Ben... [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonsporlu Ünlüler
Daraltma
X
-
kendileri ezikbahçe taraftaridir.İlk olarak KeeN tarafından gönderildiBir ara Lara nin Trabzonsporlu oldugu lafi geçmisti. Sonuca baglandimi bilmiyorum ama Lara'nin FB ye yazdigi sarki bile hatta sarkida bizim konusmamizla alay bile geçiyor. Sonuca baglanmadiysa baglansin...Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
iSMAIL TÜRÜT le yaptigimiz görüsmede Trabzonsporu sordum,Karadenizli Olupta Trabzonspordan baska takim Tutan Haindir. dedi.Tabiki diger karadeniz takimlarinida tuttuguna vurgu yapti.Önce Trabzonspor ondan Sonra Rizespor ve Diger takimlar.
resmi gönderemedim daha sonra Edited by: CAFER52SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
cankan gurubunda o uzun saçlisi varya konyali olan o trabzonsporluyum demisti sordular trabzonlumusun diye? hayir dedi benim küçüklükten beri trabzonspora karsi sempatim vardir, ts nin maçlarini takip edecek kadar (arasira maçlara giderim) fanatik trabzonsporluyum demisti..
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Baska kimse olmadigi için tekrarlayip duruyoruz...[img]smileys/smiley18.gif[/img]İlk olarak firari tarafından gönderildi
cankan gurubunda o uzun saçlisi varya konyali olan o trabzonsporluyum demisti sordular trabzonlumusun diye? hayir dedi benim küçüklükten beri trabzonspora karsi sempatim vardir, ts nin maçlarini takip edecek kadar (arasira maçlara giderim) fanatik trabzonsporluyum demisti..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum