz.
Burada yapmanız gerekirken internette High Definition Audio driver derseniz forum sayfalarında sadece o driver bulunmaktadır.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Sıkıntı yaşarsanız tekrardan dile getirirseniz.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki neyse,
High Definition Audio sahip anakartlarda yazılım yüklerken manual yükleme yapmanız gerekmektedir.
Ses driveri yüklerken donanım bulundu uyarısı veriyordur,eğer o durumda ileri yaparsanız ses driveriniz yüklenir gözükür fakat ses çıkmaz.
Burada yapmanız gerekirken internette High Definition Audio driver derseniz forum sayfalarında sadece o driver bulunmaktadır.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Sıkıntı yaşarsanız tekrardan dile getirirseniz.
Ama ben anakartın ses driverlarını manuel yükleme yapınca da We Cant Find Hd Audio Device hatası alıyorum..
Sabahtan beri bunla uğraşıyorum-silip Vista yüklücem sonunda...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok teşekkürler..
Ama ben anakartın ses driverlarını manuel yükleme yapınca da We Cant Find Hd Audio Device hatası alıyorum..
Sabahtan beri bunla uğraşıyorum-silip Vista yüklücem sonunda...
System32 klasörün içine atıyor.
Hangi yazılımı kurarsan kur bu sıkıntı yaşarsın.
Vista sadece otamatik olarak tanır fakat Driver kurmak istediğinde dediğim gibi yapmazsan aynı sorunu yaşarsın.
Driver kurulurken yeni donanım bulundu uyarısı göz ardı edip driver bittiğinde yeniden başlat yapatıktan sonra sorun olmayacaktırBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
Tam Format Yarım Format diye bir şey yoktur sadece
Diskiniz 2 parça ise birisi formata tabi tutulmaz ve yedeklenen dosyalar orada olur ama eğer yedek yok diyorsanız harddiskinizi komple format attırabilirsiniz . . ." Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
- Alıntı
Yorum
Yorum