Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hayırlısı Emrah sipariş ettik
    Bulaşmaaa,

diyecektim ki bulaşmışsın.
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ağ bağlantılarında TCP\IP protokolu senın ıhtıyacını rahatlıkla karsılar alacagın 8 mbs ınternet ve wailles modemde cok rahat 4 kısıye yetecektır senın ınternetle ılgılı sorunun buyuk olcude zaten dusuk olan ınternetınıze fazla yuklenmenız yada swich ile ilgili bir sorun olabılır once sorunun neyden kaynaklandıgını bulman gerek yoksa bose masraf yapıyorda olabılırsın mesela ılk once dıger kullanıcıların internetını ıptal et ve bak bakalım tek kısı ıken nasıl ona gore cozum uretmenı tavsıye ederım
      Sabah İnterneti 8 Mb'e kadar hıza çevirdim,Herhangi düzelme olmadı Download hızlandı ama sayfalar yine problemli idi...
      Bütün bilgisayarlara format attım,Şu an problem yok gibi gözüküyor...
      Herkese teşekkürler,Büyük bir dertten kurtulmuş gibi gözüküyorum...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sabah İnterneti 8 Mb'e kadar hıza çevirdim,Herhangi düzelme olmadı Download hızlandı ama sayfalar yine problemli idi...
        Bütün bilgisayarlara format attım,Şu an problem yok gibi gözüküyor...
        Herkese teşekkürler,Büyük bir dertten kurtulmuş gibi gözüküyorum...

o zman senın sıkıntın trojen explorer mozilla yada frifox gibi bağımsız calısan bir tarayıcı degil direk olarak ısletım sıstemı ıle bırlıkte ısletım sıstemının tabanını kullanarak calsıyor dogal olarak bılgısayarında virus trojen gibi zararlı ıcerıkler varsa ınternetını yavaslatacaktır
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Arkadaslar Laptop'umu Lcd tv ye bagladim fakat tv de goruntu var ses yok ses pc den geliyor nasil cozebilirim bunu yardim edebilecek biri varmi ?
          # 61 Onur Recep Kivrak
          " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Arkadşalar format atrarken ''kur bilgisayarınıza takılı hiçbir sabit disk bulamadı'' diyor..

Bunun çözümü nedir..
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadşalar format atrarken ''kur bilgisayarınıza takılı hiçbir sabit disk bulamadı'' diyor..

Bunun çözümü nedir..
              Öyle birşey bende hatırlıyorum Vista kurarken olmuştu.Altta galiba 2 seçenek vardı onlara basınca olmuyordu.Ama onları ellemeden direk enter'layınca olmuştu.Zamanında baya uğraşmıştım.Çözümün bu kadar kolay olacağı aklıma bile gelmezdi.Başka bir sorunda olabilir.Diğer bir çözümde biostan yapılıyor; sata desteğini disable etmek..Buda laptop'ta başıma gelmişti..
              Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
              Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
              N.F.Kısakürek

Yorum

• İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Öyle birşey bende hatırlıyorum Vista kurarken olmuştu.Altta galiba 2 seçenek vardı onlara basınca olmuyordu.Ama onları ellemeden direk enter'layınca olmuştu.Zamanında baya uğraşmıştım.Çözümün bu kadar kolay olacağı aklıma bile gelmezdi.Başka bir sorunda olabilir.Diğer bir çözümde biostan yapılıyor; sata desteğini disable etmek..Buda laptop'ta başıma gelmişti..
                Sata desteğini disable etmeye çalışıyorum ama yerini bulamadım..

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaslar Laptop'umu Lcd tv ye bagladim fakat tv de goruntu var ses yok ses pc den geliyor nasil cozebilirim bunu yardim edebilecek biri varmi ?
                  TV'den ses gelmez zaten..Çünkü ekran kartındaki çıkışlardan bağlıyorsun.Sesi harici olarak hoparlörlere vermen gerekir..Eğer sesi illaki tv'ye vermem lazım diyorsan şöyle bir kabloya ihtiyacın var.Tek olan bilgisayara,kırmızı beyazda tv'ye bağlanacak..

N.F.Kısakürek

Yorum

Sata desteğini disable etmeye çalışıyorum ama yerini bulamadım..
                    Genellikle Advanced kısmında oluyor ama BIOS yazılımına göre değişebilir tabi.
                    N.F.Kısakürek

Yorum

• M.S.SOFU sorunun halloldu mu?
                      "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                      "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                      Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        M.S.SOFU sorunun halloldu mu?
                        sorma ya
                        indirdim kurdum oyunu
                        exe hatası veriyor
                        at3.exe çalışmayı durdurdu diyor yine
                        en son deli oldum
                        bilgisayardaki bütün oyunları sildim
                        fm hariç tabi
                        zaten sınav dönemi yaklaşıyor
                        iki taraf içinde-oyunlar ve ben- hayırlısı bu olacak gibi
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

Genellikle Advanced kısmında oluyor ama BIOS yazılımına göre değişebilir tabi.
                          Böyle bir yer bulamadım hocam..Benim ki Amibios muş galiba..

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bulaşmaaa,

diyecektim ki bulaşmışsın.
                            Cafer Abi niye öyle dedin

Yorum

Böyle bir yer bulamadım hocam..Benim ki Amibios muş galiba..
                              O zaman Main'de SATA CONFIGURATION olması lazım..
                              N.F.Kısakürek

Yorum

O zaman Main'de SATA CONFIGURATION olması lazım..
                                Bakayım hocam..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X