Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın | Genel

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İsterseniz satır ekleyin isterseniz herhangi birnini üstüne yazın.Örnegin en alttaki full sıfır giden satırın üstüne yazabilirsiniz...

Yorum

• İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İsterseniz satır ekleyin isterseniz herhangi birnini üstüne yazın.Örnegin en alttaki full sıfır giden satırın üstüne yazabilirsiniz...
      ben baktım da bizimki o resme benziyor ancak tamamen sıfır olan bir satır yok

yeni bir satır eklerim herhalde.

ya da başka birinin üstüne yazsam sorun olur mu ?
      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Yeni satırda ekleyebilirsiniz.Simdi söyle anlatıyım o her satırda gördügünüz Keyler bir kanalın acılmasını saglıyor.Degistireceginiz bir satır belkide izlediginiz bir kanalın Keyi olabilir.İlk olarak satır eklemeyi deneyin basarısız olursanız herhangi bir satırı degiştirin...

Yorum

Yeni satırda ekleyebilirsiniz.Simdi söyle anlatıyım o her satırda gördügünüz Keyler bir kanalın acılmasını saglıyor.Degistireceginiz bir satır belkide izlediginiz bir kanalın Keyi olabilir.İlk olarak satır eklemeyi deneyin basarısız olursanız herhangi bir satırı degiştirin...
          ekleyebiliyorum satır ancak yeni ekleyeceğim satırda ve benim baktığım bilgilerde eksiklilkler var.

neyse teşekkürler , artık bilen birine bırakcağım işi

Yorum

• Ne gibi eksiklikler var yardımcı olabilirim...

Yorum

Ne gibi eksiklikler var yardımcı olabilirim...
              sencer teşekkür ederim ama çıkmam gerekiyor

tekrar teşekkür ederim yardımların için..

Yorum

• Samet şu soruna bir özet geçsene yardımcı olabilirim belki kardeşim
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar ,

bizde goldmaster bi uydu alıcısı var.

simdi bisse geldim..

keyleri giricem de ,

bu ekranda herhangi birine mi yazıyoruz.

yani başka birşeyin üstüne yazsak sorun olur mu onu etkiler mi ?

yoksa yeni satır mı ekleyelim ?

acil birileri yardımcı olursa sevinirim.

İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben baktım da bizimki o resme benziyor ancak tamamen sıfır olan bir satır yok

yeni bir satır eklerim herhalde.

ya da başka birinin üstüne yazsam sorun olur mu ?

Geçtim Canberk

Yorum

• avrupadan türkiyedeki star tv yi nasil izleyebilirim?
                    İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                    BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Samet orada ki keylerin alayını sil.

Biss ekranını sıfırla sonra Yeşil(Satır Ekle)'ye bas ve oranın resmini çek. Sonra da bana neyin keyini girmek istediğini söyle

@reisoğlu61

Abi o iş tam anlamıyla yaş. Türksat kapsamı belli avrupadan alınan frekanslar kanallar belli o yüzden Star'ı alabileceğinizi zannetmiyorum.Maçları oradaki kanallar vasıtasıyla izlemek tek çare
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Samet orada ki keylerin alayını sil.

Biss ekranını sıfırla sonra Yeşil(Satır Ekle)'ye bas ve oranın resmini çek. Sonra da bana neyin keyini girmek istediğini söyle

@reisoğlu61

Abi o iş tam anlamıyla yaş. Türksat kapsamı belli avrupadan alınan frekanslar kanallar belli o yüzden Star'ı alabileceğinizi zannetmiyorum.Maçları oradaki kanallar vasıtasıyla izlemek tek çare
                        Ula Canberk Sileriz de maazallah başka kanalları kitleriz

Ben hiç uğraşmak istemiyorum şimdi fotoğrafa falan

Yardımların için teşekkürler.

Boşverdim gitti zaten vaktimi alıyor

Yorum

• 100...0 TRT keyi
                          18A.. NBA Tv
                          A02123 Ntvspor

o baştaki 00 olanlarda hata olabilir ondan sordum neyse sen boşverdiysen ben hepten boşvereyim
                          BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar ,

bizde goldmaster bi uydu alıcısı var.

simdi bisse geldim..

keyleri giricem de ,

bu ekranda herhangi birine mi yazıyoruz.

yani başka birşeyin üstüne yazsak sorun olur mu onu etkiler mi ?

yoksa yeni satır mı ekleyelim ?

acil birileri yardımcı olursa sevinirim.
                            Sendeki keyler 16 haneli.İlk sırada yazdığın key Trt 3'ü şifresiz yapıyor,Bundesliga'yı izlersin.Üçüncü sıradaki key ise Ntvspor'un şifresi.Hafta sonu Almanya ve İspanya ligi maçlarını takip et.Hangi kanal şifreye giriyorsa o keyi seç bakalım açılacak mı o kanal.

Yorum

• NBA TV biss key=DF FE FC D9 FD BF 18 D4 (16 haneli cihazlar için)
                              (12 haneli cihazlar için) biss key=DF FE FC FD BF 18

Yorum

• Bir soru da benden ...dream var...akşam digiye giremedim...Bizim ustayı aradım...Digi türksattan yayını eorolsata (Yalnış yazmış olabilirim) vermiş..Tüm digi kullanıcıları antenlerini eurolsata çevirecekmiş...Doğrumu...
                                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X