Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporlu Ünlüler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hakan ayrıca kocaelide doğmuş,trabzonla alakası yokmuş
    kocaelinin yarisi zaten trabzon dan gitme
    İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
    BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kurtlar vadisindeki Hakan'ıda unutmayalım,helal olsun ne cefakar ünlülerimiz varmış çoğuna deplasman maçlarında rastlıyoruz Kadıköy...
      Zamanında ne kadar kıl olmuştuk be.Keşke daha önce öğrenseydik Bizden olduğunu
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• ben tribünde görmüştüm acaba o mu demiştim kendi kendime,demekki oymuş insan bi hareket yapar evet evet ben oyum gibilerinden bu kadar da mütavazi olunmaz

Yorum

• Vay be Hakan da he, dizide izlerken resmen Fb li gibi nefret ettiğim adama bak
          Zamanında bilseydik yanında yer alırdık
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak _SeRKaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Saygın Soysal'ın olduğu karede arkadaki sakal ve bıyığı olanıda sanki gazeteci eleştirmen Yüksel Aytuğ'a benzettim...

Benzemiyorda değil hani...
            O bizim Şahin abimiz ya ama benziyor hakkaten

Yorum

• İlk olarak buyukiskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tuğba özay
              Trabzonlu evet ama TS'lu olduğunu zannetmiyorum.

Hatta Mali Erbil buna nerelisin diye sorduğu zaman ağzında lafı baya gevelemişti Trabzon diyene kadar.
              Özkan SÜMER

Yorum

• oyuncu dedinizde şu atv de benim annem bir melekteki çaycı, hopali çocuğun ismini bilmiyorum ama Trabzonsporumuzun baya bir reklamını yaptığını gördüm montlar-atkılar -şapkalar geçen de bordo mavi top la top oynuyorlardı.Galiba Trabzonsporludur ama bilmiyorum .Fakat iyi reklamımızı yaptığını düşünüyorum.
                BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• evet hopalı çaycımızıda unutmayalım.....ayrıca en son ürünleride yönetim teşekkür niyetine yolladı diye biliyorum.....çoçukların çok izlediği bu dizilerde Trabzonsporumuz ön planda olması çok sevindirici.....resmen bordomaviyi izleyicinin gözüne gözüne sokuyorlar
                  3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Asıl adı Şevket Çapkınoğlu.

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      m@rdi ye de helal olsun vallahi onca kişi arasında nasıl tanıdı

Organizasyon başlığında gördüğümde önce benzettim ,hani insan insana benzer belki BMN Bursa'dan biridir diye emin olamadım.Sordum hakkaten oymuş
                      Artık taraftarlığını kanıtlayamadığımız şahısların ismninin zikredilmesinin manası yok.
                      Tuğba Özay'mış pehh...
                      TSira- Şükran
                      "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Organizasyon başlığında gördüğümde önce benzettim ,hani insan insana benzer belki BMN Bursa'dan biridir diye emin olamadım.Sordum hakkaten oymuş
                        Artık taraftarlığını kanıtlayamadığımız şahısların ismninin zikredilmesinin manası yok.
                        Tuğba Özay'mış pehh...
                        20 sayfa boyunca tuğba özay diyolar olsa ne olur tuğba özay trabzonsporlu bence kesin değilde
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Ayar: "Ben Trabzonsporluyum"
                          Marmara Üniversitesi Trabzonspor Kulübü öğrencileri, 'Her Yönüyle Trabzon ve Trabzonspor' konulu bir panel düzenledi.

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'nde düzenlenen panele Trabzon Belediye Başkanı Volkan Can Alioğlu, Show TV Genel Müdürü Saner Ayar, sanatçı İbrahim Can, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sezer Şener Komşuoğlu ve çok sayıda Trabzonsporlu öğrenci katıldı. Panelde, Bordo-mavili ekibin 2007-08 sezonunda Turkcell Süper Lig'deki performansı değerlendirilirken; Show TV Genel Müdürü Saner Ayar, panelde yaptığı konuşmada, "İstanbul'a geldiğimde hangi takımı tuttuğum soruldu, 'Ben Trabzonsporluyum' dedim. Birinci takımımı sordular, yine 'Birinci takımım Trabzonspor' dedim. Bunun ne anlama geldiğini o zamanlar pek anlamıyordum, iş hayatına girince bunu daha iyi anladım" dedi.

Trabzon insanının mücadeleci olduğunu vurgulayan Ayar, "Trabzon'da koşu bandında koşan Trabzonlu yok, bizim yaptığımız sporda bir mücadele olacak. Bir taraf kazanacak, bir taraf kaybedecek, bu bizim genlerimizde var. Trabzon insanının kazanmasında, başarısının altında bu var. Trabzon'un geçmişte kazandığı başarılar kendiliğinden gelmiyor. Hangi işte olursanız olun, dünya standartlarını yakalayamazsanız başarılı olamazsınız" diye konuştu.

Zaten başkan yardımcımız artık trabzonsporlu oldugunu tartışmaya gerek yok
                          En son bordo61 tarafından düzenlendi; 05.03.2009, 12:34.

Yorum

• Tekrar liste yapalım lütfen kanıtlar nitelikte röportaj belge olmadan birisini eklemesin
                            En son bordo61 tarafından düzenlendi; 18.02.2009, 17:06.

Yorum

• Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sezer Şener Komşuoğlu Sadri Şener'in kızkardeşidir.
                              Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim