Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Denedim şimdi. O da olmadı. Yazım işlemi başlıyor ama başarısız diye hata alıyorum.

Yorum

• Champions
      Blu-Ray kullanmak için Blu-Ray okuyucu ve yazıcıya ihtiyacınız var. Şu anda pek tavsiye edilecek bir şey değil. Yaygınlaşıp ucuzlamasını bekleyin. Dvd gibi.
      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Denedim şimdi. O da olmadı. Yazım işlemi başlıyor ama başarısız diye hata alıyorum.
        Serdar'ın dediği gibi başka marka Cd deneyin. Bulabilirseniz Maxell iyidir. Onda da olmazsa yazıcıda sorun olabilir. Yazıcıyı değiştirin. Garantisi vs. vardır umarım.
        "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Sağolun. Fırsatım olunca daha kaliteli bir cd de deneyeceğim... (Ama sanırım problem cd writer da) Neyse ki garantisi var...

Yorum

• Yeni Windows 7 kurdum. Update yaptığımda isteğe bağlı 36 adet dil paketi yüklemesi çıktı. Çok uzun sürüyor bende o güncellemeyi iptal ettim. Dil paketini yüklemenin bir faydası yada zararı varmı acaba?

Yorum

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yeni Windows 7 kurdum. Update yaptığımda isteğe bağlı 36 adet dil paketi yüklemesi çıktı. Çok uzun sürüyor bende o güncellemeyi iptal ettim. Dil paketini yüklemenin bir faydası yada zararı varmı acaba?
              Dil yüklemek oldukça uzun sürüyor.
              Eğer Windowsu farklı dillerde kullanmak istemiyorsanız hiç gerek yok.
              Yüklediğinizde herhangi bir artısı yok, kullanmak istemediğiniz sürece.

Yok ben Tatarca, İbranice, Felemenkçe, Danca'da biliyorum diyorsanız size kalmış
              En son Özgür Öztürk tarafından düzenlendi; 10.12.2009, 16:20.
              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dil yüklemek oldukça uzun sürüyor.
                Eğer Windowsu farklı dillerde kullanmak istemiyorsanız hiç gerek yok.
                Yüklediğinizde herhangi bir artısı yok, kullanmak istemediğiniz sürece.

Yok ben Tatarca, İbranice, Felemençe, Danca'da biliyorum diyorsanız size kalmış
                Yüklemeye gerek yok o zaman. Türkçeden başka dil bilmiyorum

Yorum

• Bilgisayara Vista 32 bit Home Basic kurdum..
                  Ses sisteminin,webcamın driverlarını kurdu,High Definition Audioyu da kurdu..
                  Kenarda High Definition Audio gözüküyor ve orada ses çıkıyor gösteriyo ama ses yok,ne internette ne de Bilgisayarda ses alamıyorum....
                  Acaba Vistanın kendi yüklediklerinden hariç Realtek Driverı falan kurmam mı lazım??
                  İlk defa Vista kurdum hiç bilgim yok,yardımcı olabilicek var mı??

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bilgisayara Vista 32 bit Home Basic kurdum..
                    Ses sisteminin,webcamın driverlarını kurdu,High Definition Audioyu da kurdu..
                    Kenarda High Definition Audio gözüküyor ve orada ses çıkıyor gösteriyo ama ses yok,ne internette ne de Bilgisayarda ses alamıyorum....
                    Acaba Vistanın kendi yüklediklerinden hariç Realtek Driverı falan kurmam mı lazım??
                    İlk defa Vista kurdum hiç bilgim yok,yardımcı olabilicek var mı??
                    Anakartınız Gigabyte midir ?
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Anakartınız Gigabyte midir ?
                      Valla bu bilgisayardan bir şey anlamadım kendi bilgisayarım değil..
                      Ama everestten bakınca model olarak ms 7255 gösteriyor

Yorum

Valla bu bilgisayardan bir şey anlamadım kendi bilgisayarım değil..
                        Ama everestten bakınca model olarak ms 7255 gösteriyor
                        Peki neyse,

High Definition Audio sahip anakartlarda yazılım yüklerken manual yükleme yapmanız gerekmektedir.

Ses driveri yüklerken donanım bulundu uyarısı veriyordur,eğer o durumda ileri yaparsanız ses driveriniz yüklenir gözükür fakat ses çıkmaz.

Burada yapmanız gerekirken internette High Definition Audio driver derseniz forum sayfalarında sadece o driver bulunmaktadır.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Sıkıntı yaşarsanız tekrardan dile getirirseniz.
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Peki neyse,

High Definition Audio sahip anakartlarda yazılım yüklerken manual yükleme yapmanız gerekmektedir.

Ses driveri yüklerken donanım bulundu uyarısı veriyordur,eğer o durumda ileri yaparsanız ses driveriniz yüklenir gözükür fakat ses çıkmaz.

Burada yapmanız gerekirken internette High Definition Audio driver derseniz forum sayfalarında sadece o driver bulunmaktadır.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Sıkıntı yaşarsanız tekrardan dile getirirseniz.
                          Çok teşekkürler..
                          Ama ben anakartın ses driverlarını manuel yükleme yapınca da We Cant Find Hd Audio Device hatası alıyorum..
                          Sabahtan beri bunla uğraşıyorum-silip Vista yüklücem sonunda...

Yorum

Çok teşekkürler..
                            Ama ben anakartın ses driverlarını manuel yükleme yapınca da We Cant Find Hd Audio Device hatası alıyorum..
                            Sabahtan beri bunla uğraşıyorum-silip Vista yüklücem sonunda...
                            Başta yükleyip daha sonra silsen bile bir espirisi kalmıyor.

System32 klasörün içine atıyor.

Hangi yazılımı kurarsan kur bu sıkıntı yaşarsın.

Vista sadece otamatik olarak tanır fakat Driver kurmak istediğinde dediğim gibi yapmazsan aynı sorunu yaşarsın.

Driver kurulurken yeni donanım bulundu uyarısı göz ardı edip driver bittiğinde yeniden başlat yapatıktan sonra sorun olmayacaktır
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Arkadaşlar tam format diye birşey varmı yani normal formatlarda gene bazı şeyler kalıyormuş yani ilk günkü gibi yapabilirmiyiz komple format
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Tam Format Yarım Format diye bir şey yoktur sadece
                                Diskiniz 2 parça ise birisi formata tabi tutulmaz ve yedeklenen dosyalar orada olur ama eğer yedek yok diyorsanız harddiskinizi komple format attırabilirsiniz . . .
                                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X