Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporlu Ünlüler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yazildimi bilmiyorum ama yeni duydum. Türkiye Basketbol Milli takimlar sorumlusu Bogdan Tanjevic, Vahid Halilhodzic hayraniymis ve artik Trabzonsporluymus

Yorum

• Almanyanin ilk türk milletvekili , Ismail Hakki Keskin (Trabzon/Macka/Hamsiköylü) .

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi

yazildimi bilmiyorum ama yeni duydum. Türkiye Basketbol Milli takimlar sorumlusu Bogdan Tanjevic, Vahid Halilhodzic hayraniymis ve artik Trabzonsporluymus

bunu duymak çok hos...
        "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• gerçekten de güzelll

Yorum

• Bilmiyorum buraya yazildimi, ünlü Aktris Tanju Gürsu'da Trabzonlu ve Trabzonspor Taraftari...
            Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• BEnim bildigim ünlü çapkinlardan internet ve TV camiasinin önde giden isimlerinden biri olan FAtih Sahinoglu daTRabzonspor TAraftari.
              Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

• 2-3 hafta once Faruk K konser verdi burda ve "Sürmeneleyim, Trabzonluyum, Trabzonsporluyum" diye bagirdi

simdi sevinelimmi uzulelimmi kafam karisti[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak AtalaY_BugrA tarafından gönderildi
                  BEnim bildigim ünlü çapkinlardan internet ve TV camiasinin önde giden isimlerinden biri olan FAtih Sahinoglu daTRabzonspor TAraftari.

[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                  keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak ShadoW tarafından gönderildi
                    İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi

foruma yazilmayanlar CEZA ve AYSU BACEOGLU

CEZA'nin trabzonsporlu olduguna pek inanasim gelmedi

evet burda konserin kuzenim gitti orda demis tsliyim diy sarkida hazirliyormus ts icin
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bir ara Lara nin Trabzonsporlu oldugu lafi geçmisti. Sonuca baglandimi bilmiyorum ama Lara'nin FB ye yazdigi sarki bile hatta sarkida bizim konusmamizla alay bile geçiyor. Sonuca baglanmadiysa baglansin...
                      KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)

Yorum

• İlk olarak agantha tarafından gönderildi

2-3 hafta once Faruk K konser verdi burda ve "Sürmeneleyim, Trabzonluyum, Trabzonsporluyum" diye bagirdi

simdi sevinelimmi uzulelimmi kafam karisti[img]smileys/smiley5.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• yaw olsa hepsi ne yazar anca kendi cikarlarina bakiyorlar kazim koyuncu gib takimi temsil etseler para kazanmasinda yardim etseler bisey diycem ve eminimki bir kismi karadeniz bölgesinde kaset satmak/reyting...iste bir türlü kazanc yapmak icin trabzonlu olduklarini diyorlar cünkü türkiyenin en cok reklam getirecegi laf trabzonsporluyum dur
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• agantha Yazdi:

2-3 hafta once Faruk K konser verdi burda ve "Sürmeneleyim, Trabzonluyum, Trabzonsporluyum" diye bagirdi

simdi sevinelimmi uzulelimmi kafam karisti
                            CIDDIMI
                            Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Ünlü olarak sayar misiniz bilmem ama sovmen Beyaz'in abisi de Trabzonsporlu
                              keyif adamı ..

Yorum

• kazim koyuncudan baskasini tanimammmm

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim