Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporlu Ünlüler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hep eski isimleri ayni isimleri bin kere yazdik beyler taninmamis ünlüleri yazmayalim daha popüler olan varsa yazalim
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• [img]smileys/smiley4.gif[/img]bu sitedeki herkes ünlü [img]smileys/smiley36.gif[/img]
      G ö K h A nT ü F e K ç I

Yorum

• Bak hele bir sampiyon olalim O zaman bir sürü ünlümüz ortaya çikar.Su anda genelde bilinen daha önce yazilanlar.

Geçen günlerde Ismail Türüt le birlikteydik.Koyu Trabzonsporlu Trabzonsporu tutmayan karadenizlilerin hain oldugunu söylüyor.
        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
          tekin küçük ali vefat etmedimi bildigim kadariyla tiyatrocu

zafer ne yaptin adamum ya tekin küçükali benim akrabamdir geçen bayramlasmaya gelmisti dernege. aldun adamun canini iki dakkada heee [img]smileys/smiley36.gif[/img]tiyatrocuda hiç olmadi ömrü boyunca ülker genel müdürlügünden geldi bir ara trabzonsporda müdürlük filanda yapti simdi kiziliay genel baskani.
          Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
          Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
          WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• İlk olarak TSIRAMEN tarafından gönderildi

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
            tekin küçük ali vefat etmedimi bildigim kadariyla tiyatrocu

zafer ne yaptin adamum ya tekin küçükali benim akrabamdir geçen bayramlasmaya gelmisti dernege. aldun adamun canini iki dakkada heee [img]smileys/smiley36.gif[/img]tiyatrocuda hiç olmadi ömrü boyunca ülker genel müdürlügünden geldi bir ara trabzonsporda müdürlük filanda yapti simdi kiziliay genel baskani.

"Olacak O Kadar" ile taninan tiyatrocu Tekin Siper ile karistirmis
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak chigannes tarafından gönderildi

mehmet aslantug-arzum onan çifti tslidir
              Hadi canim sende!!![img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• benim bildiklerim :

Ismail Türüt

Refet El Roman

Mehmet Akyildiz

Gökhan Özen

Cengiz Kurtoglu

Arkadaslar Erkan ocakli ,recebim bunlarin hangi takimli oldunu biliyormusunuz...

Yorum

• La bide küçük ibo vardi Trabzonspor için sarki bile yazmisti [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• ben!
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• mehmet aslantug röportajinda duydum

Yorum

• sinan özen bi aralar rizespor yönetimindeydi
                        OFLUYUZ DIREKT ALLAHA BAGLIYIZ

Yorum

• radikal gaztesi yazari nuray mert

Yorum

• İlk olarak chigannes tarafından gönderildi
                            mehmet aslantug röportajinda duydum

evet bende duymustum bir röpörtajda, ama Carkifelek vardi bir ara Mehmet Ali Erbil sunuyordu, orda GS li oldugunu demisti. Biraz sasirdim ordan zaten.
                            TRABZONSPOR

Yorum

• hadi ya o adam trabzonsporlu mu?..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Amaaaaan hepsi ts taraftari olsa ne olur olmasi...

Seneye sampiyon olalim herkes TS li olaak zaten...

Potansiyel ayaklanacak o anlamda...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim