kimdir yaaa bu adam
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonsporlu Ünlüler
Daraltma
X
-
İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildigürkan zengin ( cnntürk editör programi sunucusu )
Simdi Bordo Mavi de seyrettim Gürkan ZENGIN'i, adam harbi Trabzonspor'Lu. Öyle koftiden felan diil bayaa bilgili konusuyordu. Medyayla ilgili soruyada çatir çatir cevap verdi valla, bizden korkuyorlar, Istanbul'dan sampiyonluun çikmasindan korkuyorlar diyordu [img]smileys/smiley32.gif[/img]"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Bende izledim.Hatta sasirdimİlk olarak Gölge Oyunu tarafından gönderildi
İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildigürkan zengin ( cnntürk editör programi sunucusu )
Simdi Bordo Mavi de seyrettim Gürkan ZENGIN'i, adam harbi Trabzonspor'Lu. Öyle koftiden felan diil bayaa bilgili konusuyordu. Medyayla ilgili soruyada çatir çatir cevap verdi valla, bizden korkuyorlar, Istanbul'dan sampiyonluun çikmasindan korkuyorlar diyordu [img]smileys/smiley32.gif[/img]
Yorum
-
SELIM HAN YANDARBIEV I INUTTUN ODA RUSLARA KÖK SÖKTÜROO
ÇEÇEN LIGI OLMADIGI IÇIN TRABZONU TUTUOR[img]smileys/smiley36.gif[/img]...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver
Yorum
-
Ruhi Sari. Kendisini Yarim Elma dizisindeki Azeri kapici, Neredesin Firuze'deki rolüyle ve su siralarda Star'da ilgiyle izlenen Alanya-Almanya'da oynadigi basrolle hatirlayabilirsiniz.Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Bob Dylan:Trabzonlu asi sarkici...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Yorum