İsterseniz satır ekleyin isterseniz herhangi birnini üstüne yazın.Örnegin en alttaki full sıfır giden satırın üstüne yazabilirsiniz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın | Genel
Daraltma
X
-
İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsterseniz satır ekleyin isterseniz herhangi birnini üstüne yazın.Örnegin en alttaki full sıfır giden satırın üstüne yazabilirsiniz...
yeni bir satır eklerim herhalde.
ya da başka birinin üstüne yazsam sorun olur mu ?"We are here to preserve democracy , not to practice it."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni satırda ekleyebilirsiniz.Simdi söyle anlatıyım o her satırda gördügünüz Keyler bir kanalın acılmasını saglıyor.Degistireceginiz bir satır belkide izlediginiz bir kanalın Keyi olabilir.İlk olarak satır eklemeyi deneyin basarısız olursanız herhangi bir satırı degiştirin...
neyse teşekkürler , artık bilen birine bırakcağım işi"We are here to preserve democracy , not to practice it."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe gibi eksiklikler var yardımcı olabilirim...
tekrar teşekkür ederim yardımların için.."We are here to preserve democracy , not to practice it."
- Alıntı
Yorum
-
Samet şu soruna bir özet geçsene yardımcı olabilirim belki kardeşimBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ,
bizde goldmaster bi uydu alıcısı var.
simdi bisse geldim..
keyleri giricem de ,
bu ekranda herhangi birine mi yazıyoruz.
yani başka birşeyin üstüne yazsak sorun olur mu onu etkiler mi ?
yoksa yeni satır mı ekleyelim ?
acil birileri yardımcı olursa sevinirim.
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben baktım da bizimki o resme benziyor ancak tamamen sıfır olan bir satır yok
yeni bir satır eklerim herhalde.
ya da başka birinin üstüne yazsam sorun olur mu ?
Geçtim Canberk"We are here to preserve democracy , not to practice it."
- Alıntı
Yorum
-
Samet orada ki keylerin alayını sil.
Biss ekranını sıfırla sonra Yeşil(Satır Ekle)'ye bas ve oranın resmini çek. Sonra da bana neyin keyini girmek istediğini söyle
@reisoğlu61
Abi o iş tam anlamıyla yaş. Türksat kapsamı belli avrupadan alınan frekanslar kanallar belli o yüzden Star'ı alabileceğinizi zannetmiyorum.Maçları oradaki kanallar vasıtasıyla izlemek tek çareBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamet orada ki keylerin alayını sil.
Biss ekranını sıfırla sonra Yeşil(Satır Ekle)'ye bas ve oranın resmini çek. Sonra da bana neyin keyini girmek istediğini söyle
@reisoğlu61
Abi o iş tam anlamıyla yaş. Türksat kapsamı belli avrupadan alınan frekanslar kanallar belli o yüzden Star'ı alabileceğinizi zannetmiyorum.Maçları oradaki kanallar vasıtasıyla izlemek tek çareSileriz de maazallah başka kanalları kitleriz
Ben hiç uğraşmak istemiyorum şimdi fotoğrafa falan
Yardımların için teşekkürler.
Boşverdim gitti zaten vaktimi alıyor"We are here to preserve democracy , not to practice it."
- Alıntı
Yorum
-
100...0 TRT keyi
18A.. NBA Tv
A02123 Ntvspor
o baştaki 00 olanlarda hata olabilir ondan sordum neyse sen boşverdiysen ben hepten boşvereyimBordoMavi.Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ,
bizde goldmaster bi uydu alıcısı var.
simdi bisse geldim..
keyleri giricem de ,
bu ekranda herhangi birine mi yazıyoruz.
yani başka birşeyin üstüne yazsak sorun olur mu onu etkiler mi ?
yoksa yeni satır mı ekleyelim ?
acil birileri yardımcı olursa sevinirim.
- Alıntı
Yorum
-
Bir soru da benden ...dream var...akşam digiye giremedim...Bizim ustayı aradım...Digi türksattan yayını eorolsata (Yalnış yazmış olabilirim) vermiş..Tüm digi kullanıcıları antenlerini eurolsata çevirecekmiş...Doğrumu...Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
- Alıntı
Yorum
Yorum