Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporlu Ünlüler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bennnn[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Mehmet Sofuoglundan sonra en hizli Trabzonsporlu da ben gelirim ![img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Tanidigimiz Trabzonsporlu ünlüler

arkadaslar tanidigimiz türkiyeye mal olmus ünlüler kim!!bizim tanimadigimiz ama sizin tanidiginiz trabzonspor gönüldaslarini buraya yazip paylasalim ve onlara bundan sonra daha çok önçelik taniyalim!!mesela benim bildigim.. rafet el roman,sunay akin,kemal alemdaroglu sizin bildikleriniz kimler???
        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• sanirim bu topic vardi bir yerde

Yorum

• Arama yaparsan böyLe bir konu oLdugunu görürsün...
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• serbest kürsüde "trabzonsporlu ünlüler" basligi altinda böyle bir konu vardi galiba.

Yorum

• ben yine de yazayim

FATIH AKYEL (Küçük FATIH)[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                "Trabzonspor bir çember gibi,
                her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• serbest kürsüde var bu baslik
                  SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                  CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Arkadaslar, buradan devam edelim:

https://www.bordomavi.net/bmn/forum/...p?TID=644&PN=1 &TPN=12

Yorum

• en kral trabzonlu osman cevahirogluydu allah rahmet eylesin
                      22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• herkes[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Tekin KÜÇÜKALI (Kizilay Genel Baskani)
                          Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                          Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                          WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• ismail y.k

Kubilay Arman

Yorum

• Arkadaslar siz bomba haberi duymadiniz herhalde [img]smileys/smiley4.gif[/img]Ünlü ABD'li sanatçi Bob Dylan'in Trabzon kökenli oldugu ortaya çikti, bu durum ulusal medyada da yer aldi. Sanatçi bir açiklamasinda da Trabzon'umerak ettigini ve mutlaka görmek istedigini söylemis.

Artik Bob abimiziTrabzonsporlu kabul edebilir miyiz bilemiyorum amabiliyorsunuzkutsal topraklarda dogan ya da kökeni orasi olan herkes otomatik olarak TRABZONSPORLUDUR. Ancak bazilarindadogduktan sonra bir takim sorun yasanabilir, farkli 'hastaliklar' hasil olabilir.

Ben Bob Dylan'i artik Trabzonsporlu kabul ediyorum, zaten sarkilarini severdim simdi baska bir anlam kazandi sevgimiz [img]smileys/smiley2.gif[/img]

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=145586
                              http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=139963
                              "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

• İlk olarak Çakir tarafından gönderildi

Arkadaslar siz bomba haberi duymadiniz herhalde [img]smileys/smiley4.gif[/img]Ünlü ABD'li sanatçi Bob Dylan'in Trabzon kökenli oldugu ortaya çikti, bu durum ulusal medyada da yer aldi. Sanatçi bir açiklamasinda da Trabzon'umerak ettigini ve mutlaka görmek istedigini söylemis.

Artik Bob abimiziTrabzonsporlu kabul edebilir miyiz bilemiyorum amabiliyorsunuzkutsal topraklarda dogan ya da kökeni orasi olan herkes otomatik olarak TRABZONSPORLUDUR. Ancak bazilarindadogduktan sonra bir takim sorun yasanabilir, farkli 'hastaliklar' hasil olabilir.

Ben Bob Dylan'i artik Trabzonsporlu kabul ediyorum, zaten sarkilarini severdim simdi baska bir anlam kazandi sevgimiz [img]smileys/smiley2.gif[/img]

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=145586
                                http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=139963

Amerikali protest sarkici Bob Dylan yazdigi kitabinda atalarinin Türk oldugunu ifade etti. Bob Dylan, hayatini ve 40 yillik kariyerini kaleme aldigi üç serilik kitabinin ilk cildinde büyükannesinin Trabzonlu oldugunu ve Kirgiz soyadini tasidigini belirtti.

Yayincisi David Rosenthal tarafindan "sira disi" ve "sasirtici" olarak nitelendirilen ve Bob Dylan'in hayatindaki önemli dönemleri anlatan 304 sayfalik Kronikler adli kitabinda, büyükannenin Türkiye?den geldigi anlatiliyor.

Dylan kitabinda büyükannesini anlatirken su sözlere yer veriyor: "Büyükannemin yüzünde hep bir umutsuzluk vardi. Büyükannemin zor bir hayat serüveni var. Güney Rusya?da bir liman kenti olan Odessa?dan Amerika?ya gelmisler. Zaten oraya da bir baska Karadenizliman kenti olan Türkiye?den, Trabzon?dan göç etmisler. Büyükannemin ailesi aslen Ermenistan sinirindaki küçük bir kasaba olan Kagizmanlilar?dan (Kars). Soyadlari ?Kirgiz? mis. Büyükbabanin ailesi de ayni bölgeden geliyor. Deri ve kundura isiyle ugrasiyorlarmis. Büyükannemin atalari, Istanbul?dan bu yöreye gelmisler." Ergenlik yillarinda Ritchie Valens?in "In a Turkish Town" sarkisini dilinden düsürmedigini yazan Bob Dylan, "Annemin Nellie Turk adinda bir arkadasi vardi. Bizim evden çikmazdi. Ben de o yillarda herkesin ?La Bamba? adli sarkisini bildigi Ritchie Valens?in gizemli Türkleri ve gökyüzündeki uzak yildizlari anlatan ?In a Turkish Town? adli sarkisini söylerdim" diyor.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]......[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim