Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporlu Ünlüler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben... [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
    Uftin Karalardayım...

Yorum

• İlk olarak KeeN tarafından gönderildi
      Bir ara Lara nin Trabzonsporlu oldugu lafi geçmisti. Sonuca baglandimi bilmiyorum ama Lara'nin FB ye yazdigi sarki bile hatta sarkida bizim konusmamizla alay bile geçiyor. Sonuca baglanmadiysa baglansin...
      kendileri ezikbahçe taraftaridir.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• eDItOr PrOgRamiNiN SuNUCuSu

Yorum

• gürkan zengin yaniiii

Yorum

• iSMAIL TÜRÜT le yaptigimiz görüsmede Trabzonsporu sordum,Karadenizli Olupta Trabzonspordan baska takim Tutan Haindir. dedi.Tabiki diger karadeniz takimlarinida tuttuguna vurgu yapti.Önce Trabzonspor ondan Sonra Rizespor ve Diger takimlar.

resmi gönderemedim daha sonra Edited by: CAFER52
            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• ali genç abdüllatif sener

Yorum

• valla ben trabzonsporu tutuyorum demek ne olacak ki ünlü olsun ünsüz olsun bize kazim koyuncu volkan konak gibi her platformda trabzonsporu serefle tasiyan insanlar lazim bu arada anektod..

hakan tasiyan'i bir tarbzon fener maçinda tribünde görmüstüm

Yorum

• cankan gurubunda o uzun saçlisi varya konyali olan o trabzonsporluyum demisti sordular trabzonlumusun diye? hayir dedi benim küçüklükten beri trabzonspora karsi sempatim vardir, ts nin maçlarini takip edecek kadar (arasira maçlara giderim) fanatik trabzonsporluyum demisti..

"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak firari tarafından gönderildi

cankan gurubunda o uzun saçlisi varya konyali olan o trabzonsporluyum demisti sordular trabzonlumusun diye? hayir dedi benim küçüklükten beri trabzonspora karsi sempatim vardir, ts nin maçlarini takip edecek kadar (arasira maçlara giderim) fanatik trabzonsporluyum demisti..

Baska kimse olmadigi için tekrarlayip duruyoruz...[img]smileys/smiley18.gif[/img]

Yorum

• [img]smileys/smiley18.gif[/img]
                      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• unlu capkinlardan ve bordo mavi net in daimi uyelerinden chovy lakapli erdem keser

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• rahmetli öztürk serengil
                            ortadirek tiyatrosu

Yorum

• BEN [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                              Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                              Her Türlü ;)

Yorum

• Sunay Akin ve yanindaki BMN üyeleri. [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim