Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Internet hizim birden cok dustu, youtube gibi sitelerde adam gibi birsey bile seyredemez oldum. Bir kac yuklu dosyayi sildim ama hic etki etmedi, yani harddisk dolulugundan degil galiba. Neyapabilirim?
    Saldırın Seferoğulları
    Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tam Format Yarım Format diye bir şey yoktur sadece
      Diskiniz 2 parça ise birisi formata tabi tutulmaz ve yedeklenen dosyalar orada olur ama eğer yedek yok diyorsanız harddiskinizi komple format attırabilirsiniz . . .
      Harddiske format nasıl atılır artı zararı varmı
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Speedtest.net de download hizim 0,41 upload ise 0,44 bukadar dusuk olmamasi lagzim??
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

• Ugur, format atinca biligisayarinizin bellegindeki tüm dosyalar silinir.
          Fakat istediginiz kadar format atin, silinen dosyalari her zaman geri getirme olasiligi mevcuttur.
          Format atmak sadece isletim sistemini yüklemeden önceki disk temizligidir.
          Dosyalari tamamen, geri dönüsümü mümkün olmadan silmek istiyorsan özel bir yazilim gerekmektedir.

Erkan, büyük ihtimalle bilgisayarina virüs girmistir.
          Virüsler arka planda calisarak internete baglanir ve internetinizin hizini düsürür.
          Fakat hatlardan kaynaklanan bir sorun da olabilir.
          Kablosuz internet kullaniyorsan, disaridan baska birinin girme olasiligini da göz ardii etmemelisin.
          Önce baska bir bilgisayarla ayni internetin hizini test et, eger baska bilgisayarla hizli ise internetin, hijackthis'i indir ve kur.

Download Trend Micro HijackThis latest version for Windows free. Trend Micro HijackThis latest update: December 17, 2024

Burdan indirebilirsin.
          Indirdikten sonra bir tarama yap ve "Log" (kayit) dosyasi verecek.
          Onun icinde yazanlari buraya kopyala ona göre sorunun kaynagini bulabiliriz.
          "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
          "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
          Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• hmm... bizimkinede atılmıştı d'deki dosyalar silinmedi

Sen gülden daha güzelsin
            Bu yüzden tüm sözlerim, övgülerim
            Tsira kurbanın olayım

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ugur, format atinca biligisayarinizin bellegindeki tüm dosyalar silinir.
              Fakat istediginiz kadar format atin, silinen dosyalari her zaman geri getirme olasiligi mevcuttur.
              Dosyalari tamamen, geri dönüsümü mümkün olmadan silmek istiyorsan özel bir yazilim gerekmektedir.
              Bende onu demek istiyorum Bir daha o programlara hiçbirşekilde ulaşılmasın yani ilk günkü gibi birşey olsun Programın adını biliyorsan verebilirmisin
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Harddiske format nasıl atılır artı zararı varmı
                Format cd si ya da ürün kurtarma cd si ile atılır önemli bilginiz yoksa ve atmayı başarabilirseniz bir problem çıkmaz.

Artısı ; bilgisayardaki herşeyi temizliyor ve performansını arttırıyor.

Eksisi ; sürekli atılırsa harddiskte kalıcı hasarlara ya da bozulmasına neden olabilir.(Genellikle yılda 1 kez format atıyorum ben kendi bilgisayarıma =))
                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

Download Trend Micro HijackThis latest version for Windows free. Trend Micro HijackThis latest update: December 17, 2024

Burdan indirebilirsin.
                  Ben de indirdim ama açmadı. Tıklıyorum açmıyor programı. Bilgisayarın durumu o kadar vahim Virüs saçıyorum okumayın mesajı

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Ugur, format atinca biligisayarinizin bellegindeki tüm dosyalar silinir.

Erkan, büyük ihtimalle bilgisayarina virüs girmistir.
                    Virüsler arka planda calisarak internete baglanir ve internetinizin hizini düsürür.
                    Fakat hatlardan kaynaklanan bir sorun da olabilir.
                    Kablosuz internet kullaniyorsan, disaridan baska birinin girme olasiligini da göz ardii etmemelisin.
                    Önce baska bir bilgisayarla ayni internetin hizini test et, eger baska bilgisayarla hizli ise internetin, hijackthis'i indir ve kur.

Burdan indirebilirsin.
                    Abi yaptim, yukledim http://rapidshare.com/files/31986190...kthis.log.html bir baksan cok memnun olurum
                    Saldırın Seferoğulları
                    Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bende onu demek istiyorum Bir daha o programlara hiçbirşekilde ulaşılmasın yani ilk günkü gibi birşey olsun Programın adını biliyorsan verebilirmisin
                      Programin adi DBAN
                      Burdan indirebilirsin.

Indirdikten sonra imaj dosyasini CD'ye yazidirip, tipki Windows kurar gibi Cd'den bilgisayari baslatacaksin ve karsina cikan seceneklerle devam edeceksin. Uzun süredir yapmadigim icin hatirlamiyorum ama eger yeterli ingilizcen varsa halledersin.
                      Harddiskinin büyüklügüne göre 3 saat veya daha fazla sürebilir.
                      İlk olarak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi yaptim, yukledim http://rapidshare.com/files/31986190...kthis.log.html bir baksan cok memnun olurum
                      Suan kontrol ediyorum.
                      Durumu bildiririm.

Yorum

• Erkan bilgisayarinda sorun yok gibi gözüküyor.
                        Fakat Combofix ile de denemkte fayda var.

Bu adresten indir ve Combofix.exe'ye cift tikla.
                        Isi bittikten sonra o da sana bir log verecek.
                        Onu buraya kopyaladiktan sonra detayli olarak sorunu anlayabiliriz.
                        Combofix'i calistirmadan önce virüs programini kapatmayi unutma.

Yorum

• Anakartımın veri yolu genişliği 64bit iken 128bit bellek veri yolu genişliği olan bir ekran kartını anakarta taksam, ekran kartından 128bit performansı alabilir miyim? Kesin bilgi lazım.

Yorum

• ekran kartımın kaç bit olduğu nereden anlarım
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ekran kartımın kaç bit olduğu nereden anlarım
                              Everest programı ile. Ayrıca Türkçe dil desteği var.

Yorum

• Ya rapiddemi sorun var bende mi? Rapidden birşey indiremiyorum son günlerde. Acaba rapid mi yoğun yoksa benim pc mi girmiyor? Sürekli error veriyor. Modemi kapatıp açıyorum gene olmuyor.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X